Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Hát, most hogy egy ideig megvontam magamtól a Gold-t és így a multit próba képen kipróbáltam a IV-t és annak a multiját. Azt kell mondanom, hogy a járművezetés valami brutálisan... sz*r az V-z képest. A fizikájuk vicc, nincs tömegük, csúsznak össze vissza, és lehet, hogy ez valóságosnak hat, de egy V-n és annak a felépítésében maga lett volna a halál. és bár igaz, hogy jobban törnek a járművek de őszintén ott igazán nem birtokoltál kocsit mint és senki nem örült volna annak, ha az első lámpaoszlop a vezetőülésig csúszik fel. Eddig is tudtam, és ez csak még erősebb lett, hogy hiába szajkózzák sokan, hogy azért ilyen mert nem bírják már a régi konzolok, de ez nettó marhaság. Azért ilyen mert ennek a játékmenethez ez a legjobb (valójában lehetne jobb is). Persze azt elismerem, hogy bármit meg lehetne szokni, de szerintem a járműkezelése így a legjobb a V-nek.

    A multi meg... nos. Nekem is elegem van az V-ben vadb*rom módjára mindenkire lövöldözőkből, de ami a legtöbbször IV-ben van az nem semmi. normális játékod az ritka mint a fehér holló, A freemodok meg tele csalókkal és le nem muteolható 7-8 éves orosz p*csökel. Persze csaló és csaló között is van különbség, de sajnos a legtöbben nem a stuntpálya létrehozására használja a trainert hanem, hogy így növelje azt ami valószínűleg visszafele nőt a gatyájában.

    Amúgy nagyon semmi gondom nincs vele, csak egy V-t után nagyon hiányzik annak a játékmechanizmusa.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák