Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz DrTechnoid #21572 üzenetére

    Ha kocsit szeretnél venni, akkor azt tedd az apartmanodban, vagy a garázsodban. A többi üzletben vásárlás közben be tudnak trollkodni. Kivétel ez alól a fodrászat és a tetováló szalon.

    Viszont ha bármitek is elveszne eltűnne akár csíterek, vagy kifagyás miatt Online-ban akkor írjatok a Rockstar supportnak, a GTA Online fórumára vagy küldjetek nekik egy ticket-et.

    Amúgy játékon belül és a Rockstar fórumán keresztül is lehet a csalókat jelenteni (képet, videót érdemes az esetről csinálni, mert csak sima bemondásra nem nagyon fognak intézkedni).

    Sajnos a Xbox ONE/PS4 kivételével a többi platform tele van ilyen csalókkal (360-on is belefutottam múltkor egy 7854-es szintű 198.12 K/D-jú emberkébe. Igaz ő írta az adatlapjára, hogy a szintje és a KD-ja is valós :U )

    STC Speed: Az automatikus mentés íródik ilyenkor felül csak, a manuálisan menetetekhez kell a figyelmetlenség. Ha pedig az arany szintű küldetésekre fekszel rá akkor azokat újra tudod bármikor játszani (úgy működik mint a TBoGT-ban, vagyis elég egyszerre csak az egyik kritériumot teljesíteni.

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák