Hirdetés
Aktív témák
-
Mr_Vercetti
őstag
válasz Vandit. #4350 üzenetére
Tényleg jobban jársz ha sikerül moddolni, bár azt nem tudom hogy erre mennyi esély van.
Eddigi hsz-ekhez hozzáfűzném azt, hogy ennyit kiadni egy AGP-s kártyára ma már nagyon nem éri meg.
Az SM 3.0 meg sztem itt nem sokat jelent, mert azok a játékok arra írodtak, azok már ugyis csak lebutítva játszhatók ezzel a kártyával. Úgy meg már tökmindegy hogy van e SM 3.0
De sok sikert.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz moongoose #4345 üzenetére
Nézd, ha nem moddolod, akkor lassabb, mint egy 6600gt. Ha 12/5-re sikerül, akkor picit gyorsabb, mint egy 6600gt.
16/6 már más tészta, de azért nincs túl sok LE, ami 16/6on szaladgálna.
És, hogy őszinte legyek, ebben nem vagyok otthon, de gddr3-as 6800le-t találni szinte művészet.
És mivel teljes értékű 6800gt-re moddolásra csak ezeknél van esély, ezért megkérdőjelezem, hogy érdemes-e a 6800le vásárlására biztatni.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz Mr_Vercetti #4353 üzenetére
Figy, ha nincs pénze pci-e rendszerrre, és nem hard játékos (márpedig, aki 2006 közepén vesz 6800le-t az nem hiszem, hogy fanatikus rajongó), akkor 1 évig simán kihúzza még vele.
Addig meg összespórol valami pci-e rendszerre. -
Mr_Vercetti
őstag
válasz (Kolombusz) #4355 üzenetére
Viszont ha nem játszik, akkor meg felesleges megvennie...
Csak a tudat, hogy 6800 van a gépben, sztem nem ér annyit
[Szerkesztve] -
Mr_Vercetti
őstag
Megtudja mondani valaki hogy egy 6800GS hogy áll egy 6800GT-hez képest?
Csak mert hallottam már ezt is, azt is, de viszonyítási alapom az nincs, mivel 6800gt-m nem volt.
Tunningban az enyém 535/1270-et megy.
(ahogy elnéztem a gyári hűtője elég jó, azt leszámítva hogy hangos, terhelve nálam eddig ,max 55 fok volt terhelve, amit a riva tuner mért)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz Mr_Vercetti #4357 üzenetére
Én igen.
Egy 6800gs jobb a gt-nél. A ph-n van egy teszt, látszik, hogy gyári órajelek mellett fej fej mellett mennek, ám néhány helyen a gs fölényesen elveri a gt-t.
Ez annak köszönhető, hogy a chip fogyókúrán esett át és az összetevő egységeket jobban össze tudták hangolni.
Tuning után a gs-ek méginkább elhúznak, hacsak nem olyan jó tuningos a gt-d, mint az enyém (430/1190 hosszú távon, rövid távon 440/1250), akkor végleg lemaradsz. -
Mr_Vercetti
őstag
válasz (Kolombusz) #4358 üzenetére
szoval nagyjából ugyanott vannak akkor, köszi
-
vedini
őstag
válasz Mr_Vercetti #4359 üzenetére
ha csutkára húzod a grafikát, legfeljebb 1-2 fps eltérés lehet a kártyák között,
ha gs-ed van felesleges gt-re cserélnedworkworkwork...
-
válasz (Kolombusz) #4354 üzenetére
itt van pld[link]
A lassúságáról azért annyira nem kellene nyilatkozni...
Mennyivel lassabb egy 300/1000mhz-es 8/4-es 6800LE, mint egy 500/900-as 8/3-as 6600GT.
Talán ha FPS-t nézünk ,mondjuk olyan 2-3 fps-sel.
Ha meghúzzuk őket,akkor már nincs akkora különbség közöttük.
Megint csak Rover táblázatára tudnék hivatkozni.
És a lehetőség, még adott az LE esetén moddolni.
Mint már említettem nem hiper-szuper 7800gs-t ill ati kártyát szeretett volna a gépébe venni, hanem 6600GT-t...
Én csak rávezettem, hogy jelenleg lehetősége van hasonló teljesítményű kártyát venni, kb azonos árban...Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
DeSanto
őstag
válasz (Kolombusz) #4334 üzenetére
Ez a hozzászólás nagyon csúnya dolog volt....
Nem néztem volna ki belőled... -
darabka
tag
Hi!
Próbálom NiBiTor 2.9-cel hackelni a Leadtek 6800GT BIOS-t, de abszolúte nem talál kártyát. Ennyire egyedi BIOS-a van ennek a kártyának?To protect trees means exterminating beavers.
-
Xelo
addikt
válasz moongoose #4345 üzenetére
persze persze tom hogy 7900gt nem agps, csak arra akartam felhívni a figyelmét hogy mennyire nincs tisztában az árakkal. másik: 41kért 6600gtt? Gianninál 30 alatt vannak ez már megint csak azt bizonyítja amit előbb mondtam.. egyébként tleg 16/xé moddolgt cucc tuti gyorsabb egy ''adaggal mint a 6600gt, DE attol mert te szerencsés vagy nem tuti hogy ő is az lesz.. vagy arról maradtam le hogy te akarod a karidat eladni neki? fáradt vok.. sztem akkor érdemes ilyet venni a secondhand és már az előző tulaj kitesztelte ezen a téren.. bár én ilyenekben sosem ovltam szerencsés, a 6800am sem moddolható, de ellenben jól tuningolható....... (ugyebár és a 6800aknál nagyobb volt a sansz hogy 6800gt lesz belőlle..)
-
-
Slepnir
csendes tag
Üdv.
Szeretnék vásárolni egy AGP-s 6800 ast ami tudja a 16 pipe -ot. Ha valakinek véletlenül van egy eladó megköszönném ha dobna egy mailt. -
Jó reggelt!
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
KisApám
addikt
Sziasztok!!!
Ismeri-e valaki a Z-Tweaked Nvidia Forceware meghajtókat? (pl. a Guru3D-ről lekapható)
Gondoltam az eredeti Nvidia meghajtókat átcserélem erre, hogy némi FPS növekedésem legyen a nélkül, hogy össze-vissza húzkodnám a frekit, vagyis tuningolgatnám...
Valaki már ''dolgozott'' vele?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Vandit.
addikt
Lehet hogy lassab, de olcsóbb és 256/256-os nem igaz?
300/1000A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
horvathkrisz
addikt
válasz (Kolombusz) #4334 üzenetére
Hú Kolombusz ez tényleg kicsit durvára sikeredett!
Ennyire erősen azért nem kellett volna! -
horvathkrisz
addikt
Tudjátok, Srácok ez egy szakmai fórum.
Szerintem ilyen azért létezik, hogy segíthessünk másik embereken, nem azért hogy leugassuk az újoncokat/tudatlanokat.Nekem se esne jól, és szerintem egyikőtöknek sem az ilyen hangnem.
Én is tudnék bárkitől olyan dolgot kérdezni, amire nem tudna válaszolni, és más is tudna tőlem, amire én nem tudnék.
Olyan erős kritikát kapott szegény, hogy az ő helyében én biztos nem jönnék ilyen ''emberek?'' közé, már csak virtuálisan sem...
Ha meg valakinek rossz napja van, az ne nullákkal és egyesekkel próbálja meg kiélni itt a dühét, hanem kapja el az asszonyt, aztán szívjon el 1 cigit... -
(Kolombusz)
veterán
válasz Vandit. #4377 üzenetére
Nézd, ha tényleg 300/1000es, akkor is lasabb lesz szerintem, mert a gpu jóval lassabban megy, minta 6600gt-é.
Ha sikerül moddolni 12/5-re, akkor már gyorsabb lesz.
DeSanto és Horvathkrisz: lehet, hogy nem néztétek ki belőlem, igy jártatok. Kimondtam, amit gondolok, ezután igyekszem legjobb tudásom szerint segiteni. -
Vandit.
addikt
Én már megtaláltam a gddr3-as rammal ellátott 6800LE-t.(remélem)A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
válasz (Kolombusz) #4382 üzenetére
és a memóinterfész nem számít semmit?A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
eastsider
nagyúr
válasz (Kolombusz) #4382 üzenetére
ne csak az órajeleket nézd, pl más a GPU-ja több tranzisztor alaba nagyobb a NYÁK stb..
jah tényleg ez 256bites a 6600GT 128bitjével szemben
ez oblivionban példáiul sokat számít
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz horvathkrisz #4381 üzenetére
Olyan erős kritikát kapott szegény, hogy az ő helyében én biztos nem jönnék ilyen ''emberek?'' közé, már csak virtuálisan sem...
Ha Vandit-ra gondolsz, akkor melléfogtál...
Tegnap jól elbeszélgettünk priviben...primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz horvathkrisz #4388 üzenetére
Olvastam...annyira nem vészes...
De azért is írtam hogy priviben eldumáltunk, hogy lásd: nem vette el a kedvét az, amit itt ''kapott''...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
eastsider
nagyúr
engem is leosztott már Bobbacsi Rover, moonman
nem vette el a kedvem -
Vandit.
addikt
válasz horvathkrisz #4392 üzenetére
Igen.
Azért egymás zsebében ne turkáljunkA tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
(Kolombusz)
veterán
válasz horvathkrisz #4388 üzenetére
Te amúgy is érzékeny vagy az ilyenekre.
Emlékezzünk csak vissza arra, amikor megkérdezted, hogy miért kötök beléd állandóan...
Érdekes, azóta jól megvagyunk. -
DeSanto
őstag
válasz (Kolombusz) #4394 üzenetére
Nah ez eddig oké de a viselkedéseiért valamennyire felelős az ember.
De ne az anyagi helyzete alapján becsméreljük már a másikat! -
Rover623
félisten
válasz DeSanto #4395 üzenetére
Nem védeni akarom (Kolombusz)-t...de sajnos gyakran fordul elő, hogy hátrányos helyzetben lévő emberek nem tudják kellő módon feldolgozni a problémájukat és ezért túlkompenzálnak...
Ez sokféleképpen nyilvánulhat meg: agresszió, túlzott érzékenység, ''nagyotmondás'', stb.
Persze akibe szorult némi intelligencia, az fel tudja mérni: nem az aktuális vita/beszélgető partnerek a hibásak az ő helyzetéért...sajnos ezekből van kevesebb...
P.S.:
A hátrányos helyzet nem csak anyagi lehet...rossz családi/szociális körülmények, testi fogyatékosság ugyanide számítanak...
[Szerkesztve]primus inter pares
-
DeSanto
őstag
válasz (Kolombusz) #4397 üzenetére
''Én nem nézek le valakit azért, mert nincs annyi pénze, mint nekem.''
Nekem is van (olajkútfúrásban van pénz) csak nem hangoztatom
Egyébbként ha a srác diák akkor megértem hogy nincs annyi pénze mint nekünk
Ha meg nem akkor pelenkára költ
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.