Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz joshua7 #1989 üzenetére
Szerintem az a game annyira procilimitált, vagyis nálam, hogy az csak na. A64 3200+ 3500+-on, a game 1024*768-as felbontás, minden maxon AA és AF nélkül HDR-rel vagy nélküle 20 FPS+, 20 az nagyon az alja, inkább stabil 25 Ha rárakom a 4xAA-t és 16x AF-et, akkor is maradtak az FPS értékek, eggyel sem csökkentek, a látvány ofkórz javult
jaigen, 7800 GT-ről van szó
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
Megmondom hogy melyik a világ legjobb kártyája. Az s3 trio64 !
Ez a kártya húzott ki sokszor a bajból...
És 486-tól felfele kompatibilis az összes géppel
Ez űberelhetetlen
Játszani......az ellen nem véd...De pl a passziánsz fut rajta -
Nanaman
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni!
Szerintetek egy athlon 64 3200-es proci kihajtja a 7900 gt karit, vagy inkább egy 3800 as kéne? Ha a 3200 vel megy akkor nem szeretnék venni 3800 at az egy kicsit túl sokba kerül sztem. A válaszokat előre is köszi!Már a jövő sem a régi.
-
törölt tag
Hali. Próbált már valaki bios modot a 7900gt-n?
-
shakedown
csendes tag
hello!
eddigi tapasztalatok alapján milyen hűtőt érdemes a gyári helyére rakni?7900gtre -
Nanaman
csendes tag
Köszi hitman
Már a jövő sem a régi.
-
Mr.Omega
tag
üdv nem volt időm végigolvasni a fórumot szóval megkérdem valaki megcsinálta itt ezt a fajta vmoddot?[link]
thxMobiltelefon szervíz Szent Anna 49
-
Müge
tag
válasz Face8814 #1993 üzenetére
Naná, hogy meg lehet fektetni
A Cod 2 csak 1024-ben megy 4xAA 16x anizó + SS nellett, felette már ki kell kapcsolni valamit...
Far Cry 1280x1024-ben 4xAA 16x anizó + SS a max az én gépemnél.
1600-ban csak akkor megy, ha leveszem az SS-t.
Az Oblivion ''megfektető hatásáról'' nem is beszélveA tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
törölt tag
-
törölt tag
7900gt voltmod első kör
Bios mod:
7900gt vs Synthetic 1:0
Sajnos biosos voltmdot nem lehet ezen a kártyán csinálni. Hiába írtam bele, hogy 1,4 volt, továbbra is 1,2 volt maradt.
Most jön a HW mod. -
vazimódó
senior tag
válasz #96302336 #2024 üzenetére
Csákány!
Azt szeretném kérdezni,hogy BIOS-os volt modhoz milyen progit használtál?
Nibitor-t,vagy mit?
Köszönöm!
Sok szerencsét a hw-s volt-modhoz!
Kíváncsian várom az eredményeket!
Csak óvatosan!"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
törölt tag
válasz vazimódó #2025 üzenetére
Is is
Kell a legújabb nvflash, nibitor 2.8a és az nvidia bios modifier2
Nvflash-al beolvastam a biost. (nvflash -r)
nibitorral megnyitottam, a delta MHz-t nullára változtattam mint a 7800gt-nél, és elmentettem.
Az nvidia bios modifierrel megnyitottam a moddolt biost, módosítottam a volt értéket ismét mentés.
nvflash-al bios visszaírva.
De nem emeli sajna egy milivoltal sem, tehát jön a HW-mod.
Óvatos leszek. -
arn
félisten
szerintem lapozzatok vissza par oldallal...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Face8814
őstag
Hi!
A vasárnapi nappal én is beléptem a klubba egy Gainward 7900GT személyében.
Minden alapon ( driver 84.21 ):
3DMark05: [link]
3DMark06: [link]
A 06-os eredményből tökéletesen kitűnik, hogy az alapon járatott 3000+ os A64 vajmi kevés ehhez a kártyához.
Ezek után rögtönöztem egy hevenyészett tuningot is a VGA-n. Gyári hűtővel 550/1660-on hiba nélkül lefutott mindkét benchmark. Hozzáteszem ez még közel sem a vége a kártyának, de mivel a procihoz eleddig nem nyúltam, így feleslegesnek éreztem a nagyobb tuningot, mivel a pontok nem egészen úgy alakultak ahogy az elvárható lett volna ( köszönhetően a ''bika'' CPU-nak ).
Azért a fent említett emelt órajelen a SM2.0 score 2212, míg a HDR/SM3.0 score 2183-on alakult. Biztató! ( végleges pontszámot szándékosan nem írok, amíg nem lesz megrángatva a procim )
Egy dolog viszont nem hagy nyugodni. Alap órajelen a kártyám 496/694-en ketyeg [link]!
Elvileg nem 450/660-on kellene mennie?
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Laloka
tag
az enyém jó kis példány, alig melegszik...idle-32-34 fok
10025 pont 3dmark 2005-ben..ennyit meg semmivel sem kaptam -
Gaboman
nagyúr
A 7900GT és GTX-en milyen ns-memók vannak?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
Face8814
őstag
válasz glacious #2036 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor valszeg nem csak ennél a kártyánál kellett volna ennek a 10%-os tuningnak előjönnie, hanem az ezt megelőző 6600GT-n és 7800GTX-en is. Ezen kártyáknál viszont ez nem jelentkezett.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
éN79
addikt
válasz #54630400 #2043 üzenetére
Annyiból igazad van, hogy pl. az X2-m a játékok alatt gyakorlatilag egy 3200-as venicenek felel meg, mert a játékok többsége ma még nem hasznosítja a két magot, azaz egy magon fut 2000Mhz-el. Ez kétségtelen, hogy elég minden játék futtatásához. Ettől még nem elvetélt ötlet a két mag használata sem.
Igaz, hogy ugyanaz a proci egy alsó és egy felső kategóriás kártyákkal ég és föld különbséget produkálhat, ergo olyan mintha nem is lenne annyira lényeges a proci. Azt azért ne felejtsük el, hogy a grafikus kártyát a proci szolgálja ki infóval. -
Nanaman
csendes tag
Én olyanról is hallottam, hogy majd készülni fognak olyan videókártya driverek amik kihasználják mind a két magot. Bár nekem ennek ellenére még mindig drága.
Már a jövő sem a régi.
-
arn
félisten
minden videokartyat ki lehet fektetni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest