Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Ez most boldoggá tett
GTA4 in P4 2.8 2GbRam HD3850
P4 3.0 9400Gt
P4 2GbRam 8600gt 1152x864Azt hiszem jó lesz ez (Ez a 8600 meg 9400gt teljesítmény kicsivel alatta van 3850-nek ha jól emlékszem nem?)
Már csak az a kérdés melyik vidkari: depo
Lövésem sincs, nem tudok kiigazodni. Ezek nagyjából mind egy árban vannak: 3850 3870 3870ultimate 4830 4850lite 4850full....No meg a márka. Nekem a Sapphire bejött. De nyitott vagyok bármi új jobbra...
(Igaz a venti egy idő után hagoskodott, aztán besült, hűtő letörött, jött a szag, de csak nem tudtam kinyírni . Aztán ráfabriáltam egy Socket370Hűtőt meg egy 8cm-es ventit potméterrel. Halk mint egy passzív. )[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Robi86
senior tag
Szerintem egy HD3850 bőven elég lesz, nem érdemes erősebb VGA-t venni ahhoz a procihoz. Nekem is ilyen kártyám van (igaz mellette egy kétmagos amd proci ketyeg 3GHz-en), és 1280x1024-es, mostanában pedig 1280x800-as felbontásban simán játszható szinten van a GTA, ami azt jelenti, hogy átlagban 25-30fps körül mozog, és nem alapbeállításokkal
szerk.: csak nehogy 28K-ért vegyél 3850-est, most nézem hogy ott annyi Aprón találni 15K környékén. Ajánlott szétnézni Vagy akár itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Süni 1985 F
senior tag
Valaki nem tudja miért van az,hogy elkezdek vele játszani és fél perc után rángat a kép jobra balra?Elég idegesítő már tevezem,hogy kettétöröm a lemezét
TDI POWER
-
Robi86
senior tag
válasz Süni 1985 F #17503 üzenetére
1.hsz!
-
Jazz
veterán
válasz Robi86 #17502 üzenetére
Azért gondoltam a 4870-re, mert ha már egyszer veszek....Meg elég nagy a különbség a két kártya között, aztán ha később lecserélem a gépem többi alkatrészét, akkor leglább ez meg van. Továbbá ahol én néztem ott a 3850-es 30k, 4870 meg 40k Nehogy már +10-et ne érjen meg. De akkor ezek szerint elég shit a site
És mindenképpen 1Gb-os kiszerelést terveztem. Sokkal lassabb memóriákkal szerelik mint az 512-eseket?
Amit mutattál ott csak az az MSi van.:/ Nekem Msi-ről az ugrik be hogy munkaállomás terén jó, de asztali gamer pc....hát...
free your mind
-
őstag
szerintem inkább gyűjts mint én aztán ne csak vidkarit vegyél hanem dobj mellé egy procit is ... mert egy 8600-al csak a pénzt dobod ki ! 15000-et meg nem ér meg hogy aztán 800x600-ason döcögjön 30-40 fps-el : TAPASZTALATBÓL mondom mert nekem egy 8600gs-em van és ilyen beállításokkal nyomom:
-800x600(59Hz)
-low
-off
-low
-off
-low
-1
-1
-1
-0
-on
-on
Ezeknél a beállításoknál rosszabb már nincs és sztem nem is lesz! 30-40fps-el megy és van olyan amikor egy egy nagyobb részt akar betölteni nem tudja mert én meg megyek ugye a játékba és azt számolja ergo leesik az fps 5-10-ig és a hajamat tépem mikor a kocsival 150-el kanyarodok és csak egy képregényt látok
Néztem itt ezt a videot amit linkeltél... pff nézd már meg 1152x864-esen sztem ugy 15fps-e lehet hát szaggat mint az állat csak 800x600-al tudsz élvezhetően játszani!
Jha és én is 14 vok és gta-t tolom -
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #17499 üzenetére
Feltétlenül kell, hogy legyen valami poén?
Civilben fotós is vagyok. Lehet csak az én szemem áll rá ilyen életképekre amik nem feltétlenül poénosak, legfeljebb van egy speciális hangulatuk.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Ice!?
őstag
válasz ,,no name" #17509 üzenetére
Sok sikert.
Amúgy az osztálytársam 60k-ért eladott egy olyan laptopot, amin a cod2 alig futott minimum grafikán 30fps-el (1,8-as cerka, 128mb-os integrált vga, stb..), és vett belőle egy olyan asztalit, hogy csak néztem (hd 4850, gigabyte p35-ds3, 2x1gb kingmax, és egy e6300).
Nem tudom, hogy a tiéd mennyit érhet, de ha olcsón adod el, se sokkal kell kipótolnod, hogy összerakhass egy olyan asztali konfigot, ami nem dolgozza magát halálra egy gta iv szintű játéknál sem.Üdv.
ui.: Win reinstall utánra terveztem egy gta iv telepítést.
Amúgy is kíváncsi vagyok, hogy 3.7ghz mennyit változtat az fps-en. -
Robi86
senior tag
Hajrá!
-
Psychonaut
veterán
Bazze, ha ez nekem is így menne...megveszek egy 10k-s játékot, csak hogy ne jöjjek haza üres kézzel...
Szerencsés vagy no name, nem kicsit, nagyon.
Aha, 256-os vidkari???Felejtsd is el. Minimum egy 512-eset vegyél.17516: felőlem...én élből nem veszek meg egy olyan játékot, ami tudom, hogy nem, vagy alig fog menni a hardveremen. Inkább várok amíg lesz egy normális gépem, és akkor veszem meg a játékot (és addigra lemegy az ára, spórolok is kicsit). Mindenesetre szurkolok ám neked, remélem nem dobtál ki ennyit az ablakon.
[ Szerkesztve ]
-
Robi86
senior tag
válasz ,,no name" #17513 üzenetére
VGA-nál inkább 512mb a minimum, mint 256
-
rup1u5
nagyúr
válasz ,,no name" #17516 üzenetére
Arra figyelj nagyon, hogy 512Mb-os VGA-t vegyél ami 256bit-es és GDDR3-as memóriával van szerelve!
(HD3850, HD4850, HD4870, 9800GTX, 8800GTS 512Mb, 9800GT, 8800GT.)
Ezek alá már ne nagyon menj! Attól is függ, hogy használtat vagy újat akarsz venni.
Prociból is valami olyan Core2Duo-t vegyél ami könnyedén elszaladgál 3-3.5 Ghz között. 2Ghz kevés ennek a játéknak. (E6550, E7300, E8400)Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Źşë'
addikt
válasz ,,no name" #17516 üzenetére
nálam is ilyen kirx-kraxok jönnek be xd de a telepítőben már jól jelennek meg a karakterek =)
és igen elsősorban kell a gta4nek egy erős cpu, pl egy e8200 amit meghúzol 3,6ra pl ill. egy vga, ha teheted akkor 1gb-osat vegyél mert ez a játék sok video memoriát használ a textúrák tárolására, pl egy ati 4870 1gb de ahogy nézem ez az ati jobb választás lenne, mert rengeteg az árbeli különbség az 1gigas és 512 megas között :s 1 giga csak a high textura miatt jelentene változást, 512essel medimumon lehet csak tolni, de az is elég szép!
ill a cpu, most nézem h a quad 8200es milyen olcsó nemsemmi, de ha ezt választod előtte nézzél mindenféleképp teszteket h mennyire húzható ezzel nem vok tisztában, ha meglehet tolni olyan 3,2 ig akkor az már ultra! ill ha tuningolod akkor érdemes mindenképp egy jóféle lehetőleg silent pipe-os coolert is venni a procira[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
őstag
A normális konfig gta-hoz ez : mediumon viszi a gta-t SZTEM
-4mag proci (azt szereti a game )
-2 vagy 4gb ram
-Geforce 8800GT 512mb -
Ice!?
őstag
Az én cuccaim:
c2d e6550 @ 3.70Ghz - Freezer7 Pro /Hűtő nélkül 15k-ért már lehet kapni/ ¤ Gigabyte P35-DS3L /13k-ért vettem, de a piaci ára picit feljebb van. Olyan 14-15k./ ¤ 320 GB Hitachi /vinyót nem feltétlen kell venned az új géphez/ ¤ 2x1024MB 800Mhz Geil Ultra @ 1060Mhz /Imádom ezeket a ramokat. Szépek és jól mennek. 6k-ért már lehet ilyet találni/ ¤ PowerColor HD 3850 /Az enyém 256-os, de aránylag jól bírja a gta iv-t, és 11k-ért már bőven lehet kapni./
Még nem volt olyan játék amit próbáltam, hogy ne futott volna rajta.
Ez így durván 50k.Persze, ha időtállóbbat akarsz összedobni, ajánlom az e6550-et, a p35-ds3l -t, valami picit komolyabb, 1066-os ramokat, és 20k-ért már lehet kapni 512-es hd 4850-et, ami szerintem egy nem rossz kártya.
-
-
Źşë'
addikt
nekem eltünedeztek az épületekről a textúrák ha sokat játszottam, amúgy jó dolog valóban, de több bug jön elő ha a korlátozásokat kikapcsolod (pl hiányzó textúrák, ill. ilyen útszegélyeken lesznek téglatestek amiket egyszínű textúra borít)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
nekem 512 mega vramom van, ha átlépi a határt akkor nincs hova betöltődni a textúráknak, és v homályos lesz a textúra v meg se jelenik rosszabb esetben, meg jönnek az említett egytextúrás téglatestek amik elfedik pl az utakat stb.. _D de eszméletlen szép a játék,
emlexem az alap gta4ben elég sok ilyen téglatest volt, na meg az utak textúrái kicserélődtek rossz minőségűekre néhol :s és ami elég szomorú még mindig vannak benne ilyen téglatestek néhol 1.4 után is :s igaz kevesebb de akkor is van :s 1.2es pecs jólenne ha menne neten is
-
theniel
aktív tag
Sziasztok!
Én már mindent fullra raktam és még mindig ronda a kép.
Ez a játák ennyit tud?
Van valakinek tapasztalata, hogy full HD-ben talán már nézhető a képe?
Én 1680*1050 ben játszom, de nagyon csúnya a kép.
Azt tudom, hogy élsimítás nincs ebben a játékban. Az megoldaná a problémát, ha nagyobb felbontású lcd-n játszom? De nem tudom elképzelni, hogy az kisimítaná 1920*1080 mert nem sokkal több képpont mint az 1680*1050. Lehet, hogy ezt a játákot 2500*2000 vagy valami nagyobb felbontásra írták?[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz theniel #17526 üzenetére
nem ezt tv+konzolra írták, de már kérdezted egyszer ezt sztem, amit észrevettem az az h tv mintha másképp jelenítené meg a pc's videó jelet, úgy értem szebb a kép, illetve kevés a pixel rajta, mintha kisimulna, éppen ezért nem is kell oda élsimítás.. a monitorok meg mintha mindent tű élesen próbálnának megjeleníteni, könnyen kivehető pl videókban a tömörítés okozta négyzetesedés-es képhibák, míg tvn kevésbé észrevehetőek ezek,
de nem értem h miért zavar ennyire tégedet, ez nem pixel háború qvázi játszható, és nem zavaró (ha mégis zavar sztem szerezz be egy xbox360 at és egy nagyobb hd ready tvt
ill van még egy lehetőség van egy opció a játékban a képen definition néven található, azt próbáld meg bekapcsolni, ha jól emlékszem akkor a P-betűvel lehet ki be kapcsolni... szerepe annyi h elmossa a képet, ezáltal nem látszódnak a pixelek, én ki be kapcsolva használom, mert néha a tű éles kép jön be néha meg a mosott, fő a változatosság
-
Źşë'
addikt
válasz ,,no name" #17529 üzenetére
haha az komoly valóban alig várod h játszhass vele, omg csak ezért felrakni egy állapotjelző képet
akkor majd: gl hf : )
-
Scorpio06
aktív tag
válasz ,,no name" #17531 üzenetére
Menni fog, csak más kérdés, hogy milyen gyorsan.Én átlag 5fps-t tippelek.
-
puttputt
őstag
válasz ,,no name" #17536 üzenetére
Sajnos, mikor még egymagoson próbálkoztam (a topikban láthatod a pontos sztorit ezzel kapcs., talán kétszer is leírva, ha jócskán visszakeresel), az első pálya flottul hasított, de a második már borzalmas volt, ki is fagytam. Nyilván, mert megnőtt a forgalom, kisütött a nap... , nem bírta a gép a strapát.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
bognar110
őstag
Hello csináltam gyors egy Sultan RS vidit, nem a legjobb de azé van
-
Źşë'
addikt
válasz ,,no name" #17538 üzenetére
akkor hajrá mert nekem úgy h siettem, nem néztem végig minden videót lett 16óra a végigjátszás
bognar110: "nem a legjobb de azé van" ezt hogy érted?
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Én a videókat végignéztem tisztességgel, meg trénereket használtam, így fél év alatt olyan 35-38h alatt vittem végig.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Psychonaut
veterán
Gratula no name!
Jól kisajtolod a kártyádat. Csak aztán vigyázz majd a melegedéssel, mert ez a játék nem csak a VGA-t, de a procit is melegíti rendesen. -
puttputt
őstag
válasz Psychonaut #17543 üzenetére
Igen, amíg nem volt jól hűtve a házam, nekem is ez volt a kék halálok általános oka...; videó túlmelegedés.
-
rup1u5
nagyúr
-
Psychonaut
veterán
válasz ,,no name" #17544 üzenetére
Ha nincs hűtőpadod, akkor egy tipp, hogy hogyan lehet kicsit segíteni a szellőzést:
rárakod 3-3 DVD tokra (vagy eredeti játékra) a gépedet úgy, hogy azok a 2 szélén támasszák a notit. Így alul középen áramlik rendesen a levegő, és kevésbé melegszik a gép. -
puttputt
őstag
válasz ,,no name" #17548 üzenetére
Nem is rossz. Majd Mariann mutat neked olyan képeket, ahol hiányzik a fél kocsi a "koccanástól".
-
MS74hu
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest