Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11600 üzenetére
Lehet elso 10-es pullban benne lesz Yoimiya meg a masodikban
-
Sirandrish
Topikgazda
Jaja...eddig 560millió elköltött Primo után volt már tán 3 olyan cucc is ami 30as pity alatt jött, minden más bőven 60-70 felett, szóval sanszos hogy most egymás után kapok 2 low pity 5 csillagosat, 50%os eséllyel is....ALAP!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
??? Nem kell semmi rosszat belelátni (nem szidtalak le), csak mert nem toltam emojikat a kommentbe. (pedig lehetne is, tényleg tegnap óta a leakek körül forgunk, és egy google keresés is választ ad mindenre )
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
válasz xeon forever #11613 üzenetére
Épp ez a baj! Amíg nincs meg ez a quest nem megy coop
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Ha abbahagyod a küldit akkor sem megy a coop? Mármint a küldetések menüjében leállítod a küldit.
Én legalábbis úgy tudom aktív küldiknél nem megy a coop csak.Ha mégse én ezt anno Beidou - Noelle - Diona meg még valakivel csináltam meg, látom van Xianglingod is.
Hol tartasz a világszinteddel?[ Szerkesztve ]
-
Wayne
aktív tag
-
Wayne
aktív tag
válasz vakablak93 #11615 üzenetére
adventure rank 43. Leállítani nem tudom (vagy nem tudom, hogyan kell), navigate vagy cancel nagigation opciók vannak...
-
Shiro
senior tag
Az artifact main stat kellett volna, de mindegy.
Ha jól számolom (ami igazából a netes kalkulátor ) akkor Xianling Pyrodadoja a legrosszabb esetben is 1500 Vape és 2000 Melt sebzéssel kell hogy rendelkezzen.
A Sands of Eon fő statja legyen Elemental Mastery vagy ATK%
A Goblet of Eonthern fő statja legyen Pyro DMG% vagy ATK%
A Circlet of Logos fő statja legyen ATK%
ATK-ATK-ATK esetében: kb 3000 Vape és 4000 MeltElemental Mastery - PyroDMG-ATK esetében: kb 3500 Vape és 4500 Melt.
Xianling mellé kell még Noelle és Kaeya+Bármely Pyro
A következőképpen használd őket:Kaeya Burst.
Xianling Burst és Skill.
Noelle Skill és Burst majd pedig pörögsz mint a búgócsiga.
Amennyire tudsz, legyél az Abyss Mage közelében, hogy Kaeya Burstje elérje
Még ha nem is építed Xianlingot a fent leírtak szerint elvileg így akkor is kb 20 másopderc alatt meg tudod oldani. (S ennek java része a karakterek képességeinek aktiválására fog elmenni) -
F34R
nagyúr
Ha annyira nem megy en unalombol megcsinalom.... pont ezzel szivtam anno
Tobbiektol otlet hogy lehet remote desktop jatszani?
-
xeon forever
addikt
Végre van egy c0 Kukim. Nyale után megint chasm boos fight pár napig. Kipróbálom EM ként pyro mellé.
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
fpatrik17
senior tag
Véééégee Fischl a shopban, instant buy. Annyira kellene az C6 a Taser teamembe, hogy elmondani nem tudom. Sajna még csak C2... Imádkozok, hátha Kazuha banneren is beszaladna. Ott a világot is szétwishelem az a terv.
• Honor Magic5 Pro •
-
-
F34R
nagyúr
válasz Sirandrish #11626 üzenetére
Meg Ganyu.
-
fpatrik17
senior tag
Kíváncsiságból megnézem a karaktereimet. Így néz ki a repertuár, aki ki van építve:
Yanfei C3
Beidou C4
Sara C4
Xingqui C6
Xiangling C6
Bennett C5
Sucrose C1
Rosaria C2
Diona C1
Fischl C2Kiépített 5*-ból mindenki C0 (kivéve Jean):
Zhongli
Venti
Jean (C1)
Raiden
ChildeMeglepetésemre Sayu C6, de szerintem Anemo fronton nem lenne értelme kiépítsem, főleg, hogy minjárt Kazuha
Akad még egy C5 Noelle is, de valahogy a Geo nem az én világom...Más.: nincs valami app, vagy hasonló felület, ahonnan ki lehetne exportálni a buildjeimet? Tök jó lenne megosztani egymással aztán diskurálni, min lenne javasolt változtatni.
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
kory24
őstag
válasz Sirandrish #11628 üzenetére
"Más.: nincs valami app, vagy hasonló felület, ahonnan ki lehetne exportálni a buildjeimet? Tök jó lenne megosztani egymással aztán diskurálni, min lenne javasolt változtatni."
A nemrég említett https://enka.shinshin.moe/ alkalmas erre.
Bár annyi, hogy csak a profilodon megjelenített 8 karakter adatai láthatóak (ha engedélyezve van van részletek láthatósága).
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz fpatrik17 #11631 üzenetére
Így is lehet...
vagy ha uid-al linkeled az oldalt:
pl enyém: [link] (bár nekem még egyik karim sincs befejezve)
És így ha pl rámész összesítésnél Crit rate-re, akkor kiemeli hogy mely arti/fegyver statokból tevődik össze.
Valamint nincs annyi munka fotókat készíteni, feltölteni.
Persze ha nem akarod megosztani uid-od akkor érthető fotózás is .)
-
Urzu_7
aktív tag
giran~
-
Sordoran
addikt
Kódok, minél előbb váltsátok be mivel csak korlátozott ideig elérhetőek:
DTNVKAWBWSF5
WANVJAFAXTER
HA6C2AFBXSZVA stream egy katasztrófa volt, elején folyton akadt, majd közepétől többször is vissza lett tekerve, így a vége (ahol kaptunk kis ízelítőt Sumeru-ból) lényegében le is maradt. Na majd ha felkerül youtube-ra.
Addig is összefoglalva itt a 2.8 előzetes videó.
Co-op event csak nyűg nekem, jobb szeretek egyedül játszani, de a többi event jópofa, és a két új skin nagyon baba.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Mike
veterán
tudja valaki hogy ezek a toy bigyók mire jók. sajnos végigpörgettem a párbeszédeket, így fogalmam sincs ezek mik, miért jó cserélgetni a barátaimmal.
-
Shiro
senior tag
Berakhatód őket a teáskancsódba.
20 féle variáció van, de mivel csak 4-et kaphatsz meg, így elég csak azokat legyártanod, ami tetszik.
Az event teljesítéséhez., meg elég 3 is. -
xeon forever
addikt
Megvan Itto is... Most pedig jobban örültem volna egy Dilucnak, az uccsó ascendje miatt.
Egyébként ti is észre vettétek, hogy coop jobb cuccokat dobálnak a domainek?Már csak a könyvgyűjtésnél is látszott nálam, hogy rohadt sok aranyat kaptam. Saccra 33%-os ráta volt. Egyebként meg 10% alatti.
-
F34R
nagyúr
válasz xeon forever #11641 üzenetére
Az random.. soloban is van olyan nap ahol majdnem mindig aranyatnl kapok. Ittora visszaterve egy allat.
-
xeon forever
addikt
Kezd eldurvulni a helyzet nálam, kb lehetetlennek érzem az erőforrás gyűjtögetést. Rohadt kevés ez a napi 160 resin alap. Most már tényleg ott tartunk, hogy minimum duplázni kéne. Yelan még sehol nem tart, de kéne már másra is költeni.
-
kory24
őstag
válasz xeon forever #11643 üzenetére
Ja nagyon durván kevés a 160 resin....
Jó lenne valami Welkinhez hasonló rendszer ami pl fix havi díjért adna minden nap +160 resintItthon vagyok szabadnapon: megcsinálom napi küldik meg elhasználom a 160 resint ez kb félóra.
És aztán már kb nincs is értelme belépni a játékba, hiszen minden terület 100%, ami nem comission archik, azok már készek, mapokon gyüjthető alapanyagok megvannak
Pedig bőven lenne kari akiket fejleszteni kéne.....
Másik a heti bossok, mostanában nem elég, hogy nem adnak olyan materialt ami pont kellene tőlük, még dream solventet se nagyon, hogy esetleg átkonvertáljam.
De már nem is emlékszek mióta nem kaptam semmilyen billetet se....
Pedig jó lenne legalább 1 sword Kazuha Iron Stinghez
De majd jön nemsoká Sumeru, remélhetőleg az ad felfedezni valót pár hétre
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Jaja...50primoért kapsz 60at...majd 100primoért 60at, és így tovább...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest