Új hozzászólás Aktív témák

  • rup1u5

    nagyúr

    válasz zsoltinnó #24101 üzenetére

    Hogyan lehet egy fórumot kisajátítani? :F
    Használom régóta.
    Nem kis munkám van az első hozzászólás kibővítésében és kicsinosításában. Ha annyira ki akarnám sajátítani akkor ott figyelne az első hozzászólás alján, hogy "módosította: rup1u5" mint ahogy azt nagyon sok topikban láthatod. Én ezt nem tartottam fontosnak. Az első hsz. azért van hogy másoknak segítsen nem azért hogy az én EGO-mat hízlalja.

    Ne tévesszen meg téged az, hogy van egy markáns véleményem és nem kis tapasztalatom GTA4-el kapcsolatban. Az hogy ezt így ki merem jelenteni, nem jelenti autómatikusan azt, hogy úgy gondolom én szartam ide a spanyol viaszt. :N

    Ne vedd személyes sértésnek, hogy nem fogok jópofizni itt a trainerezőkkel és csíterekkel.
    Egyszerűen nem szívlelem őket, mert minden elrontott multizás és elcseszett jókedv mögött ott van egy ilyen önző csíter aki azt élvezi, hogy tönkrevágja mások játékát.
    Ismételten mondom, hogy ez csak egy vélemény.
    Az enyém.
    Ugyan úgy ebbe a topikba tartozik mint a tiéd is.
    Ha már 30-50 hsz-en keresztűl semmi másról nincs szó csak trainer-ről, mod-ról, cheat-ről akkor szükségét érzem kifejteni az én álláspontomat is, pusztán azért, hogy látszódjon, hogy van egy másik megközelítés is ha játékról van szó. Szomorú, hogy én képviselem a multis kisebbséget.

    Why don't you knock it off with them negative waves!

Új hozzászólás Aktív témák