Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
A szállítás lehet annyi, de vám + áfa tétellel számolj és úgy már nem nagyon éri meg; mostani árfolyammal meg főleg nem.
Használhatóak a US modellek itthon is (nekem is felváltva volt hol EU hol US piacos Pixelem), ami elsőre beugrik különbségben h a 7-es szériánál van a kinti verzióban mmWave antenna is.
A felsorolt három közül a sima 7 a legjobb választás.
A P6 még amolyan "beta-jellegű" az első generációs Tensor miatt és a modem sem a legtökéletesebb. Működik, de a következő széria már egy nagyságrenddel jobb térerőben. Azt se feledd h most lesz az utolsó OS frissítés, az A15-öt még megkapja, onnantól csak security patch lesz még két évig.
A P7a határeset, nem annyival olcsóbb és kisebb h megérje. Ha hozzáveszem a benne lévő jóárasított Tensor G2-t, egyértelműen a sima 7 felé billen a mérleg nyelve. Jó időben a 7a a más gyártástechnológiával készülő SoC miatt sokkal hajlamosabb melegedésre és jóval hamarabb leszabályoz fényerőben és teljesítményben.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
veterán
Az eBay-t inkább kihagyom, mert nem annyival olcsóbb, hogy megérje ráfizetni a vámot és az áfát.
német ebayt nézd meg esetleg, onnan nincsenek plusz költségek.
Egyszerűen nem értem, hogyan vesznek egyesek 3-4-500 ezres telefonokat.
én pl mintha a fogamat húznák de sokáig szeretném megtartani, az elődjét is 4 évig használtam. életem első okostelefonját 25e-ért vettem, az se esett jól, és elszörnyedve hallgattam, hogy az akkori csúcs htc desire 160e forintba kerül. aztán szép lassan mentek felfelé az árak, a oneplus 3t még százhuszonvalami volt, azóta meg már se a xiaomi, se a oneplus nem olcsó a csúcs xiaomi jóval drágább is, mint a p9p, elvileg a kamerái is jobbak (ami nálam az egyik fő szempont), de a pixel képei összességében egységesebbek, és jobban tetszenek. a vas meg hiába erősebb benne, azt nem igazán használom ki. a gyorstöltés meg... hát ez van
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
-
tomboy0013
veterán
Neked ez az ésszerű, másnak meg más az ésszerű. Nem gondolom, hogy különösebb magyarázatra szorul az, hogy mások vagyunk. Máshol és másként szocializálódtunk, ezért más döntéseket hozunk az életben. Ami neked hosszú távon hasznos, az nekem lehet nem. Nagyjából ennyi a lényeg. Kérdés hogy meg akarsz-e érteni másokat, vagy inkább csak szeretnéd magad különbnek tartani mert jól eső érzés. Ez ennyi múlik.
Na de erről a témáról itt ennyi részemről elég volt. -
vacs
veterán
Pixel 8-at vedd!
A 8a-ban kevésbé hatékony a soc (más a tokozása), emiatt jobban melegszik és kevesebb lehet az üzemidő.(ezt már leírtam neked a 7 / 7a modellekkel kapcsolatban is a Milyen telefont vegyek topikban)
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest