Hirdetés
Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2859 üzenetére
A progi neve Rivatuner. [link] itt megleled, hogyan kell használni és le is töltheted.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Collector19 #2859 üzenetére
Ahogy Bobbacsi mondaná: ''Nézz be az oldalamra'' : [link] És ott a Rivatuner progival lehet ilyen dolgokat művelni.
És Foxi ismét nagyon aktív! És itt van Bobbacsi is.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2865 üzenetére
Csak nehogy megsüsd szegényt
-
Bobbacsi
veterán
válasz Collector19 #2867 üzenetére
Játékokhoz a legujabbat .Teszthez a ZTweaked 82.12-öt
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2867 üzenetére
Az se rossz ha próbálgatsz de ajánlott a 78.01, 81.95 és a Z-Tweaked [link].
Bobbacsi résen volt
[Szerkesztve] -
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2883 üzenetére
Nem a cd hibás? Korábban is csinálta uagyanazzal a cdvel?
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2878 üzenetére
Szerintem Z-Tweakeddel is játszhatsz. Énis mióta kipróbáltam nagyon jóba vagyok vele.
Érezhetően gyorsabb és Jobb fps-eket produkál. -
C^^
őstag
válasz Collector19 #2885 üzenetére
Az is lehet hogy a cd allergiás a configra. Furán hangzik de nekem is volt ilyen, hogy egy install CD nem ette a gépem. LOL .... Próbáljátok meg 1 másikkal sztem.
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2888 üzenetére
ÉN sajnos láttam sőt tapasztaltam is azért mondom
-
C^^
őstag
válasz Collector19 #2890 üzenetére
Nm. Amúgy az adatlapodon a configodat is átírhatod 6600Gtre, hamár az aláírást megtetted
DoD-Source amúgy szépen fut rajta ? Me akkó Beápdételem, me állítólag a Valve most a hl2- accountosoknak ad 120 óra inygyé gémet -
C^^
őstag
válasz Collector19 #2892 üzenetére
cs2.hu-n volt 1 cikk erről, majd utánanézek pontosan azért kösz az info-t.
Csak mondjuk az én AGP-s karim nem szereti a High Dynamic Rage-t de majd ha lehet huzni, ha lesz másik hűtő. (meg ugye AGP-s de jó ez ) -
Flashget
félisten
válasz Collector19 #2883 üzenetére
Nekem az új konfig esetében nem akarta, hogy IDE2 csatin legyen a dvd író...nem is települt az xp.
Realme GT Master Edition
-
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #2996 üzenetére
Ennek ellenére én nem akarok odaköltözni. Inkább északra. A tuningra is jobb ott az idő
-
Bobbacsi
veterán
válasz Collector19 #3080 üzenetére
Szerintem valamit nem jól csináltál
a 15.7 vagy a 15.8-as Riva van fenn ? -
kavicssli
addikt
válasz Collector19 #3080 üzenetére
Angol angol anol.Próbáld meg kisebb értékekkel!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz Collector19 #3084 üzenetére
Ha visszaemlékszem nekem is ez volt de azt hiszem hogy egy driver frissítés és újraraktam a RivaT. és jó volt.Próbáld ki te is!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Bobbacsi
veterán
válasz Collector19 #3083 üzenetére
A Teszt gomb pedig ha jól csináltad akkor kiszürkül ,és nem is kell rányomnod
-
kavicssli
addikt
válasz Collector19 #3089 üzenetére
Lehetséges!
-
Bobbacsi
veterán
Power user / RivaTuner 2.0 RC 15.7 \ Overclocking \ Global
+ jelre katt .DisableClock Test . Jobb egérgomb ''sárga lámpa ''( value 1 )
Igy csináltad ? -
glacious
addikt
Még mindig ott az atitool, az nem kérdez semmit és a powerstrip sem.
-
glacious
addikt
válasz Collector19 #3094 üzenetére
Szerintem felesleges újratenned a wint, én két alaplap és két vga csere okán sem tettem újra
[Szerkesztve] -
Bobbacsi
veterán
válasz Collector19 #3101 üzenetére
Itt összehasonlíthatod : [link]
-
kovsol
titán
válasz Collector19 #4042 üzenetére
szerintem kezdetnek rivatunerrel monitoroztasd az órajeleket
ha azok rendeben vannak akkor nem tudom esetleg windows újratelepítés
Foxi: tápot ki lehet zárni szerintem, mert korábban ment neki rendesen (hacsak nem vett valami új coccot közben bele de azt nem írta) és ha a táp a kevés akkor 3D re való átálláskor újraindulna szerintem nem lassabb lenne
[Szerkesztve]May the Force be with you!
-
Foxi
senior tag
válasz Collector19 #4049 üzenetére
Elég baj az ha 6600Go-t ír A HSI hiba pont ez. Próbáld meg frissíteni az alaplapi chipset driverét, ha nem megy úgy se akkor gariztatni kell majd
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz Collector19 #4093 üzenetére
Hali!
Sajnálattal hallom hogy HSI hibás a kareszod. Megspóroltál volna egy utat a boltig ha nem futsz bele egy ilyen kareszba. Sajnálom. Amúgy volt már itt egy két embőrnek akinek nem egyből jöttek elő a problémák. Azt hogy mi hozza elő ezt a hibát nem tudom, mikor elötte meg tök jól mentek a kareszok aztán bedöglenek(szagatnak játékokba, rosszul ismeri fel a kareszt).CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Rover623
félisten
válasz Collector19 #4175 üzenetére
Hosszú...de nem valószínű hogy az okozza...pláne nem XP alatt...
primus inter pares
-
Foxi
senior tag
Ha két eszköz ugyanazt a megszakítást használja akkor szegény gép picit összezavarodik és csinálhat érdekes dolgokat, mivel szerencsétlen nem tudja eldönteni, hogy minek is van nyűgje. Mivel az IRQ azaz megszakítás segítségével jeleznek a gép komponensei a cpunak. De amiket leírtál HSI hibára mutatnak.
Rover gyorsabb volt És jobban jártál volna ha ő fejti ki
[Szerkesztve] -
Pitcburg
tag
Innos Karit rengeteget hoztak vissza nekünk is...A legtöbb esetben ha kikapcsoltad az élsimítást mentek gond nélkül....De ha már ennyi pénzt kifizettél....azért nem árt ha van élsimítás
AMD
-
Flashget
félisten
-
SimS
senior tag
válasz Collector19 #4197 üzenetére
Nekem meg még mindig megy...nem PCIE-s és különböző HSI problemeket sem produkál szal nekem f@sza
Sajnos sok az ilyen esetek száma mint a tied, hogy tönkre megy, vagy HSI hibásYour journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest