Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
Nekem ez a múlt héten volt így. Most ott van mindkét város guberálós kvesztje.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Pedig nem kapkodtam, és tényleg MINDENT csináltam ami szembejött.
Ha kapna az ember elég EXP-s alapanyagot, akkor azzal is hetekig el lehetne lenni, míg összekisérletezgetsz egy tökéletes (vagy tökéletesebb) csapatot, de ugye ezen a téren meg van kötve a kezünk, szóval az se megy..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Logikus akkor lenne ha a heti és a BP össze lenne fésülve...így inkább gagyi, de ne lovagoljunk a szavakon
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Az a gagyi benne hogy ezeknek együtt kéne mozogniuk.
Az hogy neked pont kapóra jön, az nem nagyon számít ebbe bele. Nekem meg az jött volna kapóra ha ma be tudom tolni a küldiket, mert holnap már melózom.
De elég csak belegondolni...kaptál egy heti feladatsort 1 napra...ez logikus? Szerintem nemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem azzal van a baj. Hanem hogy a HETI feladat EGY NAPig tart.
Tényleg ilyen bonyolúlt?
Simán megcsinálhatnám a hetit ma is, a BP-től függetlenül, hiszen maximum nem claimelném ki a rewardot majd ha csak a BP újraindul. De nem lehet, mert holnap KEDDEN, resetelig a HETIT, ami amúgy HÉTFŐN indul! Hogy írjam még le?
Amúgy tök jó hogy leírtad te is.."A hetit megcsinálhatod vasárnap este is. Pontosabban hétfőn! 4ig"
Akkor miért nem majd 4kor indul az új heti?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Amennyire én nézegettem, kb bármelyik karakterből lehet igazi beastet csinálni, csak el kell hozzá érni az AR45öt, hogy elég nagy eséllyel droppolj jóféle artifactokat, onnan meg már csak kis szerencse és türelem kell.
-
Yodamest
veterán
Jó hát atom felhúzva persze minden tud jó lenni, de ha alapjaiban gyengének érzem akkor nem fogom felhúzni maxra egy Bennett op videó miatt. Van egy single targetes chargeolós tüzes felütése voltaképpen, ami lockolja a karakteremet is szóval közben nem tudok mást csinálni és van egy ultija ami ilyen dmg + gyógyítás is egyben, de mindkettő ilyen meh szinten. Pedig a heal jó ami jön belőle, de engem zavar, hogy közben figyelnem kell, hogy a low HP hősömre leváltsak, ha azt akarom hogy az is gyógyuljon, ezzel megszakítva a rota sorrendjét.
A passzív talentje, hogy gyorsabban végez a bányászós küldikkel is azt sugallja hogy őt meg kell hagyni ilyen kincskereső kisködmönnek. -
Yodamest
veterán
igen ez le van írva, én is valahol a bannerek leírsánál olvastam, tehát a limitált banner alatti nyitásaidat ha nézed, ott nem fogod látni az állandó bannerbéli nyitásaidat és fordítva. Ez 2 külön rendszer, ezért is akarok csak limitáltat nyitni, mert a garantált 5* hőst is bannerenként számolja 90. nyitásra, tehát ha felváltva nyitogatod akkor sokkal később lesz meg az a bizonyos 5* hős.
-
Yodamest
veterán
főleg emiatt is jó promó bannert nyitni, mert amit itt is ír minden 10 wishből 1 biztosan 4* lesz, és promó hős bannerben meg valszeg az nem egy item lesz hanem tényleg egy hős.
Amit idézőjelben írtál annyit tesz, hogy gyakorlatilag minden második 5* nyitásod promó hős bannerből biztosan a banner címlapján lévő promó hős lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
de csak a jó eredményt szabad ide kitenni, a gagyikat mindenki látja a saját játékán belül is
Úgy lesz 3800 szerintem, hogy 1:1-ben váltják a dollárt euróra, így mi euróban fizetjük ki gyakorlatilag azt a 10 dollárt. Tehát ami amcsi szerveren 10 dolcsi, az európai szerveren 10 euró.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Ööö... Miért is ne lenne szép? Mintha bárki tehetné arról hogy jót vagy rosszat húz-e. A játék ezen része szerencsejáték, ezt elfogadtad már akkor, amikor nekiálltál játszani, ha nem tetszik, nem kell ezzel a játékkal foglalkozni, azért viszont nem kellene beleállni másba, mert jót húz. Ha bajod van a rendszerrel, a fejlesztőknek/velük szemben fogalmazz meg kritikát. A játék továbbra is free to play, nem pay to win, semmilyen gyakorlati hátrányod nem származik abból, ha nem tudsz kihúzni egy karaktert, ha te erre elköltesz 10K-t és ennek ellenére se sikerül, akkor az - már ne haragudj - de a Te bajod. Nem kötelező költeni a játékra.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
Sirandrish
Topikgazda
Szombattol 4 napig leszek megint, akinek kellek, akkorra idozitse. Ennis akkor nyomom majd le a questeket meg mindent :)
-
Sirandrish
Topikgazda
Szerintem itt senki se olyan nagy szám, pont ezért lehet hasznos néhány ilyen videó
-
wierra
senior tag
A szkenner nézetet kell használni. L1+D pad balra.
Fehér hullámok mutatják az utat."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Ventur@
senior tag
Ahogy wierra is írta, használd a szkennert (Vision mode). Mutatja a három fehér hullám, milyen irányban és hol van a "bizonyíték". Hármat kell megtalálni és utána mutatja, hogy hol van a bounty. Megbibized és mehetsz is az xp-ért .
Viszont ha megvárod, míg lejár az idő és bounty failed lesz, akkor megkapsz rá egy achivement-et .
#1454 Jumbozorz: Na végre tudtam valami újat írni ide .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
-
wandor0930
aktív tag
-
Jumbozorz
senior tag
Szia. Nagyon szívesen segítenek, de nekem nem elég konkrétan írtál, hogy felismerjem pl mi az a training vagy melyik sziget? Mert van min ketto suiget amit "nehezebb"elérni.
A repülős robottal elemental mysteryvel kell menni,mert a fizikai ütés nem hatásos rá. Szólj rám, vegyél fel barátnak es segítek szívesen coopba. Lecsapunk bárkit;)
-
wierra
senior tag
Verd le az összes dummy - t úgy, hogy csak 1 mm HP-ja maradjon aztán meg kínáld meg a megfelelő szögből olyan AOE spec támadással, mint pl. Diluc főnixe. Ami letarolja az minimal HP-rá leutott dummy-kat egyszerre ill. 2 sec-en belül.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Jumbozorz
senior tag
Sajna nem találtam én sem. Ma kicsit böngészem a netet és megpróbálok jó guide- oldalakat keresni. Remélem nem kell realizálnom, hogy nagyon mellé mentek a mostani buildjeim ->Ezt nem hiszem, mert AR44-en mindent is simán hozok életvesztés nélkül. Jó lesz már az AR45. Ha hétvégén, bárkinek kell segíség szívesen megyek csak szóljatok.
Sirandrish: WOlf meg lett egyedül, de köszi. -
Sirandrish
Topikgazda
Most visszaállok megint a gyűjtögetésre, csak rápróbáltam hátha meglesz. Ha esetleg jönne egy reset azonnal betenném a csapatba, mert nagyon sokszínü tud lenni ezzel a két fegyveres megoldással, addig meg elfér. Vagy most vettem ki, vagy kb sose, mert normál bannerből célzottan hőst nyitni szerintem kb nem lehet
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
2 nyilvessző lefektette a Pyro Resigvine-t...ha ez a sz*t se ér kategória akkor akarok még ilyet
Majd beviszem 1-2 Domainbe veled, megmutatom mi az a "szar se" amit tudEgyébként a vidit megnézted?
Csak vele támadok és a 72es boss kevesebb mint 50 másodperc.
Tény hogy a nyilazással kicsit taktikusabban kell játszani mint a balklikk spammellés 1-1 E-betüvel, de szerintem ettől csak jobb lesz az egész játék, nem olyan egyhangú[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ezért vannak elementálok a játékban
A Travelerem mellesleg LV20as..addig használtam.
Azzal nem verek le semmitEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Távolról kell nyilazni, közelre meg kardozni.
Rohadt jól lehet variálni, persze ha sokat kardozol, akkor magas lesz a CD, de bőven bele lehet kalkulálni, ezért van 4 karakter a csapatban. Én sem szeret(T)em az íjász karikat, de ez marha jól sikerült, és a sebzése is király.
Konkrét vizes ellenfeleken kívül mindenre effektív, és Fischl-el, akit alapba az egyik legjobb supportnak tartok, olyan combot hoznak hogy beszarás..
Nekem 2 küldi elég volt ahhoz hogy tudjam hogy akarom, és nem is bántam meg hogy beszereztem és felhúztam. Kaeya repült is a partyból. Egyedül Oceanidra hasznosabb ő, mert az víz, és Tartaglia is az..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
A trash mobok meghalnak mire észreveszik hogy valaki rájuk lőtt, aki meg véletlenül többet bír, annak meg meg kell lékelni a fejét
-
scyllafren
senior tag
Ezzel vigyazz, mert ezalatt is gyulik a AR xp, es ha akkor csinalod meg a "rank up"-ot, amikor mar 5 szintnyi XP osszejott, akkor 2 WL-t is ugrik, akkor meg berosalsz
@Jumozorz: En kaptam volna azt a 2 Ningguant, odaadnam erte Childe-t, most dobta, es utalom az ijaszokat...
-
Sirandrish
Topikgazda
Bár csak ingyen lenne, szívesen felhuznám a constellenjét
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem se Geo se Anemo karakterem nincs, de még semmi sem állított meg.
1-2 puzzlet leszámítva nem is kellenek, szóval bőven játszható a játék nélkülük is. De szerintem bármelyik elem hanyagolható.
Mármint pl tüzes sem feltétlenül kell. Arra hogy a ládákról leégesd az indákat, meg 1-2 fáklyát meggyújts, arra egy LV1es Amber bőven elég.
És ugyanez igaz a szélforgókra amihez egy LV1es anemo elég, vagy épp a geo-s cuccokra..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest