Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Aktív témák
-
törölt tag
Nagy kérdés elött állok!!! Melyiket vegyem: Msi 7600GT vagy Msi 7900GT???? A két kárty között 40.000ft van. Megér annyival többet? A 7600gt szerintem elég...ez az én véleményem. Jobban örülnék a kisebb törlesztésnek.
-
cobra11
csendes tag
válasz Csiborbogár #2787 üzenetére
Hy
minden alapon volt
de en a leg ujabb versiot raktam fell 2005 3d markbol...
de nem regisztraltam... igy nemtom jok e az eredmenyek?
mert az meg csak ugy futott ahogy fellrakta magat...
az ugy joMSI K8N NEO 4F - A64 3200+ 2GB KingMax - Inno3D 7900GT 256MB Ram...
-
Face8814
őstag
válasz #12540160 #2801 üzenetére
Igény kérdése!
Legalább 1280*1024-es felbontás + csilli-villi, akkor 7900GT, ha nem kell a különböző látványjavító, vagy esetleg alacsonyabb felbontás + némi plusz effekt, akkor 7600GT.
[Szerkesztve]Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
Kompletten gépet cseréltem , felső katagoriásat raktam össze. ebbe akartam először 7900gtx-et nagykerből,de mivel a pénz kellett másra már csk részletre tudnám megvenni boltból ugy meg elég drága. Igy az nem lesz. Utánna gongolkodtam a 7900gt-be és a 7600gt-be, /csak részletre tudom megvenni-igy meg sokat buknék rajta/. Most ha megvenném a 7600gt-t és januárig gyüjtenék, vennék egy direcx 10-es karit ha kiadják.. Szerintetek??
-
Face8814
őstag
válasz #12540160 #2805 üzenetére
Most ha megvenném a 7600gt-t és januárig gyüjtenék, vennék egy direcx 10-es karit ha kiadják.. Szerintetek??
Ez is egy alternatíva, de akkor meg nehogy az legyen, hogy várni fogsz majd hogy kijöjjön a directx11-es VGA, és ezért ne vegyél akkor kártyát.
Illetve még mindíg nem ismerjük az igényeidet, úgyhogy lehet elég lenne azokhoz a játékokhoz amivel játszol egy X300-as ''szörnyeteg'' is.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
törölt tag
A gépem: AMD 3500+ 64bit, Asus a8n premium sli, 2* 1GB ram, Samsung 160gb sata 2, Hyper 480W táp, Aerocool ht101 hütö, Philips Lcd monitor, És ehhez kellene nekem VIDEOKARI !!!!! Amugy nem mennék tovább megvenném januárba a direcx10-es karit. Addig kibirja egy 7600gt. Nem? Amugy a 7900gt-t is lecserélném január környékén.
-
rétisün
veterán
válasz #12540160 #2807 üzenetére
ahogy most kinéz, januárban bőven nem lesz még dx10, mivel azt a vistával tervezik kiadni, az még akkor még (tudtommal) nem lesz sehol. ha januárban ugyis vga-t cserélsz, nem érdemes most 7900-et venned sztem, kár annyit rákölteni erre a fél évre....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Senior tag #2809 üzenetére
volt itt a prohardveren teszt, ahol emlitették, hogy a sima gt elég zajos, a gtx viszont kellemesen halk. ha megnézed, (ugy emlékszem) 92 mm-es venti van rajta, egy vagon borda, tehát nem kell nagyon pörögni a ventinek, nem is zajozik nagyon. persze ezért várd meg, mit válaszol olyanvalaki, akinek ilyenje van
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Xelo
addikt
még mindig nagoyn gondolkodom, de egy ASUS EN7900GT jó lenne, mert szinte bizti hogy nem hibás karit raknak bele, legalábbis már mindenről olvastam hogy xyznek levolt törve vmi cucc róla mert csomagolásnál nem figyltek oda, de se ASUS EXTREMEnél sem ennél a simánál nem..
-
M3kk
őstag
[link]
Ez jo?. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
M3kk
őstag
-
M3kk
őstag
válasz Pietrosz #2815 üzenetére
Szerintem is
Kell szerezzek valami pasztat, hogy modoljam meg a GPU -t .. Vagy ''conductive ink'' -et ... . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
salytmasztor
aktív tag
Hi
Hatha vlki tud vlmi infot ami segit, mielott visszakuldom a kartyat...
7900GT INNO3D, uj, original csomagolasbol bontva 6800gt-t cserelve, Win xp nem hajlando megmoccani se.
Kep van, semmi gond, de windows betoltokepernyo elott blokkol minden (betoltocsik sem jon elo)... csokkentett mod ugyanaz, betoltes felenel leall...
Windows install is elindul, de mielott bejonne a valasztasi lehetoseg hogy melyik meghajtora akarom rakni a rendszert, ott is blokkol minden.
Nvidia VGA driver uninstall persze elotte megvolt, tapcsatlakozo kartyaban (tap 500wattos FSP - birnia kell), alaplap bios frissitve (MSIk8 neo4 v1), Nforce4 driver legujabb.
Barmi tipp? -
#gab_
őstag
válasz salytmasztor #2818 üzenetére
sztem probálj meg egy BIOS DEFAULTot
-
Stalker-2572
veterán
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mennyivel fogyaszt többet egy 1,4 ill. 1,55 Volmoddal egy 7900GT full loadban? Eddig 6800GTm volt és ahogy a teszteket néztem alapból egy 7900GT(/GTX?) kevesebbet fogyaszt, tehát bírnia kella tápomnak.. VModot már nemtom mennyire vinné :/ 380W...
All Black...
-
#gab_
őstag
válasz salytmasztor #2820 üzenetére
szivesen
-
rétisün
veterán
válasz Senior tag #2823 üzenetére
hallgassa meg valahol ez jó....
-
Pistivi
tag
Sziasztok!
Teszteltem egy keveset és gondoltam megosztom másokkal is az eredményeimet, hátha segít a választásban
A procimat minden esetben 2500Mhz-n járattam, és a 7900GT-n lecseréltem a hűtést egy
Zalman VF700-AlCu-ra, ami 12V-ot kapott.
Nincs Voltmod a GPU-n, de hamarosan........
GPU/MEM 450/1320 3dmark 05: 7815 [link] 3dmark 06: 3983 [link]
GPU/MEM 555/1864 3dmark 05: 9531 [link]
3dmark 06: 4584 [link]
Ja és a hőfok a golyós tesztel egy kicsit fentebb kúszott kb 52 fokig.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pistivi
tag
Megnéztem Kb 20 perc futás után 51 fokos, de elfeledtem egy fontos dolgot,
hogy a CPU-t és a alaplapot nekem VÍZ hűti.... így a hő egy jókora része kikerül a gépházból.
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
huhhh...
[link] -
Pistivi
tag
Kicsit felbuzdultam és ez lett belőle
A GPU/MEM 555/1864 Procit 2820MHz-re húztam és így teszteltem : 3dmark06 4869 [link]
[Szerkesztve] -
S.Feri
őstag
válasz Stalker-2572 #2831 üzenetére
Ezt, hogy túl prociérzékeny a sját bőrömön is tapasztaltam. 4Ghz felett egyszerűen kifagy a prociteszt.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Winner_hun
titán
Az MSI 7900 GT-n van vivo Mert én már teljesen össz vagyok zavarodva. A Video-in az mi? Nem video bemenet? Mert akkor vivos
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pietrosz
addikt
Hali!
Használja itt valaki az atitool beépített 3D detection funkcióját? Működik rendesen? Mert arra gondoltam, hogy nem járatom feleslegesen 2D-ben 1800-on a ramokat, ha nem muszáj GPU szerencsére külön állítható -
_Toka_
senior tag
válasz Winner_hun #2834 üzenetére
Az oldala alapján nem...
[link]
Egyébként úgy tűnik - legalább is eddig minden általam látott 7900GT referencia, ergo matricán kívül teljesen azonos - egyik sem vivo-s. -
robisz
senior tag
válasz Winner_hun #2837 üzenetére
Szia!
MSI-ből van vivo-s is: [link]
Egyébként vivo = video in, video out... azaz kétirányú átvitel. -
maskimx
senior tag
Említette valaki, hogy lesz nvsilencer 7900gt re hamarosan. Én a honlapjukon csak a passzívnak a hírét találtam. Nem tudjátok, lesz e hozzá sima léghűtéses is, vagy marad a barkácsolós megoldás?
www.tacticalgamer.com
-
Stalker-2572
veterán
84.56-os drivert érdemes feltenni első körben?
All Black...
-
Schumacher01
tag
Hy!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a 7800GTX,7900GT,7900GTX között mi a különbség?
Melyiket éri meg megvenni,melyik jo választás ár/teljesítmény arányában?
Én már egy ideje kiszálltam a számtekvilágból,a legutolsó jobbféle kártyám egy Leadtek 6800GT volt,azóta nem követtem nyomon a videókártyák fejlődést!
Ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Előre is kössz! -
#gab_
őstag
válasz Schumacher01 #2841 üzenetére
hali
ár/teljesitményben a 7900GT a legjobb.
[link] -
Pistivi
tag
Sziasztok!
Megcsináltam a 3dmark 05-ös tesztet kicsit feljebb toltam a procit (2850Mhz-re)
és 9850 pontot kaptam kereken. [link] -
Pistivi
tag
84.56
-
Stalker-2572
veterán
Melyik ATI-Tool-t tegyem fel ideális frekik megkeresésére?
All Black...
Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest