Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz nonsen5e #7025 üzenetére

    Holnap este véget ér a Kazuha banner, majd szerda reggel ahogy élesedik a 2.0 (vagyis be tudsz logolni) ott lesz már az Ayaka banner. Tehát az este folyamán lesz egy pár óra, amíg csak a standard banner lesz elérhető.
    Nem tudom hogy lesz az átjutás, ugye Liyue szárazföldön is kapcsolatban volt, én is amint kaptam comission küldetést hogy látogassam meg Katheryne-t már mentem is. Pontosabban WL szintlépés kellett következő archon questig és ahhoz nem volt kedvem, így nyakamba vettem a világot. :DDD Viszont Inazuma ugye egy sziget csoport, így oda szerintem csak küldetés után juthatunk majd át. (legutóbbi Kazuha questnél ugye azt mondta végén Kazuha, hogy majd keressük meg ha kész vagyunk és elvisz oda Beidou-val, ez lesz most) Talán ez a Kazuha-s quest kell hozzá egyedül: Archon Quest Chapter II - Prologue (AR36), szerintem.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák