Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    Kezd alakulni a raidenem. Először kicsit csalódott voltam az erejében - első nap felhúztam 80-ra, 2/6/6 talentre, ráaggattam más artifactjeit szett bónusz nélkül, mert nincs még rendes emblem szett. Ma lvl90 2/7/7, energy recharge-ot sikerült feljebb tápolni hála jó emblem droppok miatt és az ultija túlsebzi a hiperinvesztált 10/10/10 Keqingemet. E sebzésével nem vagyok viszont megelégedve, Albedonál jelentősen gyengébb (2 másodpercenként 13-16 ezer vs. 0.9 másodpercenként 2-3 ezer).

    Még hátra van az R5 The Catch (most Deathmatch van neki, mert nincs más fegyóm) és a teljes Emblem szett, úgyhogy lesz még ő erősebb is. :C

    Erőfejtést félretéve, a support amit nyújt a csapatnak viszont eszméletlen, iszonyatosan gyorsan visszatölti mindenkinek az ultiját 240% ER-al. Sokszor van, hogy egy karakterre nincs is időm átváltani egy rotációban, de már fent is az ultija.

    Még egy dolog ami nagyon tetszik az ultijában az pedig a normal és charged támadások gyorsasága, nagyon fluid, úgy érzi az ember ha vele játszik, hogy kisujjából rázza ki az erőt Raiden mondjuk Keqing-el szemben, akinél pl. érzed, ahogy "ráfeszül" a charged attackra.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák