Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz brickm #36539 üzenetére

    Akkor nézd meg neki milyen "ócskaságai" vannak. Van pár szarrá használt darab. Joe bácsi pl azt mondja pont ebben a videóban, hogy szerinte ha egy gitár szét van nyüstölve az azt jelenti, hogy szerették, azaz jó hangszer. Van is benne valami.

    re: (#36537)/(#36543) syn7h37ic
    Én sem értettem, de megmondom őszintén már nem zavar és valahol értem is. Én sem vennék új de szétvert hangszert. Ha annyira mozgatna az hogy le legyen használva vennék valami régi gépet.
    Amúgy vicces, mert autóból pl szívesen vennék "relic" berziót, de abból meg pont hogy nincs :DDD

    De ha belegondolsz, egyszer minden hangszer relic lesz, mindenképpen. 10-15 vagy 100 éven belül az mindegy, de az lesz, akkor nem mindegy neked, hogy már eleve szét verve gurítják ki a gyártósorról? Nem vitatkozom, mondom engem qrvára zavart ez, de mostanában jöttem rá, hogy tök mindegy. A másik meg amit arnyekxxx is mond, (#36541) -ben. Én pl emiatt vennék karcolt, törött autót, hogy ne kapjak szívszélütést mikor meglátom az első karcokat amit a kulcs/kutya/macska körme/akármi húz a gépen.

    Ez a vigyázol rá is oké, de mivan ha más nem vigyáz rá, egyszer kell megtörténnie valaminek és ott a baj. Szerintem nem eszik annyira forrón a kását, az tény hogy csak azért külön fizetni felárat hogy leverjék valamiről a festéket kicsit botor dolog. A hamisság meg más kérdés megint. Mi hamis és mi nem. Ma már annyi minden hamis, hogy öröm nézni! :(
    Olyan mint a tetkó, valakinek az kell, valakinek ez. Nekem előbb lenne új-szétvert gitárom mint tetkóm!
    De totál megértelek, pár hónapja én sem értettem totálra.

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák