Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    na. ez is kész lett.

    érdekes lett. :D szubjektíve értékelés következik első felindulásból.

    mocsok jól néz ki, nagyon hotrod. 3állású váltó és külön felező kapcsoló

    kezdjük a jóval. a bill lawrence l500 a hídnál. hát ez mocsok jó. visít ahogy kell oltári remek csendes mocsok sok gainnel iszonyatos részletesség és hangszeparáció gyönyörű tisztán mocsok erős humbucker.
    felezve: annyira de annyira hozza egy SSS strat híd hangját hogy az elképesztő. kicsit aggódtam hogy fog szólni koptatón, mert az N4ben imádom, de ott ugye direck mount. nem kellett volna aggódni. zseniális.

    nyaknál hot stack. na ezzel még barátkozom. alig alig változik a hangja a felezéstől. se túnusban se hangerőben. viszont nagyon nagyon noiseless humbucker állásban. a hangja alapvetően szép. elmegy egy nem annyira nagyon karcolós strat singlenek is, amit lehet küldeni gainnel mert ugye noiseless.
    viszont nem annyira nagyon nagyon metál a hangja. kicsit furcsa páros lett a BL500al. Ez még lehet jó is, nagyon sokféle hang kijön belőle.

    a köztes állás valami zseniális felezve is. A bl harapós agresszív, a stack nagyon sokat finomít rajta nagyon nagyon remek puha de definiált remek neutrális hang.

    há ennyi. nem mondom olyan sokat lógok nyak pickupon bármin de nyak only módban azért nem ez a legjobb amit hallottam illetve ha hallhatom élőben tuti nem ezt választom. Nesze neked youtube. Ettől még sokoldalúságnak remek.

    A rossz: hatalmas difi van a két pickup kimenete között. Belövöd a nyakra a hangerőt. ritmusozol. majd szóló jeligére átlököd hídra, és nem kell pedalboard mert azonnal mintha az erősítőn is megtolt gained lenne meg egy booster pedál benyomva :D
    a köztes állásoknál az összesített jelszint egy picit halkabbat eredményez mint a híd egyedül de jóval hangosabb így is mint a nyak.

    szóval összefoglalva : érdekes lett. a köztes és a híd állások zseniálisak. a nyak még majd kiderül, de tényleg egy nagyon más hang is van benne, szóval lehet előnyös is.
    első igazi változtatásom amikor keményen bele van nyúlva egy gitárba.a jelszinteknek utánanézhettem volna mert az kicsit zavar, de elsőre ennyi hiba elmegy :D nagyon nagyon örülök neki.

    A képen ( elnézést a trágya telefonon képért de most ennyi telt. ) japán teljesen stock tezsvérével látható :D

    [ Szerkesztve ]

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák