Új hozzászólás Aktív témák

  • Plebi

    senior tag

    válasz biker #30907 üzenetére

    Előző hozzászólásomban szereplő linkben pont a megváltoztatását írják le, ha van olyan gép ahol még be van lépve és a szinkronizáció is elérhető, de ez a megoldás minden adatot törölni fog a szerverről, hiszen ezzel a jelszóval titkosított adat. Nekem is egy nagyon korai jelszavam van megadva és az kell neki, sajnos nincs mód a módosításra, csak törlésre és újra megadására, a google csak ezt a módszert ismeri mint módosítás.

    Összetett jelszó módosítása
    Az összetett szinkronizálási jelszó módosítása minden adatot töröl a Google szervereiről, valamint kijelentkezteti az összes szinkronizált számítógépet és egyéb eszközt. Ez nem vonatkozik a Google Payben megadott fizetési módokra és címekre.
    Könyvjelzői, előzményei, jelszavai és egyéb beállításai nem törlődnek az eszközre telepített Chrome böngészőből. Amikor bekapcsolja a szinkronizálást, a rendszer minden eszközére elmenti az adatokat.

    1. lépés: Törölje az összetett szinkronizálási jelszót. Nyissa meg számítógépén a Chrome-ot. Lépjen a Google Irányítópultra. Alul kattintson a Szinkronizálás visszaállítása lehetőségre. Erősítse meg a műveletet az OK gombra kattintva.Kapcsolja vissza a szinkronizálást.
    A szinkronizálás újrakezdődik, és a továbbiakban már nem lesz összetett szinkronizálási jelszava.

    2. lépés: Adjon meg új összetett szinkronizálási jelszót (nem kötelező)Kattintson a jobb felső sarokban lévő Továbbiak Rendezés majd Beállítások menüpontra.A képernyő tetején lévő „Ön és a Google” pont alatt kattintson a Szinkronizálás elemre.A „Titkosítási lehetőségek” részben válassza A szinkronizált adatok titkosítása saját összetett szinkronizálási jelszóval lehetőséget. Ez nem tartalmazza a Google Payben megadott fizetési módokat és címeket.Adja meg és erősítse meg az összetett jelszót.Kattintson a Mentés gombra.
    Ha végzett, kapcsolja vissza a szinkronizálást a többi eszközén. Így kapcsolhatja be a szinkronizálást a Chrome-ban.

    Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

Új hozzászólás Aktív témák