Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Aktív témák
-
Digitalboy
senior tag
Emberek! Hogy tudom a kártyán a memóriát a kék csík fölé húzni?
www.momogsm.hu
-
Aaalbi
tag
válasz Digitalboy #1804 üzenetére
Milyen kék csík?
Az fixen bele van forrasztva a nyákba. Nem lehet sehova húzni.
[Szerkesztve] -
aginor
veterán
A 16 pipa nem mindegyiken megy, nemrég ment el egy itt a PH-n, és csak a 12 ment rajta. Sima Inno-n is 2.2 Hynix memo van, ami mekegszik mint a radiátor.
Az ákülönbségből meg kijön egy Nv5 Silincer, ami komolyabb hűtő, mint a CoolViva, és még kissebb is nálaAzért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Hallottatok arról, hogy Gigabyte 6800GS-en 1.6-os memok voltak a kezdeti szériákon?
Válasz sűrgős lenne.
Előe is köszi.Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
eastsider
nagyúr
nem lesz attól sokkal jobb, ha 1.6-os ramok vannak, sőt szokták azt csinálni, hogy alulfeszelik őket, így nem lehet tuningolni őket (legalábbis 6600GT esetében)
[link]
itt keress giga 6800gs-s tagokat tőluk kérdezgess lehet tudnak segítnei
Aaalbi: akkor nyomathatod
[Szerkesztve] -
Drexler
tag
Egy kicsit megrántottam a vga-t is amit automatikusan talált frekit :450/1114 [link]
[Szerkesztve]A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!
-
-
Drexler
tag
válasz Rover623 #1824 üzenetére
Nekem se veled/veletek van bajom Csak pont olyan kedvembe voltam:sry. Természetbe sztem nem állok mesze töled, de ebbe a 3dmark témába nem tudok vitába szállni veled . Éncsak örülők, hogy van egy hely ahol meg lehet dumálni a gandjainkat, pláne hogy az egész számteket nem is tanultam csak ragatt, mint a kosz . Ja és angolul se tudok
A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlit rá !!!
-
RedWing
aktív tag
Üdv!
Lehetőségem lesz venni egy ''akciós'' ASUS V9999 GE (256bit/256MB GDDR3/AGP) vidkarit... Szeretnék véleményeket hallani a kártyáról!?
Az infókat előre is köszi!Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Rover623
félisten
válasz Drexler #1825 üzenetére
No problemo...
A lényeg: az előző 3DMark-ok VGA tesztek voltak...illetve annak szánták őket, de nem tudták függetleníteni a procitól, RAM-tól, chipsettől...
A 3DMark05-re már majdnem sikerült elérniük hogy tényleg a VGA teljesítményét mérjék...
Csakhogy: az emberek nem a VGA kártyájukkal játszanak, hanem az egész gépükkel...
Tehát egy komoly VGA két teljesítményben erősen eltérő gépben majdnem ugyanolyan pontszámot ad/adhat 3DMark05-ben, megtévesztve ezzel a felhasználókat, hiszen bármilyen 3D-s teljesítményről beszélünk (legyen az játék vagy CAD), a teljesítménybe rendesen beleszámít az ''alap'', az egész gép...
Ezért alakították át a 3DMark pontszámító algoritmusát, keményen beleszámolva a CPU teljesítményét is a végeredménybe....
Az új pontszám alapján sokkal jobban jósolható meg egy konfiguráció játékra való alkalmassága...primus inter pares
-
Motion_Blur
félisten
Mennyi a piaci ára egy gari nélküli Asus 6800LE@12/6@400/860-as kártyának? (256bites, gyári hűtés)
AGP-s persze
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Cicero
őstag
Valaki próbálta már a 84.21-es drivert? Milyen pontokat ér el 3DMark 2005 és 06-ban? Én csak jövőhéten tudom kipróbálni, nagyon Mercury táppal nincs kedvem terhelni a kártyát
-
t1
addikt
válasz Motion_Blur #1829 üzenetére
őőőőőőőőőőő
-
eastsider
nagyúr
válasz Motion_Blur #1835 üzenetére
sztem eget vető különbség nem lehet a sok driver között
nekem 83.91 -
Digitalboy
senior tag
Nekem 84.12
www.momogsm.hu
-
Digitalboy
senior tag
Hú már 12660-nál járok a 3Dmar03-al!
És ez még nem a vége!!!
Nem hittem volna hogy 13000 fölé lehet menni majd egy sima 6800-assal?!www.momogsm.hu
-
Cicero
őstag
válasz Digitalboy #1841 üzenetére
2005, 2006-al kéne nem?
-
Cicero
őstag
[link]
Ez így egészséges? Legfeljebb PCI-E, vagy AGP-t kellene írjon nem? -
Motion_Blur
félisten
válasz Digitalboy #1843 üzenetére
Az hogy nagyban gépfüggő.
Ennek a sorozatnak a 3DM05 ''való''Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Cicero
őstag
Hmm ez a Arctic Cooling Accelero X1-es is szépen néz ki, teljesítményben sem gyenge, már csak az lenne a jó, ha összehasonlítanák a VF900-Cu-val.. Na meg kapni is lehessen valahol
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest