Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
A 3.1-es primófarm az úgy szépnek ígérkezik, és ebben még nincs benne a Velkin és a BP.
-
Shiro
senior tag
válasz xeon forever #13153 üzenetére
Én egy kicsit máshogy látom
100 wishez normál esetben meg kell venned a Welkint és a BP, amit most F2P-ként össze tudsz szedni.
Ráadásul az új 5 csillagosok érkezése is lazább.
Szerintem összességében elég kedvező a tavalyihoz képest. -
Mike
veterán
-
Sirandrish
Topikgazda
Nem kapsz a platinumért semmit, szóval nagyon nem kell rágörcsölni.
Én elsőre 7K körül csináltam meg mindkettőt, majd a FEAR által ajánlott csapattal is bementem, és 11K körül végeztem. És még mindig nem nyomkodtam a buffokat, ráadásul Yelant még nem is tudom normálisan használni, mert megvan ugyan, de nem nagyon kerül be a csapatba
Csodás 30megas netemmel, ezt a videót inkább olyan bíznám akinek használható nete vanDe egyébként a Youtube nagy spanod...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
9 nap múlva bővül a Standard banner?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #13153 üzenetére
Egy Welkint kaphantnank... az nem is nagy boost, nem rogton hasznalhatod fel wishre pl.
Viszont segitseg volna annak aki ki tud varni egy ujabb karaktererre.. win-win.#13155 Mike
12k lett, en ilyen kihivasokban mindig fel vagyok spanolva maximalisan fokuszalva.. meg azert szoktam a csapatomat tutujgatni hogy ne legyen nagyon szar#13156 Sirandrish
jah hogy igy kellene? en csak megnyomtam a t-t addik amig beadja utanna meg vartam hogy tortenjen valami. akkor tudok meg feljebb is menni. -
Sirandrish
Topikgazda
Halvány lila fingom sincs hogy hogy kellene, csak láttam hogy ez 10K+ és belinkeltem
-
xeon forever
addikt
Még a kiaszalt Aliexpress is honoralja, ha penzt költesz... Van sok kupon.
Hoyoversek ebben az esetben meg naon sok penzt kerestek ezzel. En nem ertek egyet az uzletpolitikajukkal. Ezert mondtam, hogy 600 nap azert az mar talan ad okot a "torzsvasarloi" akcionak.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #13160 üzenetére
Ha már "törzsvásárlói" bonusz, akkor adhatnának 100-200-300-400 és 500 nap után is valamit.
Ahogy látom a Genshines közösség minden kis apróságnak tud örülni, gondolok itt pár száz primora, esetleg néhány wish-re, szóval nem nagyon értem miért fukarkodnak ennyire.
Ha buksz egy 50/50et, és átlag 70re jön az 5 csillagos, akkor egy azaz EGY kívánt karakter megszerzése 22000+ primoba(140 wish) kerül, ők meg nagylelküen adnak 10et 1-1 születésnap alkalmávalEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #13161 üzenetére
Ha penzbe nezed majdnem 300 Dollár!!! Mai napon 404 Huf 1 dodo...Aza ha balnaba tolnam es egy karaktert fixen meg szeretnek "venni" az kb 120000HUF. ( )
Tenyleg, szeretek vele jaccani, de ezen mindig kiakadok.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #13162 üzenetére
És akkor hol van még a C6 meg a saját fegyvere R5ön
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #13162 üzenetére
En mar nem akarok csak keveset kolteni ebben a jatekban... ha nem lesz meg hat nem lesz meg.. annyi karaktert basznak hozzank hogy amugy is mind1. Nem egy pelda volt ra hogy nagyon jol kiepitett 4* only csapatokkal is meglehet mindent csinalni.
Andrish, a Kinaiaknal, a kinaiaknal.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Jólvan, csak érted. Az 5 csillagos fegyvereket leszarom, mert undorító a megszerezésének a módja. A C6ot szintén leszarom, de azért az gáz hogy még azon is agyalni kell hogy melyik 5 csillagosra Wisheljek, mert ha megveszem MINDIG a BP-t, meg a welkint, és a játékban is mindent megcsinálok, akkor sem elég még megközelítőleg sem ahhoz hogy minden kari legalább egyszer meglegyen!
Persze az megint szélmalomharc, mert úgyse történik érdemi változásEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #13165 üzenetére
Dehogy tortenik, az 5* fegyver R1-n is jobb mint barmelyik 4*-os, de ott megrosszabb a pity sajnos. egyebkent azt sem ertem hogy hetkoznapi emberek hogy szaladgalnak ilyen karakterekkel. mert ez mar uzleti szinten is draga szorakozas.
-
Sirandrish
Topikgazda
Most a Standard bannerre vagyok rápörögve, mert lassan 5 csinllagosnál vagyok, és 3.1ben elvileg bekerül Tighnari, és majd akkor pörgetek hogy kiessen....egy 8. Skyward Atlas
A fegyverbanner meg az ördög szülötte szerintemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #13167 üzenetére
Azaz
-
xeon forever
addikt
Nekem most javult a statisztikai helyzetem.
Havi 31,25 dollárra... idén talán 200 dollárt költöttem január óta összesen. Ez is sok. Mostantól csak welkin+Bp welkin 190 nap van most hátra...
Még azt se felejtsétek el, hogy olyan mázlista vagyok, volt hogy zsinórban 5 50/50 megvolt 20-70 pity közt. Eula pl Hutao után 19-re még 2021-ben.
Most itt tartok[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Dewri
aktív tag
válasz Sirandrish #13165 üzenetére
A megoldás a karakterproblémára a több account. Nekem így most minden karakter megvan, 5 és 4 csillagos egyaránt. Welkint arra kell tolni, amelyiken épp 100% a banner. BP opcionális, esetleg akkor, ha pár wish kellene az adott bannerre ami 1-2 nap múlva pont lejár...
Cserébe viszont rengeteg időt elvisz, hogy szinten tartsam mindegyik accot (ezt a gombaemberes fost pl nemigen akarom megcsinálni többször, 1x bőven elég volt...). De hát valamit valamiért...
[ Szerkesztve ]
-
Urzu_7
aktív tag
hol a rákba vannak az állítólagos bétatesztelők... használjátok amíg ki nem patchelik
giran~
-
emiki6
veterán
Ja, hogy az a kép nem csak fanart volt, hanem egy Cadillac collab képe.
Az, hogy komolyan csináltak Kazuha és egy Beidou kocsit az nem semmi. [Yt link]
Ja és ha veszel ilyen kocsit, akkor jár primó[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sordoran
addikt
válasz emiki6 #13172 üzenetére
Én is az alapján vennék 13 milliós autót, hogy melyikhez adnak 100.000 morat.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
Jól tudom hogy a különböző bannereket külön számolja?
-
Sordoran
addikt
Szarkasztikus próbáltam lenni, mert a 20.000 primo nem rossz, de az a 100.000 mora mellette nagyon vicces.
Elég szűk lehet azon vásárlók köre, akik a 20.000 primogemért veszik ezt az autót, de ha utána járnak annyi mennyi a piaci értéke (vagyis mennyiért adhatnák el pl. ebay-en) az is nevetséges (13 milliós autó árából lejönne kb. 100ezer). Persze aki amúgy is ezen az autón vagy kategórián gondolkozik náluk bejöhet a trükk.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
válasz jonnyjoker01 #13178 üzenetére
Igen, én is úgy vagyok vele, hogy anime karakterekkel én semmit nem dekorálnék, mert cringe. Jól néznek ki a kocsik, de ilyennel járni...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
F34R
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #13178 üzenetére
Kinaban, Japanban nem egy ilyen auto rohangal... sot en mar lattam hogy sportmotoron is feszitenek.
#13116 F34R
lofaszt arrol, allitolag lesz Genshin anime.#13170 Dewri
Ez mar csak azert sem opcio, mert ahogy te is mondod dupla annyi ido, dupla event ido, dupla welkin + BP. Ennel meg az is jobb ha skippeled es rerunkor behuzod... foleg hogy mostanaban 3x is vannak -
F34R
nagyúr
válasz kill_switch #13181 üzenetére
Zsiguli Yae edition
-
Mike
veterán
válasz kill_switch #13176 üzenetére
Az jó, akkor a standard 5 csillag nem ütötte ki a 20 event wishemet. Akkor max 70 kell a fix 5*hoz. (csak osztok-szorzok cyno miatt)
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #13186 üzenetére
Azzal jarnak korul Teyvatot. meg elugranank Snenzhnaya-ba
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #13188 üzenetére
Jo lenne... de meg a beta testernek sem kellek.
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #12911 üzenetére
Vicces, hogy itt írogattam a jnana és vidya fogalmakról tök véletlen, mert eszembe jutott Shiro hanzu-járól, erre nem azt a nevet kapta a Sumeru OST album, hogy Forest of Jnana and Vidya?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ma megcsinaltam az Eventet, es ott volt Trial karakterek kozott Thignari... hogy milyen eszmeletlenul elbasztak a buildjet.. meg szarabb mint a sajat banneres Try alapjan. Nem volna szerintem annyira horrible egyebkent, quick-swap az egesz csoka.
#13190 emiki6
En mar azt sem tudom mennyi OST-t dobtak a piacra..... szeretem egyebkent hallgatni ingame, Sumerubol is van par fulbemaszo. VGMDB alapjan 11 album[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #13192 üzenetére
Nah pl Yoimiyaval nem kell celozni. -
emiki6
veterán
Nekem a Sumeru-s és az Inazuma-s a kedvencem úgy általánosan. Meg azért van pár ütős character demo zene, pl Ganyu, Zhongli, Raiden, Albedo. A legjobb ingame zene viszont szerintem a Raiden bossfight zene (pontosabban zenék, mert van egy electro és a metal? verzió). A zeneszerző kiváló akusztikus zenéket írt, de a "crossoverek" igazán jók. Az meg már mém, hogy a port ormos zene mennyire adja.
-
Juteszembe, akartam már írni pár gondolatot a szinkronról. Animék esetén nyilván célszerűbb az eredeti, mert azok japán produkciók, de a Genshin kínai, szóval elvileg pont annyira lehet jó vagy kevésbé jó a japán szinkron, mint az angol. Mindenesetre én nem összehasonlítást tennék, csupán az angol érdemeit megemlíteném, hamár úgy játszottam végig az archon és story questeket. Nem minden szinkron volt jó, volt ami idegesítő, de akadt pár gyöngyszem, ami kitűnt a többi közül. Az archon questekben javarészt csak morzsákat kaptunk, de a story questekben volt idő megismerni a karakterek hangját.
Zhongli volt az első, aki meglepően jó volt, kiváló szinkronszínészt kapott, illik a karakterhez és jóleső hallgatni. Ei-t is meg kell említeni, nála az tűnt fel, hogy japán kiejtéssel mondta ki a japán neveket (Makoto pl), de ő is kifejezetten illik a karakterhez. Rajtuk kívül még ott van Dainsleif, aki Zhongli-hoz hasonló ilyen szempontból. Rajtuk kívül Beidou, Yea és Yelan az akik kifejezetten jó hangot kaptak. Meg Lisa időjárás stb reakciói is kifejezetten jók.
Vannak azért furcsaságok, pl ZL "every journey has it's final day, don't rush" mondata zavaróan low quality felvétel.Meg kell említsem továbbá, hogy visszanéztem a bartender-es event cutscene-jeit és a becsiccsentett Eula angol és japán szinkronja NAGYON különböző, máshogy jelenítik meg a részegséget, a japán egy nem józan Eulát, míg az angol egy Eulát, aki mindjárt behány. Ott egyértelműen a japán szinkron nyer...
-
Shiro
senior tag
válasz emiki6 #13194 üzenetére
A Genshin esetében a japán és a koreai gyakorlatilag tükörfordítása a kínainak, ami eltérő az az angol.
Amellett, hogy a megfogalmazások terén az angol egy kicsit bőbeszédűbb, a kínai és a japán inkább lényegre törőbb, van "pár dolog" amiben kissé eltérnek.
Pl.: A vision eredetileg istenszem (a delusion pedig démonszem) és Venti is szervként utal rá. -
Urzu_7
aktív tag
válasz emiki6 #13194 üzenetére
Én már csak megszokásból állítom azonnal az ilyen címeknél japánra a nyelvet. Az angol amúgy is kiidegel a kiejtési hibák miatt (de ahogy olvasom akkor vannak kivételek) a japó meg amúgy is megy szóval miért ne ez lenne az alap főleg hogy a kedvenc hangjaim szólalnak meg. A legnagyobb bajom viszont tényleg csak az hogy a szájmozgás nem épp tükrözi a szöveget, sőt van hogy jó pár másodpercnyit tovább szövegel a karakter. De hát kis csapat ezek még, nem tudnak további animátorokat felvenni hogy minden nyelvre ráigazítsák.
Jó, nyilván nem csak pénzen és embererőn múlik de szerintem egy ekkora játéknál már igazán rászánhatnának egy kis pénzt a motor csiszolására is főleg pc-n meg ps-en.
giran~
-
emiki6
veterán
a japán és a koreai gyakorlatilag tükörfordítása a kínainak, ami eltérő az az angol.
Még ha így is van akkor úgyse számít, hogyha nem érted. Ha nem érted akkor csak az számít, ami a szavak jelentésétől független, nyilván ezt az fogja legjobban csinálni, akiknek a legjobb a szinkron "iparja".
Abban meg kételkedek, hogy tükörfordítás, mert a japán és kínai nyelvtan, a struktúra tök más, talán még annyira is különbözik, mint a japán és angol vagy a kínai és angol, bár ez csak tipp, a kvantitatív különbözőséget nem ismerem.
Akkor nyilván érdemes nem angolra tenni, ha kb érted mit mondanak. Ott lehet mankó az angol szöveg vagy mégjobb, ha a nem angol feliratot is érted és full más nyelven játszod. Kanjiban biztos sokkal jobban átjön minden.
A koreai feliratban van Hanja? Mert ha nincs, akkor az is elmarad a kinai/japán szövegtől.Urzu_7 : a kiejtést én nem hoznám fel érvnek, mert a japán se tudja kiejteni a nyugati szavakat, neveket, hogy is tudnák, ha ösze van mosva az r/l, f/h, u/ü és a szavakat nem tudják a sok magánhanzóval lezárni. Feltételezem így mondanak pár nevet: Risa, Corei, Diruku, Arubedo, Sukurosu, Kuri, Dainusurihu stb.
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Lehet láma kérdés, de hogyan tudom a karaktereimet felgyógyítani? 😅 A másik kérdésem pedig, hogy mi a legegyszerűbb módja, hogy felhúzzam az 1es szintű karaktereimet.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Shiro
senior tag
válasz Rigormortiis #13199 üzenetére
Gyógyítás:
Healer karakter: Példaként a Beginer Wish első 10-es húzásából megszerezheted Noellt (ha még nincs meg)
Kaja, amiket főzni tudsz. (Nem mindegyik gyugyit, van amelyik a sebzésed növeli)
Ha odateleportálsz valamelyik Statue of Seven-hez akkor automatikusan feltöltődik az életed.
Karakter szintezés:
Adj a karakternek egy XP növelő papírt.
Ezt legegyszerűbben a karakter lapon teheted meg a Level Up gombra kattintva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest