Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz Sordoran #12697 üzenetére
Én is még csak ott tartok, eddig semmi gond.
Andrish: Olyan nyelvre kell tenni, amit értesz és akkor nem kell olvasni. Mondjuk most pont Japánon vagyok, amit még nem értek.
Én amúgy animenézés helyett szoktam Archon és Story questeket csinálni, szóval eleve sok szövegre számítok. Inkább ez, minthogy mangát keljen olvasni. De lehet, hogy csak nagy a szám, aztán pofáraesek később."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Cassi
őstag
Jaj ezek a gombás sumerus questline-ok, édes phaszom! Elmegy a kedvem ettől a nagyszerű játéktól. Ki találta ki, hogy ez így legyen benne? Kibírhatatlan. Így végképp kibírhatatlan a tengersok fölösleges duma. Talán majd túl leszek rajta valahogy, de mára nagyon elég volt.
-
Urzu_7
aktív tag
Ne már hogy ennyire utáltok olvasni és fel alá járkálni egy gacha mobiljátékban
Én 14 órája el vagyok veszve egy erdőben és azt sem tudom hol vagyok. Szerintem bolondgombát ettem vagy valami. Tudtam hogy mérgező lesz ez a hely.
giran~
-
Shiro
senior tag
Én valahogy baromira élvezem az egészet.
S tudom hogy amit azok az erdei manók hosszú órákon keresztül hablatyolnak az gyakorlatilag letudható egyetlen mondattal, de egyszerűen imádom őket.
-
Ha még nem csináltátok meg az erdei manók történetét, vagy legalábbis a java részét.
Jelenleg most fejeztem be a Slumbering Roots nevű küldetést az alábbi kis elmélkedős rész leginkább onnan van.A kis erdei manók vagyis a varanarák gyakran emlegetnek egy bizonyos *Nara Varunát, aki még az előző arkhón idejében látogatott el hozzájuk. *Megj: Nara tulajdonképpen embert jelent és a varanarák minden embert ezzel az előtaggal szólítanak meg.
-Már korábban gyanítottam, hogy mégis ki lehet az a bizonyos Nara Varuna, de itt már gyanús volt, hogy egy nőnemű karakterről van szó
https://www.youtube.com/watch?v=o5KN5DENbQc
-S megnézve egy másik videót és tényleg a Travellerétől ellentétes nemmel rendelkezik.
https://www.youtube.com/watch?v=fgcKRrelBIA
-A hinduizmusban Varuna az "ég" istene az ikertestvére Mitra pedig a "fény" istene ...Aether és Lumine
-Szóval leszűrtem, hogy Nara Varuna bizony a Traveller tesója lesz.
-Aztán itt jön a Mihoyo részéről egy lehetséges baki. A kék színű karakterfejlesztő drágakő a Varunada Lazurite
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Varunada_LazuriteAz etimológia résznél ezt is a hindu Varuna isten nevéből származik.
-Oké hogy a traveller tesója kapott egy Nara előtagot de mégiscsak fura hogy ugyan a Hydro arkhónhoz kapcsolódó nevet/jelzőt aggattak rá. [ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Jajam, amíg a szöveg alatt nem villan fel a kis rombusz, addig nem lehet ám továbbnyomni...
Ki van ez találvaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz emiki6 #12701 üzenetére
Nem az olvasással van bajom hanem a hosszal...így hogy nem érdekel, így kegyetlen fárasztó..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
xeon forever
addikt
Nekem tetszik. Szeretem az ilyen olvasós kuldiket. Idáig is minden szart végig olvastam.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
Amúgy ezekkel a "láthatatlan" fáklyákkal mit kell csinálni? Biztos mondta a játék, de tuti elnyomtam azt is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Shinobu, Yelan, Diluc?
Andrish: Arra gondolok, hogy én azt is simán elhallgatgatom, ami kevésé érdekel, viszont ami nem érdekel, azt nem vagyok hajlandó elolvasni.
Ha a random world questeket leszinkronizálnák, akkor én meghallgatnám.
Lehet vissza is teszem angolra a gémet, amíg a dubolt questeket le nem tudom."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
senior tag
válasz Sirandrish #12705 üzenetére
Igen, pont tegnap mutattam ezt fiamnak is."Amúgy ezekkel a "láthatatlan" fáklyákkal mit kell csinálni?"
Azt én sem vágom.[ Szerkesztve ]
-
kill_switch
senior tag
válasz Sirandrish #12708 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz kill_switch #12711 üzenetére
Sose jöttem volna rá
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #12707 üzenetére
faszomnak sincs arra ideje... netto bullshit. ha valamit meg akarok tudni ugy is utanna olvasok.
legalabb rank gondolhatnanak egy skip gombal. -
Sirandrish
Topikgazda
Miféle jutalom? Az a 30 primo amit 2 órányi space spammelésre ad? Az nem jutalom, hanem a full minimum...de tartsa meg nyugodtan, ha nem kell végigszenvednem!
Amúgy meg legyen benne nyugodtan story...az sem érdekel ha 10szer ilyen hosszú, de ha engem nem érdekel, akkor miért nem nyomhatom el?
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12715 üzenetére
Akkor ne szenvedd végig. Nem kötelező mindent mindig megcsinálni.
Miért, mert ez a játék nem olyan. Életemben nem láttam még olyan storyt is tartalmazó játékot ahol lehet skippelni a storyt. Akkor minek az egész? El kell menni Fortnite-ozni
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Igaz...csak a játák 95%ához kell megcsinálni ezeket a küldiket...
De 2 év után nyugodtan bolyonghatnék még mondstadt közepénSzerk: Két dolog..
Az hogy nem lehet elnyomni a történetet, az egy dolog. Az egy másik hogy a történetvezetés a legótvarabb leggagyibb MMO-nál is bénább. Mi a francnak kell 2darab 5 perces monológ között 4 métert menni, 25ször egymás után? Mire jó?
És nem láttál még elnyomható átvezetőket? Sok játék nem fordult még meg a kezeid között[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12717 üzenetére
Elhiszem hogyha napi szinten tolod 3 éve akkor már unalmas. Azt is elismerem hogy rengeteget fecsegnek. De ez a skippelés olyan mint a Tavkapocs c film.
-
Sirandrish
Topikgazda
A távkapcsba a főhős minden unalmas cselekményt el"skippelt".
Én nem akarom csak a szöveget. Megjelenés óta tolom, minden héten a 20ley line-t, meg a többit amire totál nincs szükségem, mégse volt vele sose gondom, pedig elhiheted hogy nem túl izgi. De az gameplay...mégha uncsi isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12717 üzenetére
A summoners warsban van automata harc is a farmolashoz, történet is csak pár párbeszéd, szóval azért van az igényeiteknek megfelelő játék is :)
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12719 üzenetére
Inkább ez probléma. Egyszerűen túl sok
-
wandor0930
aktív tag
Mindent nem, de a többségét igen.
És nem azzal van baj hogy story alapú és hogy ez hozzá tartozik hanem a sok felesleges szófosással amit pár mondatban lelehetne rendezni, de hosszú perceken keresztül kell hallgatni/olvasni.
De nekem pl. az ismétlődő napi küldik is ide esnek, azokban is 1-2 tele van egy csomó felesleges pofázással amit néhány naponta kénytelen vagyok átpörgetni.
Ettől függetlenül tetszik a játék, de mint pár napja is írtam így némi kihagyás után nagyon szembetűnő hogy felesleges szövegeléssel próbálják húzni a játékidőt hogy tartalmasabbnak tűnjön.
#12722 Mike
Van és használom is, de úgy még tovább tar mintha végzongoráznám[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Van, de az nem nyomja el a szöveget, hanem végighallgat mindent, majd tovább"lapoz"..
Úgy 10szer annyi idő..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12724 üzenetére
Közben sör a kézben, lehet hátradőlni :)
-
kill_switch
senior tag
Na azért az az automata is csak részben működik, mert megállítja a játék, hogy interaktálva kiválaszd, hogy mit reagáljon a karaktered. A legjobb, hogy az esetek nagyrészében nincs is választási lehetőség, csak 1 van és várja, hogy válaszd már ki mit mondjon.
[ Szerkesztve ]
-
wandor0930
aktív tag
válasz kill_switch #12726 üzenetére
Sőt van amikor csak 1 válasz van és az is csak annyi hogy "..."
-
emiki6
veterán
válasz kill_switch #12726 üzenetére
Ha meg van lehetőség, akkor 50%-ban azért, mert 1 sorba nem fért ki a szöveg.
Mike-kal értek egyet. Benyomod az auto-t és közben megkajálsz vagy bármi. Kötni is lehet közben, ha valakinek az jó, bár az interaktívkodás tényleg eléggé útban van és értelme sincs.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz emiki6 #12729 üzenetére
De nem működik...ez a lényeg.
Közben lehetne sorozatot nézni, enni, főzni, sexelni, kutyát sétáltatni, bármit, de nem lehet, mert odébb kell menni 28 centit, vagy épp rá KELL nyomni arra hogy "hmmm"...
És épp ezért még makrót se lehet rá írni, pedig az is működhetne...de nem itt...itt szenvedj![ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
És még pofátlanok is, mert nem csinálják meg rendesen, azaz nincs se szinkronhang, se szájmozgás, csak a szövegelés van. Ha ők így leszarják, akkor nehogymár elolvassam amit írkálnak! Vegyék a fáradtságot és rendesen szinkronizálják és animálják le az ilyen 3 órás tököm sidequesteket is, akkor esetleg van rá 5% esély, hogy végigszenvedem rendesen...
#12716, Mike: "Akkor ne szenvedd végig. Nem kötelező mindent mindig megcsinálni."
De, sajnos ebben az esetben muszáj sz*pni, mert pl a kis gombás quest nyitja külön a Vanarana szekciót, ahol ott a fa, aminél beválthatók a dendro sigilek... -
emiki6
veterán
válasz Sirandrish #12730 üzenetére
Nos, ezesetben a sztoicizmus útját javaslom. Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, akkor változtass a hozzáállásodon. Lázadhatsz az ellen ami van, lehetsz mártír, de hasztalan, úgyhogy akár megpróbálhatod élvezni is (bár így utólag, hogy átpörgetted a jórészét már nem igazán lehet ). Talán nem top kategóriás írás, de nem is teljesen élvezhetetlen. Ha érdeklődéssel fordulsz felé, akkor nem lesz érdektelen. Minden mást meg megírsz feedback-ben.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz emiki6 #12733 üzenetére
Nem lázadok, csak leírom hogy mi az ami nem tetszik, és ahogy elnézem a csapatot, a legtöbbekel egy véleményen vagyok. Nyilván lehet feedbackelni, de gondolom tisztában van vele mindenki hogy kb le se sz*rják, ha meg mégis, akkor is hónapok telnek el a tényleges változtatásig, addigra meg már mindegy.
A történet meg biztos fasza, de így hogy éveken át húzódik totál hidegen hagy. Majd ha vége, akkor nézek róla egy fél órás YT videót és kész. A sorozatokban sem szeretem amikor éveket kell várni a következő évadra, de ott legalább miközben nézem ami van, történik valami, azonkívül hogy 30méteren belül zavargatnak balra-jobbra 56 alkalommal...Több mint 2 éve játszom a játékkal, nyilván tetszik, de még így sem vagyok hajlandó minden sz*rt lenyelni, amit elém tesznek. Tökéletesen látszik hogy egy rohadt nagy időhúzás az egész. Kb a DBZ jut róla eszembe mikor Goku 5 percre volt a Namektól, de az az 5perc 12 epizódon keresztül tartott. Nézted, mert muszáj volt, de legszívesebben már agyon rúgtad volna az írót...
-
F34R
nagyúr
válasz emiki6 #12729 üzenetére
Ezt honnan veszed? van mikor valaszolnod is kell, es raadasul nem tudod milyen hosszu a monolog. lehet 2 perc lehet 20. foleg a nevetseges mechanikaval hogy menj ide, menj oda stb...
Az auto mellett is kell pufolnod a billetyut vagy az egeret.#12733 emiki6
Nem erdekli oket, hanyszor irt mar az ember... csak azt rakjak be amit a tomeg akar vagy az erdek kivan. -
xeon forever
addikt
válasz Sirandrish #12734 üzenetére
Idáig a story lack volt a fő probléma, az más kérdés, hogy esetleg szarul csinálták meg...Azt alairom, hogy aki a hack'n slash anime oldalán van annak ez szar. Nekik tényleg kéne a skip gomb.
Azt viszont megkérném minden fórumos társtól, hogy hagyjuk a témát egy hónapig ...
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz xeon forever #12736 üzenetére
Pedig pont mondani akartam hogy micsoda fordulat volt 2 space között
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #12736 üzenetére
Miert pont egy honapig? ha addig kell nyomkodnom spacet akkor feljelentem a mihoyot.
-
Sirandrish
Topikgazda
Gondolom mert addigra kb mindenki a végére ér.
Mármint a sztorinak, és már nem lesz spoiler..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Jó ez a Zsongli, rendes dps karakter nélkül már le tudom győzni a Ézsdahát, noha kicsit grind-os.
Ja és nagyon könnyű volt felhozni egy oké Shieldbot szintre.Lisa Overloade-ja most (nem max EM-mel, 80/80-on) alapból 11k, Kazuha VV-jével 14,5k, de ha erre meg rájön Zhongli RES shredje, akkor 16k. Egyszer ha majd nem lesz jobb dolgom kimaxolom EM Lisa-t. Nem akarom képletből kiszámolni, de érdekel, hogy vajon mennyi a max. + az új artikkal simán lehet 5*-okból 2x +80 EM. (Suchrose-t mondjuk elvből nem fogom használni, hiába ad EM-et.) Az instructor party EM bónuszát próbáltam, de olyan rövid az időtartama, hogy a set birtokosának nagyon gyakran kéne aktiválnia, hogy legyen értelme, ami nem túl praktikus.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Ughhh Sumeru Desert 3.1-ben epp hogy kigrindolod a normal mapet, jon egy masik. -
Dewri
aktív tag
Mai abszolút elmebaj: a gombás final chapter résznél pofázás közben agyonverték a karaktert, mert odajöttek a közeli ellenfelek közben... Ugye nem lehet skipelni, hiába nyomkodtam ahogy bírtam, mire vége lett, meghaltam... Zseniális...
A szűk alagutakban verekedés is hozza a szintet, a karakter gyakran nekiáll falra mászni harc közben. Feedback-ben már megírtam erről a véleményemet korábban, lett változás. Ja nem... -
Sordoran
addikt
Ez Inazuma-ban is kb. így volt, csak ott szigetek jöttek be patchenként, és 6 hetente. Gyanítom még 3.2-ben is lesz új terület, talán lemegyünk "fát vágni" a föld alá. Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
vakablak93
őstag
Hali,
tudjátok esetleg hogy hol tudom átállítani hogy a napiküldik merre jelenjenek meg?
Mármint hogy ne Mondstadtban hanem valamelyik másik területen, anno én raktam ide mert inazumát még felfedezésekor nehéznek éreztem, de mostmár úgyis minden egyszerű és Mondstadtot unom már..
Előre is köszi. -
kory24
őstag
válasz vakablak93 #12744 üzenetére
Adventurer handbook - Comissions
-
Mike
veterán
válasz Sirandrish #12734 üzenetére
senki nem mondta hogy nem unalmas a locsogás, főleg amikor tök érdektelen mellékszereplők beszélnek hosszan az olyan problémáikról ami még a Travellert se erdekli. szerinted miért van egy csomó questem még? mert lusta vagyok? de ezeken háborogni egy magyar fórumon, teljesen felesleges köldöknézés. amúgy nem szarják le, mert ellentétben más kiadókkal itt van elégedettség mérés. szóval felteszem a kérdést: eddig ki jelzett vissza nekik, hogy hosszúak és unalmasak a párbeszédek? volt olyan aki kitöltötte a kérdőívet és ott nem volt mindennel elégedett és le is írta mi baja? nagyon remélem hogy legalább páran megtettétek. akik meg nem, hát ez olyan fotelforradalmáros.
-
Mike
veterán
válasz vakablak93 #12744 üzenetére
a könyvben azon a lapon ahol fel vannak sorolva, jobbra fent lehet állítani
-
Mike
veterán
válasz emiki6 #12733 üzenetére
de, van ami baromira érdektelen. ellenben szerintem lehet tenni ellene. az évek alatt csomó mindent beleraktak a visszajelzések alapján, pl kényelmi funkciókat
fejlesztőként igenis fontosak a visszajelzések, főleg ha az ügyfeleidnek csinálod a terméket. Ázsiában kevésbé gondolják magukat isteneknek az ügyfeleket pedig idióta majmoknak, akik örüljenek hogy játszhatnak a csodálatos játékukkal -
vakablak93
őstag
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest