Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz StarKiller89 #13518 üzenetére

    Hát azért nem mindegy hogy hogy és hol és milyen verziót vesz az ember. Nekem pl nincs ODD-m és nem is akarok venni, GTA 5 miatt sem. Egyszerűen kidobott pénz lenne mert úgy sem használom már évek óta (így tönkre is ment amiatt, hogy állt és nem használtam).

    Ennek ellenére én dobozosat vettem mert az olcsóbb főleg ha ingyenes a szállítás is. Steam walletemen csak 8 ojró van ami édes kevés ráadásul most más hobby kiadásaim is voltak (25 ezer forint teljesen másra) így most nekem minden ezres számít.

    Amúgy kedden felhívtam a konzolokszervizét és azt mondta a csóka a telefonban hogy lesz benne egy kód amivel aktiválható lesz a játék. Persze gondolom nem steamen de azt mondta hogy digitálisan is letölthető lesz így. Na nem akartam részletekbe menni mert mint ahogy ti is írtátok, szerintem még ők sincsenek képben.

    Egyébként meg testvérem vagy lakótársam vagy valamelyik ismerősöm ODD-jébe beteszem annyira hogy egy ISO-ba kiírjam azt meg pendrive-al vagy hálózaton átmásolom és csókolom.

    Engem meg a poszter hajt mert szobám falát így is sok szép poszter díszíti majd küldök nektek erről képet meglátjátok milyen fain. :DDD

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák