Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpa Ka

    újonc

    Sziasztok,
    ma sikerült a googlenak teljesen kikészíteni, azt hittem, hogy agyf*szt kapok. Történt ugyanis, hogy ma újra raktam a rendszert.(Utoljára a gmailba csütörtökön jelentkeztem be.) Felpakoltam a szokásos dolgokat a pendriveról, bejelentkeznék a gmailba, erre kiírja, hogy sajnos nem tudja végrehajtani a kérésemet, mert úgy érzékelte, hogy valahonnan máshonnan is megpróbáltak belépni stb. Gyakorlatilag, mintha letiltották volna a fiókomat, de azért próbáljam meg máshonnan.. Csak az otthoni gépemmel szoktam belépni, se telefon, se semmi, kezdtem kicsit feszült lenni. Router újraindít, átmegyek a másik gépemhez, ott is ezt írja ki. Teljesen ideg lettem, hogy ellophatták a jelszavamat, póker elindít, simán be tudtam lépni, ott "sok" pénz van, már rég leszedték volna.. Próbáltam fiók visszaállítást, megadtam az adataimat, azt mondja, ezek nem egyezik a rendszerben lévőkkel.. FUUUUUUUUU

    Visszamegyek a gépemhez Edge böngésző elindít, bepötyögöm a dolgokat, bejön egy ablak, hogy honnan netezek, mondom Budapest és bejelentkezik.. Azt kell tudni, hogy SOHA DE SOHA nem használok más böngészőt, csak a rókát. Miután az edgben bejelentkeztem, utána engedett a foxban is.
    Teljesen érthetetlen. Azért megváltoztattam a jelszavamat.. Aztán kaptam egy emailt, ipcímmel együtt a guglitól, hogy illetéktelen belépés volt fél órája.

    Amit illegális belépésnek néz, az én voltam. Visszanéztem az IPt a router logjába, az előző ipm volt, amit 1 napja kaptam..
    Amit tudni kell rólam:
    csak megbízható és közismert oldalakat nézek(index, origo, ph, bbc, nso, 9gag stb.)
    csak az nCoreot használom
    Kaspersky AV évek óta, naponta full scan, évek óta nincs vírusom
    nem változott se az oprendszerem, se a hw, semmi
    semmiféle illegális program nincs a gépemen, se trial, se semmi, csak vásárolt programok
    odafigyelek miket nézek a neten, semmiféle perverz fétisem nincs, nem vagyok drogterjesztő/scriptkiddie/politikus sem..

    Szóval válaszolna nekem valaki, hogy ez mégis mi a fene volt?

    [ Szerkesztve ]

    I Was Dead For 7 Weeks In The City Of Angels

Új hozzászólás Aktív témák