Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz rup1u5 #48914 üzenetére

    Ahogy olvasgatom ezt a topikot a PHHU crew "keménymagja" szokott ökörködni és vannak összejövetelek már csak a CEO meg MC miatt is.

    Valami kocsis-vonatozás rémlik amit megosztottak, meg gondolom a többi amit nem írnak le, mert véletlenszerűen jön. Ahogy jött nálunk is a IV-ben.

    Én igazándiból már nem úgy játszok az V-tel mint anno a IV-gyel tettem.

    Az V-nél a kezdeti időkben Online végig pörgettem a küldiket, versenyeket meg miegymást ami akkor volt elérhető egyszer vagy többször attól függően, mennyire tetszett az adott esemény amit csináltam/csináltunk.

    Public-ban nem nagyon mászkáltam (és most se igazán), mert voltak csalók sajnos... és inkább kerültem őket. 1-2 alkalommal kerültem ketrecbe meg csónakba. Annyi elég volt belőlük.
    Aztán inkább csak heist ment ismétlődően... de az nagyon.

    Majd 8 hónapig semmi dedikált VGA hiányából adódóan amit eladtam. Intel IGP-vel meg meglepődtem, hogy fut átlag 30FPS-sel 768p-ben low-on és november-december környékén ismét játszogattam, mert az újdonságok amik bekerültek a játékba érdekeltek és már azért GTA "elvonási tüneteim" voltak... Meg hát na... csak azért legóztam össze újból egy komplett asztali gépet tévével együtt 2014-ben, hogy tudjak majd 2015-ben GTA V-özni és azért fejlesztettem tovább a mostani állapotába, hogy még jobban fusson... de még mindig elégedetlen vagyok... :D

    Majd ahogy bejött a gyár menedzselés lehetősége egyedül vagy többen, meg kocsi lopkodás szintén egyedül vagy többen erre mentem rá az ismerőseimmel. Itt tartok jelenleg.

    Egyszer kerültünk együtt egy szerverre, és oda is mentem hozzád, mikor még alacsonyabb szintű voltál. De ahogy közeledtem feléd és már majdnem ott voltam előtted leléptél a szerverről és offline is lettél :D
    Aztán gondoltam majd akkor máskor

    Most meg úgy vagyok a csalók miatt hogy ha hívnak ismerősök, akkor megyek csak fel. Csinálok szervert magunknak és megy a CEO, MC meg amihez kedvünk van.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák