Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz gyugyo79 #1985 üzenetére

    Este nézegettem a mibox kapcsán a dolgokat: hbo go sokkal jobb minőségben megy, ha chromecastként indítom el, mint ha a rátöltött mobil appból nézem. Nem tudom, hogy csak a netkapcsolat viccelódött-e vagy időnként tényleg bekattant a hbo go cast, mert néha megesett, hogy beragadt film és ottmaradt rángva egy résznél. Lehet betölti gyorsítótárba is, mert nehéz lebeszélni róla, hogy ugyanazt a filmet játsza le újra normálisan. Vagy nagyon át kell tekerni, vagy másikat indítani és utána visszatérni az elsőre.

    Netflix meg úgy tűnt, hogy chromecast módban jobb, ha nincs a boxra telepítve az app, mert ha úgy castoltam volna, akkor az app indult el és megált a fiók választó képernyőn, nem indította el a filmet.

    Azt hiszem, a magyar szolgáltatások kapcsán, lehet jobban támogatott a chromecast mód, mint az android tv. Igazából a boxnak tényleg a chromecast ultra lehet konkurenciája, a felbontás és újabb codec-ek miatt. De a cc2 fele annyi, szóval bőven jó lehet az is.

    Ja és nekem a sima chromecast donglekkel szemben előny, hogy van fejhallgató kimenet a box-on, mivel a projektorom analóg kimenete elég gyötrelmes. De gondolom másoknak ez kevésbé szempont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák