Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Doma88 #4351 üzenetére

    A nextGen változat azért macerásabb mert hivatalosan csak pár hete lett végleges mindkét konzol. Ahogy látszik szinte mindent kipréseltek a jelen generációból (vagyis optimalizáltak, kiismerték a rendszert). Ezt a PS4/Xbox ONE-nál még évekig tart megcsinálni. Természetesen lehet az is, hogy megpróbálják majd erőből megcsinálni (vagyis megírják valahogy és az majd meg valahogy). illetve érdemes abba is belegondolni, hogy ha kijönne a két új konzolra akkor onnantól már 4 platformot kellene támogatniuk, ha PC-re is jön akkor 5.

    Az meg hogy x86 alapúak lesznek az nem jelenti, hogy úgy is kell rá fejleszteniök mint egy mezei PC-re.

    Tehát én azt gondolom, hogy a PC-s verzió valószínűleg lesz, a nextGen kiadás, meg valószínűleg nem lesz (ha lesz az is minimum egy-két év múlva).

    Amúgy pár hónapja volt egy kijelentés a Crytek-töl, hogy szerintük az a jó ha a játékoknál fontosabb a grafikai megjelenés, mint a történet. Akkor különös módon szinte mindenki ment elmondani a véleményét az ügyben, hogy inkább legyen gyenge a grafika de, cserébe legyen jó a sztori és a játékélmény. Most meg sok helyen (még itt is), arról megy a rinya hogy így meg úgy sz*r ennek meg annak a játéknak a grafikája.

    A játék+DLC-re meg ott van a Rockstar által kiadott L.A. Noire ami az össze DLC-t tartalmazta ami addig megjelent a konzolos változathoz. vagy ott az Alan Wake is. A többi R* játék vagy nem jelent meg PC-re (pl RDR, de ott az UN-el megkaptak az összes DLC-t), vagy nem jött hozzá ki DLC, vagy ha jött akkor az azután már, hogy PC-re is megjelent az alapjáték (GTA IV), vagy ott a MP3 ami egy hónappal később jött így nem volt már értelme kiadni. Tehát ha az V fél egy év múlva jön akkor nem lesznek hozzá a DLC-k (max azok amiket előrendelésbe , illetve a SE/CE-hez adtak). Ha később jön akkor meg valószínűbb a DLC-k automatikus megkapása.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák