Új hozzászólás Aktív témák

  • nagylaci32

    tag

    Üdv Mindenkinek!

    Megint én...Azt szeretném kérni, hogy valaki írja le hogyan kell a paragon drive backup 9.0 express ghostprogrammal lementeni egy friss, beállított rendszerpartíciót!
    Az egyik hdd-m 250 gigás, aminek az 50 gigás partícióján telepítettem egy win xp-t, úgy, hogy a maradék részen ott van minden dolog+ egy rendszer amit használok, erről a rendszerről szeretném lementeni az 50gigás részen található partíciót amin kb 8-9 giga foglalt hely van!
    A rendszer most úgy indul, hogy ki kell választani hogy melyik induljon(mert ugye 1 hdd-n van 2 rendszer), de nem szeretném hogy majd ha egy teljesen üres hdd-n is felajánlja majd a választási lehetőséget, miközben csak 1 rendszer van rajta, ezért légyszíves írjatok le minden beállítási lehetőségnél, hogy mit válasszak ez esetben, és mire jó az a beállítási pont!
    A másik hddre menteném a backupfájlt, amin csak mentések és ez a fájl lenne, amúgy be se lenne kötve a gépbe!
    Légyszíves írjátok le, hogy hogyan kell a merevlemeznek arra a partíciójára készíteni a bootfájlt, úgy hogy egy helyen legyen a backup+bootfájl és így vissza lehessen állítani a rendszert erről az egy hddről egy másik hddre!
    Kérlek nézz kezdőnek, és lépésről lépésre írj minden egyes kiválasztási lehetőségnél.
    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák