Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8851 üzenetére
Meg talan meg egy mistake... hogy nem a Crimosn Witch artifact van rajta hanem a Shimenawa.. es abbol viszont tenyleg szarok vannak. + Akkor talan ervenyet veszti a Dragons Bane is.
-
Shiro
senior tag
Talentek tekintetében nincs is akkora különbség.
1st Hit: 63,59% x2
2nd Hit: 121,99%
3rd Hit: 158,59%
4th Hit: 82,82% x2
5th Hit: 188,87%
Full Combo: 762,27%
DPS 238,21%Hu Tao (T10)
1st Hit: 83,65%
2nd Hit: 86,09%
3rd Hit: 108,92%
4th Hit:117,11%
5th Hit: 59,36%+62,8%
6th Hit: 162,15%
Full Combo: 680,08%
DPS 212,525%Hu Tao (T8)
1st Hit: 74,06%
2nd Hit: 76,22%
3rd Hit: 96,43%
4th Hit:103,68%
5th Hit: 52,56%+55,6%
6th Hit: 135,78%
Full Combo: 594,32%
DPS 185,725%Hu Tao talentből származó sebzése egy kicsit kissebb, de azt a HP-ból elvileg pótolja.
A probléma szerintam inkább onnan ered, hogy Mogyi számára nincs úgymond jóféle 4 csillagos fegyver, mint pl Yoimiyának a Rust, vagy Noellenek a Whiteblind.
Éppen ezért Damage Calculátorral generáltam pár fiktív 4 csillagos fegyvert számára, a már létezőek alapján.Red Tassel/Redblind (Whiteblind)Base ATK 510Sub 41,3% HP (ATK -> HP)On hit, Normal or Charged Attacks increase ATK and HP by 6~12% for 6s. Max 4 stacks (24~48% total). Can only occur once every 0.5s.DPS 16.801The Scorched (The Rust)Base ATK 510Sub 41,3% HP (ATK -> HP)Increases Normal Attack DMG by 40~80% but decreases Charged Attack DMG by 10%.DPS 18.580Wand of Homa (Staff of Homa 4* version)Base ATK 510Sub 55,1% Crit DMGHP increased by 15~30%. Additionally, provides an ATK Bonus based on 0.5~1% of the wielder's Max HPDPS 17.580Összehasonlítási alapnak:DeathmatchDPS 15.510White Tassel (3*)DPS 14 887Felejtsd el a fentieket, megtaláltam a tökéletes verziót. a Deathmatch-hez
(50%-os substat aránynál a jó substatok kb igy nézzenek ki.)HP% 34-35%
Ha a Circlet CritDMG
45-50% Crit Rate
45-50% Crit DMGHa a Circlet CritRate
20-25% Crit Rate
90-95% Crit DMG
Mindkét esetben kb 17.600 DPS
Persze ezen kívűl a maradék 50%-ba (20-23 substat szint)
Még jöhet jó substat, ha szenencsés vagy, de arra figyelni kell, hogy a Hu Tao HP-ja ne menjen Skill lvl 10 esetén 35.700, vagy Skill lvl 9 esetén 37,500 fölé.Oké. most esik le, hogy Substtból akarok 50% Crit Rate-et összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Csak nézzétek meg a guide-ot amit linkeltem. Minden (is) le van fedve ami Hu Tao-val kapcsolatos.
Üdv. Johnny
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #8854 üzenetére
Mar elotte nezegettem mielott meglett, de nekem valami akkor sem gombolu
-
jonnyjoker01
veterán
Most végeztem melóban, ránéztem. Statok tökre rendben vannak, a videódat megnéztem az itt a probléma hogy nem charged attackolsz. Amit én csinálok a videóban az 2 normal attack + 1 charged + dodge (anim cancel). Mivel neked C0 ezért a charged után ugrással kéne megszakítanod az animációt. Sima püföléssel nem nagyon jönne össze az az 57k, meg elemental reakciók nélkül se.
Viszont látom te a Deathmatch-et használod, annak még jobb lenne a melt, ha vannak cryo supportjaid.
Üdv. Johnny
-
Shiro
senior tag
válasz jonnyjoker01 #8857 üzenetére
Köszi, eddig az NC-vel próbáltam nem túl nagy sikerrel, de akkor majd gyakorlom az NNC-t. Cryo support meg akad.
------
Úgy érzem ez az ikebana event duplán próbál szivatni.
Először is hétvégére hagytam, mert hát akkor van rá időm ...
Ennek köszönhetően már nem tudom az összes feladatot megcsinálni.Erre itt a következő:
Nem baj meló közben megcsinálom
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
válasz Sirandrish #8859 üzenetére
A muskátli termesztő event, vagy a ködsziget?
Szeretem halogatni a dolgokat, mert hátha megint nem lesz semmi.#8860 FEAR
Persze a veteményezés nem gond csak nincs mit elvetni.Még esetleg annyit, hogy vállalná e valamelyikőtök, hogy köldök neki 12 random muskátlit, és ő is küldene cserébe ugyanennyit?
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azóta se tudom ki az, de mostmár én is így fogom!
Próbáltátok már a Putyi, Dzsanesz, Bimbó és Tubarózsa partyt? Nagyon OP!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #8867 üzenetére
-
Sordoran
addikt
Én is így gondoltam, hogy biztos rágondolsz. De aztán beraktad tegnap a videót, amiben ott volt Yoimiya is, az pedig logikusabbnak tűnt így meginogtam.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
fpatrik17
senior tag
Ez a Beidou valami kegyetlen.
• Honor Magic5 Pro •
-
xeon forever
addikt
Egyenlőre itt tartok . Artikat vadászok.
Illetve lesz még Kazuha is, meg Kokomi. Idén talán lesz B csapat az Abyssba[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #8880 üzenetére
Ez Hu-Tao fegyvere ugye? Gratula hozzá, én örülök hogy legalább ő maga megvan.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #8881 üzenetére
Úristen gratula Én még nem tudom hogy beleöljem-e a maradék kevés primómat, de az ilyen screenshotok miatt megjön a kedvem hozzá
Vakablak: tulajdonképpen szinte mindegyik polearm karakterre jó, annyira OP fegyver hogy ezt bárkin használod, nagyot fog ütni
Üdv. Johnny
-
vakablak93
őstag
válasz jonnyjoker01 #8883 üzenetére
Akkor valahogy ki kéne szenvedni amíg lehet?
A fenébe ehhez nekem már bankkártya kellene. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz vakablak93 #8884 üzenetére
Feküdj le..aludj 3 napot, és pikkpakk vége a bannernek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vakablak93
őstag
válasz Sirandrish #8885 üzenetére
Túl késő már elkezdtem játszani, valószínűbb az ellenkezője fog történni és 3 napig játszom alvás nélkül.
Közben meg itt motoszkál a fejemben hogy nem tudtam értelmes fegyvert adni szegénynek , nagyon hamar lett kis kedvenc ez a karakter, még az asztalom is vele fogom díszíteni[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #8883 üzenetére
THX.
Egyesével néha lődöztem a weaponbanneren. Hu Tao fegyverére feebruár óta várok.FEAR kollégával coopoztunk, és inventory matatás közben kiszúrtam, hogy van egy standard wishem. Ellőttem, adott egy Dionát C-ezer, bevátottam egy Lila wishre amit instant ellőttem fegyverbanneren. Ez lett belőle.
#Vakablak93:
Óvatosan, a leggecibb dolog a weaponbanner.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Azt hittem, hogy az Abyss 12-2 is meglesz 3 csillagra. A Pyro Agentre és az Electro Cicin Mage-re hat venti Bustje. a Cryo Cicin Mage-re és a Mirror Maidenre meg nem.
Bár az utóbbi még úgy ahogy érthető. -
xeon forever
addikt
Kezdek félni.
Insane luckom van.
Charakter Banner és megint 22. Single húzás, csakúgy mint tegnap weapon banner....Hu Tao C2 4. 50/50 megnyerve.
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz vakablak93 #8884 üzenetére
Nem fontos, Hu Tao önmagában annyira erős hogy szerintem felesleges pluszba a Homa. Persze jó a nagy számokat látni, én is azért próbáltam megszerezni, de pl nekem Dragonsbane-el 57k a Charged Attack (vaporize) ami már bőven jó.
Lithic Spear, Deathmatch, Dragonsbane, Blackcliff, ezek mind fasza 4 csillagosok Hu Tao-ra. Lithic Spearhez kellenek Liyue karakterek a partiba, Dragonsbane pedig csak vaporize-ra jó igazán, de arra nagyon. Deathmatch univerzálisan jó fegyver, Blackcliff már picit gyengébb de full ingyen meg lehet szerezni és annyira azért nem rossz.
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz xeon forever #8889 üzenetére
Te hallod ellopod előlünk a dolgokat Örülök hogy így bejött neked minden, a Gatcha ellenszere a szerencse
Üdv. Johnny
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #8891 üzenetére
Most már tuti, hogy Eulára( C1) fizetnem kell. Olyan nincs, hogy ötödjére is megnyerjem a50/50-t. Nem baj jön a karácsony. Van még duplát érő 100 dodos csomagom.
Most nézem elszámoltam magam. 23. lett Hu Tao
Azóta még beesett egy Sayu, aki így mostmár C6.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Hmm én Kazuhával azt vettem észre hogy a Mirror Maiden spawnolásának pillanatában van egy 1-2 másodperces lehetőség a CC-re, utána válik mozdíthatatlanná. E-jével "fel tudom dobni" a levegőbe és esik egy szépet. Nem tudom hogy venti E-je hogy működik de gondolom hasonlóan Kazuháéhoz. Lehet megér egy próbát hogy ulti előtt E-zel azonnal ahogy spawnol , lehet úgy beszívná a feketelyukba.
A cryo cicin rohadt idegesítő, van hogy működik rá a CC ha nincs pajzs, van hogy úgy áll mint a beton. De maga a pajzs is egy bugos fos, úgy kéne elvileg működnie hogy addig van pajzsa amíg élnek az állatkái, de egy csomószor csak úgy beragad a pajzsa és nem spawnol állatkákat. Meg egy csomószor ha leszedted a pajzsot instant felrak magára egy újat. Gyűlölöm.
Ja meg esetleg overloadot vagy electrocharged-et próbálnám ki, azok univerzálisan staggerelnek lehet úgy is össze lehet valamit hozni.
Üdv. Johnny
-
vakablak93
őstag
válasz jonnyjoker01 #8890 üzenetére
Hali, kössz szépen a tippeket!
Igen, feltűnt hogy a többi karakteremhez képest Hu Tao egy daráló.
Akkor leteszek arról ami úgy sem lesz meg és rámegyek hogy ezek közül valamelyiket megszerezzem valahogy a számára, jelenleg csak ez van neki adva, nincs más 4 csillagos dárdám amit adhatnék neki.
Ehhez Diona segít be neki és Beidou.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz vakablak93 #8894 üzenetére
Elromlott a játékod...hogy egy bölcs "öreget" idézzek..
"ez mordori nyelven íródott"Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #8895 üzenetére
Nem, nyilvan angol helyett nemetet preferalja.
Szerintem a legminimumabb fegyver, ha tenyleg nincs masodd az a White Tassel. Szerintem abbol mar mindenkinek van R5. [link]
Az a fegyver ami neked van fizikai bonuszt ad, es raadasul inkabb cyro karakterre illik (Rosaria).
Craftolhato nem igazan van neki erdemleges.
-
vakablak93
őstag
Neked is kössz , akkor átmenetileg dobok rá egy olyat, aztán a jonnyjoker01 fórumtárs álltal említettek közül majd teszek rá egyet ahogy látom az egyik most simán meg is vehető
Nem tudom mi az oka, de se fegyverbannerből, se másikból nem kaptam még lándzsát 3* felett, kardot/íjjat bezzeg többet is ez is csak az egyik küldetésből van.#8895 Sirandish: "mordori nyelven íródott" bocs a nyelv miatt, ha legközelebb van valami akkor átváltok addig angolra hogy ne legyen gond
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz vakablak93 #8898 üzenetére
Miattam ne válts angolra
Egyébként is csak viccnek szántam...remélem nem bántottalak megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
vakablak93
őstag
válasz Sirandrish #8899 üzenetére
Nem, dehogyis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest