Új hozzászólás Aktív témák

  • Logitech

    aktív tag

    Amennyiben lenne egy elő crew amiben játszanak egy darabig, és utána jöhetnének át a válogatott crew-ba, szerintem nem megoldható hogy ha nem nyer felvételt akkor ne is játsszon velünk, mert addigra a rendesből, és a válogatóból is lesz annyi ismerőse, hogy szintén nem egyszerű mutatvány mindenkivel töröltetni. Itt is a régebb óta, folyamatosan játszókkal nem lenne baj, törlik, de semmi nem garantálja hogy a még fel nem vett tagok is szanálják a barátlistáról.

    Ha inaktív, régebbi reg tagja más crew-nak is, de ha nem online, és így nem tud rajta keresztül bejönni idegen, én nem törölném. Viszont ha egy ilyen belép a session-be, és esetleg meg is öl valakit, nem anyázással kéne fogadni (mert általában ez van), hanem leírni neki, hogy figyelj, még sose láttunk, már így mennek crew-n belül a dolgok, és ha ez nem tetszik neki, nem fogadja el, akkor törölni. Akik most játszanak, szerintem azt se tudják ki az a Gabo, Gyugyo, Segal...mehetnek a levesbe ;] gondolom most hogy megjelent párszor Kele, nekik ő is tök új.

    Nekem se tetszik mindig, hogy az "újakon" keresztül bejön egy csomó magyar, azt se tudom kik, és ha nem is csinálnak semmi olyat ami a mi szabályunka ütközne, nem mindig nézem ki belőlük hogy elmúltak akár 14 évesek, nem hogy 18. Legtöbbször ilyenkor elkezd szivárogni a nép egy üres session-be, de egy idő után megjelenik mindenki, és ugyan ez lesz a sorsa. Ez baj is, meg nem is, azért jó ha van élet, de néha kell egy kis nyugi. :)

    Teljes rendet csak új crew-val lehetne tenni, de nagyon sok munka lenne, és szerintem eredménye se lenne, egy idő után ott is ugyan ez történne, hacsak nem az lenne hogy megvan pl. 60 fix ember, mindenki töröl mindenki mást, és nem veszünk fel senkit.

    Emlékszem az elején néztük hogy van 6 online friend, abból csak jön még 2 akivel tudunk heistet tolni. Ehhez képest most már sokszor nem lehet ceo/mc helyet találni egy session-ben, főleg ha valamelyik akciózva van.

    Az a baj, ötletem sincs, hogy lehetne elérni azt, hogy ne romoljon a helyzet, mert ez, hogy egy új reg-gel ide beböfög valaki két mondatot, bemondja hogy elfogadta a szabályzatot, nem javít a helyzeten. Ugyanakkor többen is vannak,akikkel sokszor játszottunk, azt se tudták esetleg mi a ph, úgy kellett ide elirányítani őket, hogy jelentkezzenek, és nincs velük és a barátlistájukkal se baj. Őket se zárnám ki a lehetőségből azzal, hogy mondjuk legalább fél éves ph reg jelentkezhet csak.

Új hozzászólás Aktív témák