Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz Mr. Erikszon #33453 üzenetére
Annyiért már találsz 670et is szerintem.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
energy4ever
addikt
Kineztem magamnak egy regi, de brutal VGA-t, de mivel a GTA5 ala szeretnem osszerakni a gepemet, es meg nemtettem fel a kerdesemet, addig nemmerem megvenni.
A GTA5 elfog menni DX9-el, vagy DX10-el, vagy DX10,1-el, vagy csak DX11-el? Tudom, nemlehet rola tudni semmit se, azse biztos hogy jonnifog PC-re, de szerintetek mi lesz a DX igenye?
Ez lenne a tiszteletes VGA: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=567&pid=180&psn=&lid=1&leg=0 -
negyven2
veterán
válasz energy4ever #33457 üzenetére
Fogalmunk sincs. Meg az se biztos, hogy jon PC-re. De ha egy VGA-t szeretnel ala akor lehetoleg mar minimum DX11-es legyen es bar ez elvileg fog szamitani de elkepzelheto, hogy jobban jarsz egy nVidiaval. Ezt a kartyat amit linkeltel meg szerintem felejsd el mert ez mar vagy 5 eves kartya.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
privacy99
senior tag
Elméletileg az 5 nem fogja grafikában úgy túllépni a 4-et, mint mondjuk a 4 az SA-t, csak csiszolnak rajta, de azért a Rockstar-nál biztos rátesznek egy lapáttal. A helyedben egy max pár hónapja bemutatott, (közép-)felsőkategóriás NVidia-t vennék. A kártya amit linkeltél nagyon régen volt nagy szám. Ha jön PC-re az 5, az még biztosan több, mint 1 év. Ezért kell egy minél frissebb kártya, és ha gépigényt kéne tippelnem, akkor olyat vegyél, ami a 4-et abszolút maximum beállításokkal viszi(tudom, ilyet nem könnyű találni még ma sem). És akkor talán az 5 elmegy High-on, vagy Mediumon.
Én biztos nem vennék olyan kártyát, ami a 4-et mondjuk medium-high kombinációval stabilan viszi, mert akkor az 5 marad low-ra.. Egy 2009-ben utoljára forgalmazott kártyát meg főleg nem vennék, ha egy 2013/2014-es játékkal akarok vele legalább közepes minőségben játszani.
Persze kérdés, hogy a Rockstar megint eljátssza-e azt, hogy olyan játékot ad ki, amit a szuperszámítógép termek sem visznek el medium felett. Lehet, hogy azóta optimalizálták a grafikus motort. Ha az előbbi következik be, akkor mindegy mit veszel, nem fog futni normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Én a helyedben már nem venném meg ezt a kártyát! Kb. a HD7850-el van egy szinten teljesítményben, de nézd meg a fogyasztását! 130 W vs 350 W. Ha sokat játszol, 1-1,5 év alatt befizeted villanyszámlára a vga árának különbözetét! Tehát nem annyira jó ötlet spórolni. Viszont a HD7850-el jóval hűvösebb, csendesebb lenne a géped. Viszont ez csak 1 GB vrammal van szerelve. Full HD-ban a Far Cry 3 vagy a Skyrim simán megeszik 1,5 GB vramot, tehát egyáltalán nem túlzás manapság min. 2 GB vramos kártyát venni. Akkor viszont már minimum HD7870-ben gondolkozz.
GTA V-nél talán a Max Payne 3 gépigényében érdemes gondolkozni. Annál dx 10.1-es kártya volt megjelölve minimumként. Ha a MP3 futásával elégedett voltál a jelenlegi gépeden, akkor nem biztos, hogy érdemes fejlesztened.
-
Redneck
nagyúr
Felejtsd el ezt a kártyát! Nem csak a GTA miatt. DX 10.1, nagy fogyasztás, rossz driverek. Bődületes baromság ilyet venni manapság. Nézz valami jó kis GTX-et 460 felett. Ha van keret akkor 660 vagy annál jobb. Már ha GTA érdekel. Az 5 pedig még be sincs jelentve PC-re, de egyébként a IV továbbfejlesztett motorja, jó eséllyel ugyanaz lesz a felállás mint az előző esetén. Mivel csiszoltak rajta, ezért valószínűleg jobban fog futni. Kb mint a Metro 2033/Metro LL esetén.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Redneck #33461 üzenetére
Az LL abszolut nem fut jobban mint a 2033. 2033 nálam 4 helyszínen dob le 30 körülre, amúgy 100+, Annyi, hogy dof kikapcs. LL meg max 60 körül, de sokszor dob le 30-40 közelébe.
Sajna valszeg a gta5 se megy majd jobban mint a 4.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
djdaniel
senior tag
Szerintem felejtős, de ezt már a többiek is leírták.
Nincs értelme meg venni, sokat fogyaszt + nagyon melegszik [link]
Rengeteg hibásat látni vaterán és egyéboldalakon, legtöbb javított sz*r, újra golyózás után alig ha 3hónapig bírja egy vga, sokan azt csinálják megveszik a hibás vga-at megcsináltatják és tovább adják.
Én a helyedben vennék egy 7850-es de abból a 2gb -os verziót. -
Buster17
addikt
Konzolos GTA-ba, hogy lehet saját zenéket belerakni a rádióba?
Meg ha szeretnék multizni meg videokat csinálni ahhoz kell rockstaros account? -
Redneck
nagyúr
válasz JoolsNOS #33462 üzenetére
Akkor te vagy a kivétel, mert kb az összes fórumon megjelenés óta írja mindenki kommentekben hogy jobban optimalizált és jobban fut mint az előző. Ha abból indulok ki hogy a GTA IV milyen szarul lett megírva a PS3-mas verzió kivételével, bizakodok az újat illetően. Évek teltek el a IV óta, azóta van rá esély hogy megtanulták jobban optimalizálni a saját motorukat.
-
Redneck
nagyúr
válasz ittakary #33470 üzenetére
Hát a boxos hulladékhoz és egy medium PC beállításhoz képest élvezhetőbb volt, de ha tévedek elnézést, évekkel ez előtt volt. Nem 1080p és 60 fps de élvezhetőbb mint a másik két verzió esetén.
Szerk:
Megnéztem Gameplayt, nem tudom már eldönteni hogy jobb e mint a boxos. Mindegy mindegyik verzió zseniális, és ultragagyi is a maga módján[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Redneck #33471 üzenetére
Egy időben sokat keresgéltem, de sajnos nem találtam meg, hogy az egyes konzol verziók minőségét milyen PC grafikai beállításokkal lehet utánozni. Egyszer olvastam egy ilyet és utána soha többet nem találtam meg.
Úgy vagyok vele mint Dumbledore azzal a Titkos SzobávalAmúgy pl milyen felbontáson megy ez a játék a konzolokon? 720p mind a kettőn? Vagy PS3 az már 1080p?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz ittakary #33472 üzenetére
Xbox360-on: 1280x720 (2xAA)
PS3-on: 1152x640 (QAA)Amúgy visszaolvasva, több fórumba is bár lehet, hogy a Xbox-os verzió gyengélkedett, de a PS verzió sokkalta bugosabb volt (és még most is), és valamivel gyengében is ment (függetlenül az alacsonyabb felbontástól).
Amúgy nekem megvan mindkét platformra (PC/X360) és igaz, hogy PC-n sokkalta stabilabb és szebb (high beállításokkal játszok ott 55-60 FPS között), de a Box-os verzióban se találtam még komoly kivetni valót. Igaz, hogy lassabb, és csúnyább de közel se annyira mint amit egyesek terjesztenek róla. bár az is igaz, hogy nekem még az E2160@3,2 GHz HD4670/512 és 2 Giga RAM-al rendelkező régi gépemen ment kb úgy mint most a Box-on, sőt talán a boxon valamivel jobban megy. Így számomra megfelelő ez is. Mondjuk igen előfordul, hogy durván leesik az sfp szám de még szerintem ez valamilyen szinten elviselhető számomra. Amit tanulnom kell még az a gyalogos és a járműből váló lövöldözésnek az irányítása (15 év PC-s egér és bill kezelés után még nehéz egyelőre )
Amúgy itt meg lehet nézni az egyes konzoljátékokat, hogy milyen felbontásban mennek.
[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz ittakary #33472 üzenetére
Sokszor olvastam azt a baromságot, hogy low beállítások felelnek meg a konzol minőségnek. Hát nekem megvan PS3-ra is 1 éve kb., PC-re meg már jó 3-4 éve, és a konzol minőség legalább egy medium-high variációt hoz. És én úgy hallottam, hogy XBOX-on is úgy fut mint PS-en, vagyis ha nagy action van, meg éjszaka van, és még van 15 játékos is, akkor azért eléggé leesik az FPS szám, de úgy átlagban stabilnak mondható.
Nem tudom milyen bugról beszél, aki beszél, mert én egy darabot nem vettem észre pedig napi 10 órákat is játszottam vele PS-en, helikopterrel, kocsival, motorcsónakkal, mindenhol, mindenhogy.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz privacy99 #33474 üzenetére
Nálam boxon erősen a mediumhoz volt közel (jó kevés látótávval), és főleg multinál volt néha játszhatatlan fps esés. De amikor nem esett az fps akkor se ment olyan szép folyékonyan mint pc-n.
-
negyven2
veterán
válasz JoolsNOS #33475 üzenetére
Ez tény, hogy nem ugy fut olyan szépen mint PC, de nállam telepítve eredeti Boxn a CE a legujabb patchel együtt araánylag jól fut. Viszont (ez az érdekesebb) a Ballad of Gay Tony nem hogy jobban néz ki mint a IV vagy a TLaD, ahnem még jobban is fut!
eriklambing: Ez így igaz, én beszerzem majd mindekttöre .
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz Mr. Erikszon #33478 üzenetére
Nekem sincs még rá de szeptemberig meglesz (remélem)
-
Mr. Erikszon
senior tag
Egy játék miatt fáj a szívem néha.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Azt vettem észre hogy a Gta V trailere sokkal érdekesebb mint a 4-es-é volt anno.
-
JoolsNOS
veterán
válasz negyven2 #33477 üzenetére
Nekem valahogy nem jött be az eflc. Előszür megvettem dobozosban, eladtam végigjátszás nélkül. Aztán pár éve steamen akció volt megvettem megint. Akkor is csak a motoros ment végig. A "buzisat" kb csak fél éve vittem végig, mert, hogy néz ki ha nem viszem végig.
-
privacy99
senior tag
válasz Mr. Erikszon #33476 üzenetére
Már nem sokáig Meg azért az a 7 év, az 7 év. Elég nagy gáz lenne, ha nem lehetne ma már PC-vel lealázni egy 7 éves konzolt.. Az új konzolok megint egy extracsúcskategóriás PC teljesítményét hozzák majd, negyed akkora áron.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz privacy99 #33483 üzenetére
Már a GTA IV megjelenésekor se volt őket lealázni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
privacy99
senior tag
válasz Bjørgersson #33484 üzenetére
Végülis, ha 3 millióért veszek alkatrészt, akkor a most következő konzolokat is lealázom
Sőt, veszek egy szerverparkot, meg atomreaktort, és sorba kötök 200db fél millás VGA-t, és akkor a PS5-öt is lealázom már most!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz privacy99 #33485 üzenetére
Igen, nyilván én is így értettem.. Az akkori gépem nem hiszem, hogy akár a duplájába is került volna pl. egy Xbox 360-nak, mégis vígan futott rajta 1680x1050-es felbontáson medium részletesség mellett.
szerk.: Vegyél hármat. Istenem.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
privacy99
senior tag
válasz Bjørgersson #33486 üzenetére
Jólvan na.
Egyébként érdekes, a konzolokat az olcsóságuk, és hatalmas teljesítményük miatt adják el. Te most azt mondod, hogy majdnem ugyan annyiért egy PC hozza azt a teljesítményt. Hogy lehet, hogy ezt most hallom először, és hogy lehet, hogy nem döntötted még csődbe a konzol iparágat?
-
JoolsNOS
veterán
válasz privacy99 #33487 üzenetére
A konzol azért sikeres, mert sok ember hülye a pchez. (meg igazad van az árban is) Ők csak le akarnak ülni, egy gombot megnyomni és játszani. Illetve igénytelenek a grafikára. Persze az új konzol átbillenti megint a dolgot a kinézet igényességében, mert ugyanúgy fog kinézni mint a pc verzió.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Ha csak a fő küldetéseket csinálja meg az ember a GTA IV-ben akkor hány százalék a végigjátszás?
Én csak most pótlom ugyanis, az EFLC-t is csak 30-40%-ig játszottam anno.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
negyven2
veterán
válasz Redneck #33492 üzenetére
Fő küldetések (60%)
Bérgyilkos küldetések (2%)
Little Jacob feladatai (2%)
Brucie rendelései (2%)
Brucie versenyei (2%)
Stevie autólopásai (2%)
Körözött bűnözők (2,5%)
Bűnüldözés (2,5%)
Barátok képességei (5%)
Szórakozás a barátokkal (5%)
Egyéb kikapcsolódások (5%)
Speciális karakterek (5%)
Galambok (2,5%)
Különleges ugratások (2,5%)gtaplac-en találsz részletesebb leírást is.
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
Sziasztok, segitség kellene
Ma újra nekiültem a GTA-nak de GFWL nem tölti le a profilomat?
Azt irja a Live szolgáltatás nem elérhető : egész nap próbálgattam megprobáltam mindent de semmi!!
Valaki pls helpORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
VoidXs
nagyúr
-
icons
addikt
válasz JoolsNOS #33488 üzenetére
Azért ez enyhe túlzás
Az XBox 360 is fél perc kereséssel 50ezer környékén van, ennyiből aligha raksz össze jó gépet.
Az új generáció meg nem lesz annyira drága, 120ezerért egy PS4 azért elég jó vásár, mivel hozza azt a grafikát mint egy csúcs PC. És még további 6-8évig futni fog rajta minden játék. Azért ezt egy 120ezres PCvel aligha csinálod meg. Ár/értékben mindenképpen megéri!(#33485) privacy99
Próbáld ki nyugodtan. Persze a gond az lesz, hogy a számítási teljesítményben se vernéd le a PS5öt egy mostani atomcsúcs géppel (Moore bácsi törvénye azért elég durva), grátiszba addigra már lehet nem is DX11 lesz a menő (és nem is 11.1), najó PS5nél még azért működni fog, de egy generációval később már alig-alig fogják használni. Ezért is éri meg szvsz PCből mindig a legjob teljesítmény/ár mutatójú gépet összerakni (esetleg egy picivel afelé menni), és inkább 4-6 évente újat venni, mint egyszer megvenni egy félmillás gépet (majd kiderül, hogy pl a single core már nem menő, stb), és azzal sokáig kihúzni.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Erikszon
senior tag
A Gta EFLC jobban van optimizálva mint a 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs