Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Balcihb #50007 üzenetére

    Nekem már most is sokszor az. Amikor már a töltőképernyő közbe látsz 2-3 kill kiírást az nem tartozik a kedvenc dolgaim közé. Tudom miért nem vagyok én is rambo Kovács és Hussarf szerint de számomra nem ez jelenti a gta élményt hogy gyilkolászok ezzerrel. Persze azokat is megértem akinek meg igen.
    Pont tegnap történt ez az eset is. Épp publicba voltam és adtam volna el egyedül egy kocsit. Épp csak régebbiek voltak bent így a lehető legjobbat kiválasztottam a Stirlinget. Naná hogy egyből és 7.5km-es távot adta be és amint kijövök a garázsból egyből egy kill...
    Ettől függetlenül én is járok publicba mert nem mindig megoldható a ph session de valahogy akkor mindig bennem van a gondolat hogy na vajon mikor teleportálnak valahova vagy talál meg egy lövöldöző god modos stb.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák