Hirdetés
Aktív témák
-
Joci??
senior tag
soak! most nezegetem a 7900 kärtyäk kozotti ranglistät es lätom 2. helyen vegesztel! de amint lätom 100pont volt a donto! (gondolom verted a fejed a falba)
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
-=shitty=-
aktív tag
uj kerdes! szerintetek 360W.-os csifi täp elbirja majd a karit?(7800GS) meg plusz meg egy vinyot? mert most ez eroteljesen gondolkodtatoba ejtett! valahol olvastam rola hogy aszzem a 7800-as seria min.360W.os täpot igenyel!ASSZEM!
-
nagyúr
válasz -=shitty=- #4804 üzenetére
Már többször volt róla szó ebben a topicban is. A komponensektől is függ a tápon kívül. Egy minőségi 360W-os táp egy normál gépben (nincs benne 12 vinyó mondjuk) meg fog birkózni a VGA-val. (Bár nemtom hogy jön ide a 7800 GS )
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tomta
tag
A most kapható Leadtek WinFast PX7900GT-re nagyobb hütőborda került ami már a memóriát is hűti. Viszont alumínium ötvözet nem réz az anyaga.
Ma kaptam ilyet garcserébe vissza. Memória hibával cserélték.
Talán mégiscsak kell hűteni a rammokat vagy a rammok időzítései másak ezen a karin ?
esetleg alacsonyabb időzítésű ramok vannak túlhajtva
Este leszerelem a gyári hűtőt.
Képeket holnap linkelek.
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz -=shitty=- #4803 üzenetére
Szia!
Annyira nem érdekelt a dolog ,hogy uj win-t rakjak érte, és a kártya is véget ért 705/900nál
szerk:mért váltottál nevet?
[Szerkesztve] -
-
-=shitty=-
aktív tag
SoaK! ertem! nem baj attol meg utos karid van! bärcsak nekem is lehetne olyan! de nincs piciäj expressem! azzert vältottam mert az anno mikor satäs gondjaim voltak akkor igy regiszträltam gyorsan magam de megtetszett ez a forum es mostmär ugy goondoltam hogy itt az ideje a rendes becenevvel felreggelni! viszont käär hogy a lelkes ujjoncbol lettem ujjonc!
-
-=shitty=-
aktív tag
miert nem talältäk ki a pci-e ätalakitot AGP-be!!!!!
-
laci06
senior tag
válasz -=shitty=- #4817 üzenetére
az egyik 7600gt, a másik pedig 7800gs, ami agp-s
-
laci06
senior tag
válasz -=shitty=- #4820 üzenetére
ez enyhe túlzás, mivel én ahogy néztem a gs-ek jó része is 1450körül megadja magát, és a 7900-ek meg mennek nagy átlagban 1700-1800körül...
-
tomta
tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mi lehet a gondja a videókártyámnak, mert ha játékot v.3Dmarkot futtatok egyszóval ha terhelve van ciripelő hangot hallat. Amint kilépek a játékmenűjébe v. csak egy pause-t nyomok megszünik a zaj.
-Leadtek 7900GT (ez a 2-dik rossz a tulajdonomban,kezdek kiábrándulni a Leadtekből)
-Vga ventillátor és egyébb hardver kizárva.
-Gyári hűtővel-és órajelekkel.
Már csak érdekesség : Az Ati tools a find max core és mem- nél csökkenteni kezdi az órajeleket egésszen 0-ig, majd kb. 4000mhz-től(nem elírás) kezdi előről. -
tomta
tag
Na megkérdeztem gyorsba telefonon egy szakit!
A probléma kulcsa nem más mint a VGA- folytótekercse nics megfelelően kiöntve műgyantával így mint a hangszóró ciripel.
A ''tróger'' nem I. osztályú munka ugyan nem befolyásolja az üzembiztos működést, de zavaró lehet.
>BITBOYS
én ahohogy elnézegettem a ramokon van egykis hővezető fehér lapka és úgy rá a hűtőborda
a kék-fekete színű hűtőbordával ellátott vga-ról van szó
Köszönöm a válaszokat.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
ÁÁÁ elrontottam a vmoddot mivel lehet a vezetőezüstöt biztonságosan eltávolítani, hogy ne legyen baj???
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Draut_HeV
tag
Sztem az is leviszi.
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
Sárpac
nagyúr
Tökéletes lett!
Már 630nál járok és még ez nem a vége 1.4en, de ennél többet nem adok neki mert 67-68C zalmannal!Igaz a gyárival 73-74 is volt és akkor ég 10C vel hidegebb volt a szobám!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
hankpoke
tag
Üdv!
Első tapasztalatom a 7900GT-vel hogy felrobbant a kártya
Vicc az egészben hogy minden jól lett összerakva,gyári hozzá adott molex-kártya tápkábel lehetett a ludas.Biztos akkor leszek a dologban,ha megszerzem a PCI-Ex tápcsati lábkiosztását.Bekapcsolás után szépen felbootolok és erre egy csattanás és elszállt az egyik stab IC fedele.
Most vihetem vissza,4 hete várok egy X1800XL cserére erre bekrepál a cserekártya...
Hankp -
Draut_HeV
tag
Hááhá....
Még meg sem vettem a 7900GT-met, de előre látom, hogy ezt a vmodot meg fogom csinálni. A gond csak az, hogy vidéken lakom, és nem hiszem, hogy erre felé lehet kapni ezt az ezüstös valamit. Esetleg egy nagylelkű emberke nem küldene nekem egy csomaggal ebből postán? Utánvéttel átveszem."Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
hankpoke
tag
Üdv kétlem,mert ezen a kábelen lóg a vinyóm is,tiszta agyrém.Legalább nem tudok játszani a vizsgáim rovására
Hankp -
hankpoke
tag
Lefotózom majd,kártya nyomtatott ármkör felöli,bal alsó sarkában pukkant el.
Tápkábel sárga(12V),fekete(GND),és barna (GND?) van bekötve,barna vezeték a kártya csatijának közepébe megy,áramkört nézve úgy tűnik,mintha testzárlatot csinálna a kábel.
Hankp
Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs