Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    válasz MaCS_70 #4551 üzenetére

    Azt elhiszem, hogy a legtöbb digitális zene és digital-függő amerikainak már nincs igénye és nem is érti a zenehallgatás ilyen formáját, sajnos. Nekik tényleg nincs szükségük erre az élményre, nem is értik, stb.
    Nálunk, amikor időnk engedi, ez úgy néz ki, hogy pl. tesómmal kiválasztunk egy bakelitet, leülünk egy-egy sörrel a kényelmes fotelban és élvezzük a zenét (mi csöndben). Erre ritkán van lehetőségünk, de amikor igen, akkor többet ér minden milliós DAC és digitális kütyünél. Na ez az, ami ma már nem nagyon van. Amikor "csak" szól a zene, de akkor is nem valami háttérzaj, akkor általában Spotify prémium, HiFiBerry RPi-n keresztül. Az is öröm.
    Nyilván van sokkal, de sokkal jobb erősítő és hangfal, mint a miénk, de ez már hozza azt a kategóriát, ahol maximálisan élvezhető a zene és nem kerül milliókba, nem kezdünk el több tízezres kábeleket vásárolgatni, stb. Aztán pont a zenére nem marad időnk, elveszíti a lényegét az egész, de benne van egy közepes autó ára. A hatalmas hangfalak pedig nagyon szépen szólnak.

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák