Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz parampa #3416 üzenetére

    Elbeszelunk egymas mellett. Aki csak jatekra venne egy konzol araba kerulo gepet, az jobban jar egy konzolal. Persze ez a mostani generacio mar a vege fele van (ugye december kornyeken lesz 8 eves a x360). A 150 000-es kategoria az tobb mint amibe anno kerult egy 360. Ha akkor az az illeto aki csak jatekra hasznalna a PC-t az a PC ma inkabb mar csak papirnehezek lenne. Ellenbe egy konzolal meg most is tudsz jatszani egy GTA IV/V BF3/4, Assassins Creed szeria, FC3, Crysis 1, 2, 3, stb.
    Amugy nem agodok, hogy megjelenik, vagy nem PC-re, mert van x360-om es elo is van rendelve a SE kiadas. A IV is megvan (es szinte az osszes Rockstar Games jatek mind PC-re, mind 360-ra), es igaz, hogy 720p/24-30fps, de ez nem a konzol gyengesege miatt van, hanem mert ugyan-ugy optimalizalatlan. De inkabb hasznalom a Meg nem elegge kifort technologia szot.

    Mindenki arra hasznalja a dolgait amire szeretne. Nekem a jelenlegi PC-m eleg, jatekra meg ott van a xboxom. Nekem fontosabb a jatekelmeny mint a grafika.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák