Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Uraim, egy élmény volt, egyelőre távozom diszkrét videokártya hiányában.
    Sikerült másfél hónapig használni anyagi veszteség nélkül egy 1060 6 gigás kártyát, most ugyanúgy 53-ért el tudtam adni.
    Az egyik oka, hogy az AMD bejelentések miatt szerintem áresések várhatóak, de már most is át tudnék pártolni 4 gigás RX570-re 35 ezer körül ami nem olyan sokkal lassabb, 33%-kal, ami az árkülönbség biztosan nem.
    A másik, hogy eléggé egysíkú lett a játék holott még csak bő fél éve kezdtem, farmoláson kívül nem sok mindent csináltam már, persze lehetett volna heistezgetni, de unalmas már és sok időt b*sztam el más értelmes dolgok helyett.
    A harmadik, hogy kicsináltak az fps dropok, lehet én vagyok f*sz és nem tudtam rendesen beállítani, de 2600K@4.5GHz, 8 giga ram (volt 16 is csak i5-2400 mellett) és 1060-nal ssd-ről játszva is bedroppolt, az idegbaj kerülget tőle, hogy komolyan 16 giga ram meg 6 mag kell 100 ezerért egy több éves játék alá? Nekem ennyi pénzt a gta sajnos nem ér. Eladom az I7-et is, majd úgyis lesz valami vga, ahogy elfut a 2400-zal elfut, talán lesz majd valami Ryzen apu, minimumon talán elég lesz.
    Minden jót és további jó játékot kívánok nektek! És ígérem visszatérek.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák