Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Ca$h24
csendes tag
leteszteltem a vgat ( gigabyte7900gtx)a proci az 4200+ mellé 2x 1 gb kingmax egy asus a8n sli premium és 9950 pontot kapott a 3dmark 2005tel. Az nem kevés? Mert az elöbb láttam hogy sima gt-vel is hoztak annyit.Vagy az huzva van? És ha kevés akkor az mitöl lehet mi lehet a gond? Jah a tápom az 680W-os thermaltake.Előre is köszi a segítséget
Az élet olyan mint egy szál cigi,egyszer kétszer megszivjuk
-
vazimódó
senior tag
Hi!
A memória volt modot megcsinálta már valaki?
Sima grafit ceruzával kell az említett ellenállást besatírozni és annyi?"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
gyurczy
őstag
Urak!
Nem lehet valamit kezdeni a 7900GT gyári ventijével? Überbrutál hangja van, főleg, hogy kettőt is zenél egyszerre... vízhűtés még nincs meg csak az egyikre, de addig jó lenne valami megoldás. -
Joco
aktív tag
válasz vazimódó #3527 üzenetére
Ceruzából rákened a grafitot, ami vezet, olyan mintha párhuzamosan kötnél még egy ellenállást, így le tudod csökkenteni az ellenállás értékét. Minél többet grafitozol, annál kisebb lesz a párhuzamos ellenállás(is). Az értéket tudod mérni már egy alap multiméterrel is
Nagyon ne húzz el, mert holnap szabtech után összerakom a dfi-t és még beleszaladunk a 7k-ba''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
válasz gyurczy #3528 üzenetére
Csípd el a vezetékét, biztos halkabb lesz Vízzel csendes, mással nem próbáltam, de vf-700at sokan ajánlják
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
válasz gyurczy #3531 üzenetére
Ahogy elnézem a dfi-t nekem lesz egy fölös blokkom, mert csipszetre rávarázsolni sem tudom
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
válasz vazimódó #3532 üzenetére
NEHOGY RÁRAKD!!!
grafitban az a jó, hogy nagy az ellenállása, rákened az ezüstöt és adsz 12V-ot a ramoknak, kormos lesz még a macskád is''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
vazimódó
senior tag
válasz gyurczy #3539 üzenetére
Van egy Heatkiller blokkom(memókat is hűti),meg Antarctica Cpu blokk,meg Heatkiller NB blokk. Meg az Asetek legjobb pumpája.3-as radi,meg 4 db 12 cm venti. Írj ha valami érdekel és priviben megbeszéljük.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
sw4r3z
tag
Hi all!
Már nekem is müxik a cucc
3DMark06 (minden alapbeállításon, semmi sincs húzva) 5962 pont
Na ez jónak számít? (a 6600gt-mmel 1700pont volt )
Ja és csak 1 ramom van, tessék figyelembe venni -
-
sw4r3z
tag
Bocs, elírtam. Elég fáradt lehettem, ha 1k-t tévedtem
4969
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest