Hirdetés
- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Aktív témák
-
bonat
senior tag
hali!
én azt szeretném megtudni, hogy ha RivaTunerrel szeretném aktiválni 16/16-ra a 6800 Inno3d kártyámat, akkor tudok benne valami károsodást okozni?????
(mert egy srác azt mondta hogy megfeküdt neki az Inno 6800-asa, azt viszont nemtudom h RivaTunerrel csinálta e)
[Szerkesztve] -
ronson
őstag
valaki mondja már meg hogy a Glacialtech Northpole 1000 hűtő felmegy-e AGP-s Inno 6800-ra
-
RpPRO
őstag
Szolj, ha 16/16-ra-ra sikerul aktivalni, vilagszenzacio lesz.
Na szal amig szoftveresen (pl. rivatuner) csinalod, addig nincs baj, max nem muxik, fagyogat, rossz a kep, stb. Persze erre garanciat nem vallalok.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Pufokaboka
tag
Sziasztok!
Lehet néhol olyasmit olvasgatni a neten, hogy ezekben a csoda nVidia kártáykban van MPEG encode/decode hardveres támogatás, illetve, hogy a SM 3.0 is alkalmas ilyen feladatok megoldására. Hogy állunk ezzel mostanság, működik, lehet divX-et tömöríteni secc-perc alatt, vagy kacsaaz egész? Ki, mit tud róla? -
[link]
Itt írják...gt/ultra kivételével mindenre....
Mondjuk nekem az a mondásom, hogy felmegy minden, mindenre csak kis homemade kell hozzá...
viszont a legjobb módja, ha beviszed a kártyát és rápróbáljátok, nehogy valamelyik kondi, kilógó alkatrész belelógjon a hűtőbe...Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
iiglo
tag
Sziasztok! A következő a problémám! Van egy barbone gépem, amiben egy 220W-os táp van! Ez különben egy asus s-presso deluxe. Arra lennék kíváncsi, ilyen minimál táppal létezik e valamilyen megoldás hogy DX9-es cuccokat normális sebességel futtassak?!! Nézegettem fogyasztási adatokat, és ha minden igaz egy sima NV 6800 kevesebb mint 40 Wattot eszik.
[link]
Igaz lehet ez? Illetve valaki próbálkozott ilyesmivel? Milyen VGA-t bír el egy ilyen táp/gép!
Különben egy 2.6 os celeron D van benne, 512 Ram (A-data, mert ezt még nem nyírta ki: ) ) egy 80 as maxtor vincsi, meg egy nec dvd író. Tehát nem egy erőgép, de halk és stabil és szép stb...
Ha valaki tud segíteni nagyon örülnék! -
belaazallat
addikt
szerintem a tápos topicban hamarabb tudnak segíteni ez ügyben!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
iiglo
tag
válasz belaazallat #2708 üzenetére
Lehet hogy igazad van, én arra gondoltam hátha itt is vannak tapasztaltak!
-
belaazallat
addikt
pontos fogyasztást csak mérréssel tudsz pontosan meghatározni és azt csak videó karinál mérni szerintem macerás. Azt hogy mekkora tápra lenne szükséged azt tápos topikbaan kérdezd.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
iiglo
tag
válasz belaazallat #2710 üzenetére
Ott is megkérdfeztem, meg a S-presso topicjában is, de ide volt nagy bizodalmam. Itt van élet, meg hátha valaki akinek ilyen kártyája van (Gef 6800 ) hasonlóan kicsi táppal hajtja!
-
-
horvathkrisz
addikt
Szerintetek ha rátöltöm a Leadtek 6800Ultra-ra a 6800Ultra Extreme biost, működni fog?
Megmerjem próbálni?
ultra 400/1100
ultra extreme 450/1200
Ja és ha adnátok vmi bios-os linket, megköszönném!
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz horvathkrisz #2714 üzenetére
Hali! előbb nézd meg miben tér el a két bios egymástól! (valszínű fesz és időzítés különbség) és bizonyosodj meg hogy az eltéréseket bírni fogja-e a kártyád, ha elvileg bírja esetleg megpróbálhatod.
szerintem ne merd!!!!!!!
Keress vissza! az első 100oldalon valohol bizti találsz!
[Szerkesztve]"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Aaalbi
tag
És ha csak felhúznád az órajeleket?
-
vedini
őstag
előbb próbáld ki, hogy egyáltalán bírja-e ezeket az értékeket, (pl rivatunerrel)
ha bírja, akkor saját felelősségre feltolhatod,
innen mazsolázhatsz:
[link]workworkwork...
-
horvathkrisz
addikt
Hát,nem sikerült leadtek biost találnom...
-
RpPRO
őstag
Baratom! Mennyi idot szansz meg a kartyadnak? Azt akarod, h rovid idon belul elhalalozzon?
Milyen jatek nem szalad el normalisan? Vagy csak 1800000 pontot akarsz 3dmarkban?Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Tonic
csendes tag
Eladó egyClub3d 6800GS kari,11hó garival,mindennel 40eFT
-
joshua7
veterán
válasz horvathkrisz #2720 üzenetére
Ez márkafüggtlen, bármilyen UE bios jó bele.
De azt is megprbálhatod, hogy a saját bios-t átírod. 3d-t 450/1200-ra és kész. Egyébként tök fölösleges szenvedni vele, szinte semmit nem fog gyorsulni mai játékokban.Semper Fi
-
horvathkrisz
addikt
Hát, teljes mértékben igazatok van.
Csak kíváncsi lettem volna rá hogy működik-e és hogy milyen...
Sztem hanyagolom... -
válasz horvathkrisz #2725 üzenetére
vgabios nevü progi...
nézz szét itt a ph-n én is most hallottam róla...
angol nyelvű útmutató,angol nyelvű progi...
én nem vágom az angolt...
arról szól röviden tömören, hogy az alaplapi mem-be tölti fel a kiválasztott bios-t és onnan üzemelteti, ha nem megy a kártya, akkor egy reset és az epromból tölti be a kártyát...
semmi rizikó nincs benne ezt írják....
Ha netán foglalkoznál vele, írj légyszi egy privit, hogy működik...
A progi az mvktechen megtalálható...[link]Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
belaazallat
addikt
válasz -=Lord Tom=- #2727 üzenetére
Az oblivion 7900GTX en sem futott rendesen!
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz belaazallat #2728 üzenetére
Azért olyan karesszal már nem nagyon kéne panaszkodni (biztos h nem a proci volt kevés neki?)
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
válasz -=Lord Tom=- #2729 üzenetére
bizti, a PC guruban van egy egy oldalas teszt. az a poén h 800*600ban 6600Gt-n jobban futott mint uezen beállításban a 7900Gtx en. Vmit nagyon el*******.
ha jol emlékszem 3,8ra húzott p4gyel kisérleteztek,
[Szerkesztve]"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz belaazallat #2730 üzenetére
Szeretem az obliviont, és remélem jön vmi pacth ami gyorsít szegénykén, mert így alig lehet vele jáccani sajna...
-
belaazallat
addikt
válasz -=Lord Tom=- #2731 üzenetére
míg élünk remélünk!
-
Cicero
őstag
válasz -=Lord Tom=- #2727 üzenetére
Teljesen minimumban sem? Hallottam róla, hogy nagyon elb@szták a játék motorját, na de ennyire... reménykedni lehet, maximum csalódsz, új motort nem fognak alátenni, majd nagyképűen azt mondják, hogy vegyél jobb konfigot...
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Hááát persze hogy megy minimumban, bár érdekes az állítgatás most leírom neked:
látótáv: egy csúszka amíg ellátsz azt állítod, van oan h distant land, akkor az egész kontinenset belátod szép időben... de egy városban ez 20 fps a 6800@16/6on ha minimumra leveszed, kb 10 métert látsz, nem túlzás akkor 30fps...
distancok vannak:
élőlényes: ha leveszed alig terhelődik a proci, meg a vidkari is sokkal kevesebbet, mert elég komplex a sok kari de csak akkor látod meg az ellent amikor már nagyon közel van kb 30 méter... maxxon minusz sok sok fps... főleg városban...
fás lod: ha a közelben rajzolja át a fát az nagyon kiábrándító, ha minimum, akkor egy elmosódott sprite a fa (sprite=2d-s kép berenderelve)
objectes: köveket, egyéb cicomár csak közelebbről rajzol le, nem zavaró levéve, amúgy alig nyom plusz fps-t
van water: mediumon szép és jó, highon zabálja a vidkarit, és alig szebb
van water lod: a messzi víz randább, elviselhető, sok fps
tree canopy shadow: a fák gyönyörű árnyéka: erdőben nélküle:22fps vele:17fps
internal/external shadows: az árnyékok max száma... ha alacsony: kevés fps ha magas: diavetítés
texture:
small: randa kb 1998as játékhoz illő
med: egész tűhető, középút
high: nagyon szép de a 128MB vidmemcsi miatt a városokban szaggat a vadonban nem csökkent fps-t
specular dist: mennyire messze csillogjon a páncél: már kicsin is szép, nem zavaró, alig plusz fps
HDR: alig pár fps egy bloom effekthez, vagy akár sima módhoz képest
kb: sima: 30fps bloom:29fps hdr:27fps
(ez egy elég kisigényű helyen készült, azért 27 fps...)
Összegezve: meg lehet oldani a rendes futást, de nem lesz vmi szép grafikája,combat közben meg minimum egy 3700+ vagy egy X2 kell neki cpu-ból... különben sok fps esés
nekem egy 3,32es cerkán fut, de nem az a kevés mert ha belépek a konzolba abbahagyja a cpu a számolásokat csak a vidkari renderel, és alig nő az fps...(kivéve város ahol a sok npc...) -
ploteus
aktív tag
Üdv! Nekem volna egy CLub 3D 6800Gt ha esetleg kellene valakinek! Új darab. Megválnék tőlle.
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
-
RpPRO
őstag
válasz -=Lord Tom=- #2735 üzenetére
Nem ismerem a jatekot, de nem hiszem el, h minimumon nem fut normalisan a gamma, ami meg ugy is szebb, mint pl a HL2. Most latom, cerkaval futtatod? Khmmm.... Akkor megvan a bunos.
Ha esetleg nem probaltad ezt, akkor hajra: [link]
Reszletes, fotokkal illusztalt.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
horvathkrisz
addikt
válasz joshua7 #2738 üzenetére
Szia!
Én kipróbáltam COD2-t DX9 4AA, mindent maxra téve.
Átlag 35FPS volt, néha sajna elakadtd egy pillanatra, swappelt.Valszleg a 768MB ram miatt.
Ha visszakapom a 256-os modulomat (kölcsönadtam) kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb.
Egyébként FEAR-t is kipróbáltam, 1024-ben minden maximumon, time-demo átl. 40 FPS volt, viszont játszhatatlan mert játék közben a vinyóm folyamatosan dolgozott, használta a virtuálist ezerrel... Ugyanez Quake 4 Ultra High-on, sőt még durvábban swappelt mint FEAR-nél.Ugy látszik tényleg kell Q4-nek az 512 video ram... -
eastsider
nagyúr
válasz horvathkrisz #2739 üzenetére
jah fear a fent említett beállításnál 20-30 FPS-t produkált asszem, de nekem is néha, néha beakadt
régebben csinálta az MW is, de egy win reinstall nekem megoldotta a dolgot, valszeg nálam driver gebasz volt
amúgy leszóltak multkor, hogyb dx9-ben CoD 2-zök hát sztem 25-30FPS játszható multiba 2*aa-val
egy tag aki a lelle klánt csinálja játszott a gépemen, szte is játszható, élvezhető volt dx9-ben
[Szerkesztve] -
emkaess
csendes tag
sziasztok tegnap vettem egy inno3d 6800gt-t 3dmar05be 4943 pötyit kaptam ez teljesen normális?:Smár mint szinte a tesztelés során nem ment 35 fps fölé ... :S
meg cod2 be is fullgrafon diretx9 beállitásal 45fps?:S mi lehet a gond pls help ! mert nagyon idegesit ...
A vasam :
Gigabyte : GA-K8NXP-SLI
VGA : INNO3D 6800GT
RAM : 1GB
pls valaki vmi helpet ... és az normális h 67 fokos ?:S -
emkaess
csendes tag
jah a procit kihagyam amd64 3200+ valaki help ! és még vmi hol tudom huzni a karit?:S
-
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Köszi próbáltam, és pár fps-t javít, a proci meg nem vészes, a városban egyértelműen az a kevés, de a vadonban a vidkari....minimumon nem szebb a HL2nél az tuti...és nem leszólni a cerkát [link] amúgy az athlon X2eseket meg csak 60%ig használja ki max (egy fórumon olvastam peak usage core1: 70% core 2: 50%) de ne offoljuk szét a topicot...
emkaess
Teljesen jó értékek...
[Szerkesztve] -
emkaess
csendes tag
Hmmm ! Pedig többet vártam tőle nah mind1... az tuti h nem éri meg a 60ezret... szentem többet tud a régi x600xt/td karim ...
-
horvathkrisz
addikt
Én 50Kért vettem a Leadtek 6800 Utra-mat, AGP-s.
Még van rá 5 hónap garanicia. -
joshua7
veterán
válasz horvathkrisz #2739 üzenetére
Ki van zárva! Dx9, 4AA átlag 35fps - lehetetlen (egyébként milyen felbontás, pontos grafikai beállítások, mi adta ezt az átlagot?) Nézd már meg, milyen eredmények születtek 7800GT és jobb karikkal az itteni 7900GT tesztben! 30fps egy 7800GT AA nélkül, 1280-ban! Én 6800GT-vel nyomtam végig a CoD2-t (bőven Ultra órajel fölött: 420/1150), AA-val teljesen megfeküdt 1280-ban. Tudom, miről beszélek...
Semper Fi
-
horvathkrisz
addikt
én 1024-ben nyomtam de majd letesztelem a kedvedért 1280-ban is...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest