Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #20050 üzenetére
Ja, így értem!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
slimG
tag
pedig mennyivel inkább égett volna a primo a fenti esetben, mint a motoroshölgy esetében (mondjuk ott is fog, azt nem kétlem). e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
Nekem túlságosan Sumeru-s lett volna így. Tény hogy sokan hasonlót képzeltünk el, én se gondoltam ilyen extrémnek, de nincs ezzel gond. Amúgy nem kell spoiler, ez fanart még év elejéről, elég ennyit jelezni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
vakablak93
őstag
Hát úgy látom sokat kihagytam. Saját pokemon, új terület, wish osztás ahogy az a mihoyora nem is jellemző, ingyen konsti az alap 5 csillagosokhoz... És még ez a kicsike is kiesett, a fenetudja hányadik Benett konsti mellé:
Nem is rossz, holnap a vonaton lesz mivel elütnöm az időt, az út a következő konra Connichi - Wiesbaden hosszú lesz.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz vakablak93 #20057 üzenetére
Kacsinát megkapod ingyé is, ha haladsz az Archon questtel.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
xeon forever
addikt
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
Navia - Xilonen - Xianyun - Furina. Navia shardshot max stack. Geo resonance. Furina stack 200 (300-on kb +8% dmg minden). Csak xy c1, mindenki más c0.
Navia 70k-s plungokat tud így és 200k-s agyonlövést, Xil meg 46k-s plungeokat.
Xilonen C2 mindenre kb +25% dmg. Xil c2r1 naviának +40%.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #20060 üzenetére
Tévedtem, sztornó!
Legalább kell a csapatba 2 cryo/pyro/electro/hydro csapattag, hogy xil buffolni tudja a csapatot, amúgy csak saját magát buffolja.
-
-
emiki6
veterán
Navia Furi Xy Zhong
Navia Xil Furi Yelan
Bennettelen csapatopcióknál azért upgrade xil, yelan is lényegesen tol a sebzésen a plunge-hoz képest. Csak a plunge team meg fun, szóval örültem volna, ha az kap egy buffot.
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #20063 üzenetére
Köszi, így már nem kell nyelvtani értelmező szótárral átnyálaznom minden egyes betűt.
Tehát akkor nem fogja erősíteni a Ninggang csapatomat, ami a következő evolúción ment keresztül az új geo szett óta.
V1: Furina-Geo-Xianyun-Ninggaung
V2: Furina-Xianyun-Chiori-Ninggaung
V3: Furina-Sigewinne-Chiori-NinggaungV4: Furina-Xiloen-Chiori-Ninggaung
A V4 nem működne hiába lennének Xiloen buffjai erősebbek, mint Sigewinne-é.
Esetleg akkor, ha Chiorit lecserélnénk Benettre.
V4b: Furina-Xiloen-Benett-Ninggaung
Viszont így Chori nélkül Ningguang fontossága is erősen csökken így az ő helyére már jobb Navia
V4c: Furina-Xiloen-Benett-Navia -
emiki6
veterán
Ne is mondd baszki. Értelmezni ezeket a kiteket egy külön tudomány, legalább fél órát rá kell szánni. Aztán valamit félreértesz és észre sem veszed, csak utólag.
Itt pl az E skill leírása hivatkozott az egyik passzívra, azért nem vettem észre, hogy "mono geo" jellegű csapatok buffolását nem engedi...
Jól érted, igen.
Nálam ha lesz xil, akkor navia furi yelan v arle zhong yelan csapatot kap.
-
emiki6
veterán
Ha xilonenből akarsz dps-t faragni, akkor xy furi gorou c6 kell mellé és mehet a plándzs.
Ha nem plunge, akkor xy-t ki kell cserélni, yunjin nem rossz ötlet.
-
vakablak93
őstag
Connichi Wiesbaden_Németország, a hétvégéről. Nem sok Genshin Cosplayerrel találkotztam, de azt meg kell hagyni már körbejárni is meló volt.... Ehhez képest a nyári Mondocon otthon nudli volt. Egyetlen szívfájdalmam, hogy ez már a 4. kon amire elmentem idén nyáron és még mindig sehol nem láttam egy Misaka Mikotot
Sajnos, csak a végén vettem észre de komplett budoárokat rendeztek be, tök ingyen használhatóak voltak, direkt komolyabb fotózásokra... Szerencsére ott találkoztam még egy Raidennel
-
emiki6
veterán
Xil változások:
C2-n már buffol geot egész csapatra "mono" geo csapatban is, de a heal továbbra sem működik, ha nincs elég "PECH" elem. Szóval megnyit mono geo noelle csapatokat és navia plunge-ot. (Ilyen csapatokban furina nem lesz buffolva általa, csak a support szet által). A geonak járó c2 buff már nem 30% CR, hane 40% geo dmg.
Shironak üzenem, hogy Ningguang továbbra sem tűnik kedvezményezettnek.Ezen kívül csak apróbb változtatások voltak. Kiszedték a movement speed bonust a P1-ből és a sig passzívon hangoltak (már 3600 def kell max buffhoz és nagyobb a buff így, ami már saját magára is érvényes).
-
xeon forever
addikt
válasz vakablak93 #20069 üzenetére
Majdnem azt hittem én vagyok a hibás, hogy a másik PH-t nyitottam meg.
Tudod?!? XDPS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
emiki6
veterán
válasz xeon forever #20072 üzenetére
*3000.
Valaki írt 3600-at és nem számoltam utána. 3k def elég a sig kimaxolásához.
-
vakablak93
őstag
válasz xeon forever #20071 üzenetére
Azért szerintem ezek messze nem olyanok mint amiket ott találnál.
-
xeon forever
addikt
Végre megvan az artifactos item, lehet gyártani a jobbnál jobb artikat.
Bp-nél végre lehet választani mit szeretnél a szezonban, én most az artifact grind-ra mentem rá. : Ez végre QoL változás így négy év után, meg végre csak adtak egy 5*-ost is.
Csak jót tett a 2 új játék a Genshin brigádnak is.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #20076 üzenetére
Jó hogy említetted a BP-t, el is feledkeztem róla.
-
xeon forever
addikt
Először fura volt, de most már nélkülözhetetlen karaktereknek tartom Mualanit és Kaccsi-t.
Ilyen egyenlőre:
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #20076 üzenetére
Elvileg megvan mind, amit ki lehet szedni eddig
#20079xeon forever
én tuti meg nem refineoltam volna azt a péklapátot, túl jó fegyver az ahhoz, annyit nem ad az az R2.[ Szerkesztve ]
-
-
kill_switch
senior tag
válasz jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért azt lehetett sejteni, hogy kb ritkább lesz majd a használata, mint a koronának. Ez még mindig a Hoyoverse.
Nehogymár te itt feltápolj egy karaktert gyorsba, még épp csak közelítünk a 90 játszható karakter felé, hová sietsz? -
Shiro
senior tag
válasz kill_switch #20083 üzenetére
Pont ezért szeretném ha ábécé sorrendbe lehetne rendezni őket.
-
emiki6
veterán
Egy kis navia "TC" (+Sara). Én buildem, shardshot max stack.
123k - simán, ha van két PECH tag
153k - +geo resonance
168k - zl gr
192k - sara gr
210k - zl sara gr
182k - xil
210k - Xil gr
228k - xil sara
262k - xil sara gr
295k - xilR1 sara gr
299k - xilC2 sara gr
332k - xilC2R1 sara gr
308k - xil sara furi grDMG buff egyéni tényezőkre bontva:
+10% zl
+15-20% furi
+25% Geo resonance
+25% sara (C5)
+35-40% xil (c0)
> +12,5% Xil R1
> +14% Xil C2- A geo resonance fontos buff
- Zl csak +10%, de garantálja a gr-t, amivel kvázi +35%.
- Xil-lel lehet a gr nem garantált, de még így is jobb, mint zhong gr-rel (ráver 10%-ot).
- Sara meglepően jó buffot ad, tegnap néztem utána.
- Xil R1 alig upgrade, igaz ez a C2-re is. A kettő együtt már számottevő!
- Furina buffja sem nagy eresztés itt, meglepően nem, úgy tűnik Xil buffja leértékeli valamelyest.Sara-ról azt kell tudni, hogy a C6 csak electro buff, az általános buff már C0-on jár, a C2 lehetővé teszi, hogy elég legyen csak E-t nyomni, ne kelljen CA utána. A C5 +3 skill talent level, azaz több buff.
BiS buff fegyó a skyward harp, második legjobb a Sac bow (magas base atk kell).
A buffot az E adja, elég az levelelni, nem kell koronázni. Lvl 90 se kell. Burst is tudja triggerelni az E buffot.
A buff időtartam 6mp és 10mp-enként újra castolható. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogyha 6mp alatt meghal az enemy, akkor kiváló buff. Naviához és Arle-hoz jól illik OW-n, bár Arlenak ott van kazuha, naviának nincs, nála hasznosabb.[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #20081 üzenetére
Azért, az hogy essen egy dupla crites onset goblet az baromi ritka dolog. Persze ott van még az is, hogy a másik két substat az random, illetve fel is kell húzni 20-ra, ahol minden mellé mehet. De egy onset goblet óriási könnyebbséget jelent buildelésnél, még akkor is ha nem fantasztikus statokkal rendelkezik. Nyílván csalódás, ha a kevés, nehezen megszerzett crafting materiálnak nem lesz happy end a vége, de még így is sokkal nagyobb az esély, mintha farmolnád a domaint.
Eme a táblázat alapján átlagosan 370,4 nap és 2803 run kell, hogy kapj egy ilyet, ha minden nap elköltöd a resint csak abban az egy domainben, és akkor még nem huztál fel karaktert, fegyvert, stb. Azért ez így nem is olyan rossz deal.[ Szerkesztve ]
-
Shiro
senior tag
Esetleg valaki nem találkozott Natlanban ezekkel a kőtáblákkal?
(Damaged Stone Tablet)https://www.youtube.com/watch?v=hB3pvEQLMrc
Az I. és az IV megvan, de a többit nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
slimG
tag
Pontosan mit is variáltak a karakter wishek pityjével? Patchek közt a számláló marad vagy újraindul, a bukott 50/50 megmarad vagy az is újraindul?
e-mailre nem válaszolok, PMben írj mindenképp
-
Sordoran
addikt
Nem 100%-osan értem én se ezt az új dolgot, de lényegében marad az, hogy 90 wish után garantált 5*, és 50-50% hogy a kiemelt lesz meg. Viszont ha nem garantált a kiemelt (első 5*-os lesz), akkor van esély rá, hogy aktiválódik a "Capturing Radiance", és a kiemelt esik ki. Így az elméleti 50%-ból 55% lesz valójában. Arról nem tudok, hogy a banner váltásnál elveszne a pity, ebbe nem hinném, hogy belenyúltak.
A fegyvereknél pedig csak annyi változik, hogy most már nem 2 pont kell a garantált kinézett fegyverhez, hanem 1, vagyis legrosszabb esetben 2x80 wish után meglesz a fegyver.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Wayne
aktív tag
Primon kívül minden más:
JVBR8Z8EB8Z9
LHMJORVJ3551
EFCIZM3399M1
KEQES9R79R49
HHFP3517D3UN
DMGJ5262H9SK
OHDN6KB124UF
HHHA5Z81O5UK
Blazetonatlan -
xeon forever
addikt
válasz Sordoran #20092 üzenetére
A lényeg, hogy a bukott 50/50 után kapsz egy plusz lehetőséget esetleg, hogy hamarabb jöjjön, mint alapból.
Tehát, ha buktad az 50/50-et akkor utána bekapcsol ez a mód, és megnövekedett eséllyel kapsz hamarabb(konkrétan egy intertwined fate jel jelenik meg a narancs jelzés felett), persze alapból jöhet korábban, akkor nem használod el és marad a következő bukott 50/50-re.
Azt nem néztem hogy mikor resetelodik.[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz xeon forever #20094 üzenetére
Amit én leírtam, az a banner leírása a játékban, valamint ITT is ezt írják a Capturing Radiance-ről. Azóta volt egy bukott 50/50-em, majd utána jött nem sokkal Mualani, de nem volt ez a fate jelző. Nem tudom, hogy amit te írsz ugyanerre gondolsz, vagy valami másik rejtett mechanikára. De a Capturing Radiance az csak a bukott 50/50 pillanatában tudja a bukást sikerre változtatni. (tehát bukod az 50/50-et, de aktiválódik a Capturing Radiance, megjelenik a fate és mégis a kiemelt karaktert kapod)
Túl van amúgy bonyolítva ez, ők maguk is írják, hogy 55%-ra nő így az esély a kiemelt karakterre, szóval simán lehetne az, hogy nem 50/50 hanem 55/45 az esélyed. Ez a 10%-os mentőöv (ennyi az esély ugye elvileg, hogy aktiválódik) csak giccsesség.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
xeon forever
addikt
válasz jonnyjoker01 #20096 üzenetére
Akkor most te is így érzel...???
-
Mike
veterán
50-ből sem lett meg a krva új karakter
Minden elfogyott
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest