Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz Anulu79 #67316 üzenetére

    Háát nem compact disc.
    Asszem helyesen cooldown.
    Amikor vállalsz egy lopást és ellopod majd hazaviszed olyan 2-4 percig nem tudsz újabbat lopni,ilyenkor malmozol az asztalnál vagy kergeted a legyeket. :DDD
    De CD csak az adott raktárra kerül amibe loptál utoljára,a többibe mehet azonnal a lopás.ha van több.
    Nekem 5 raktáram van.Terrorbyte olyan mint a MOC,csak hogy lehet belőle MC és CEO suppplyt indítani,küldetéseket csinálni.Meg még sok mindent.Van benne egy laza küldi is,60-65k dolcsit fizet és 2-3 perc.Tegnap este ezt toltuk egy csomószor.Mindig ugyanott ugyanazt kell csinálni,kb nulla kihívás.
    Ha ládázás közben meghalsz nincs semmi gond,újraéledsz beleülsz a kocsiba és viszed tovább,akkor van cumi ha helikopterben ülsz és lelőnek,akkor le fog zuhanni. :D
    A csapdás küldetésnél úgyis meg halsz,mert azt csak akkor éled túl ha trükközöl,ott nincs kecmec,beülsz a kocsiba a játék pofátlanul rád spawnoltat rengeteg kommandóst és rendőrt,úgyis egyből fejbe lőnek.Kivéve ha trükközöl,a teherautó ilyenkor mindig valami üres telepen vagy gyár mellett áll,ha MOC-al nekitolod az épületnek és körbe állod MOC-al majd úgy ülsz bele MOC-tól nem tudnak rád lőni,hívod lestert leszeded körözést és mehetsz.
    Ha többen csináljátok a lopást a segítőnek nulla haszna,kapja CEO fizetést és kész.
    Segítő akkor jó ha 3 ládás lopást csinálsz és a 3 láda nem egyben van hanem három külön álló ládában,akkor azt neked egyedül 3 kerülővel kel hazavinni,ha van segítő akkor könnyebb.De tényleg nem sok fizetést kap,kb lófingot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák