Hirdetés
Aktív témák
-
oceanearth
őstag
ez ügye jó ár guruk?
VGA NVIDIA GF FX6600GT 8xAGP w/ 128M +TV +Dvi 24.462
még 1 kéréds: milyen mag ez az fx6600gt? ez ügye jó kártya? -
gézu
őstag
válasz oceanearth #3702 üzenetére
Valami nem ok,fx6600 nincs,vagy fx vagy 6600,a másik,hogy ha az ár nettó,akkor is túl kevés,nettó 30 alatt nem láttam még pci-os kártyát sem,nemhogy agp-set.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Motion_Blur
félisten
válasz oceanearth #3705 üzenetére
6600: 300/500(550)MHz
6600GT: 500/900(1000)MHz
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gézu
őstag
válasz oceanearth #3705 üzenetére
Továbbra sincs fx6600,az ne tévesszen meg,hogy a kereső feldob sok találatot.
Egyébként igen,elég nagy a különbség.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
oceanearth
őstag
köszi mindenkinek, akkor gyüjtögetek illetve eladom a régi vidkarim és akkor kb ki tudok jönni 25-ből
-
gézu
őstag
válasz oceanearth #3708 üzenetére
Hajrá,új tag a láthatáron
-
Motion_Blur
félisten
Szerintetek megér egy Inno 6600GT AGP használtan 31K-t? 540/1150-et megy.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gézu
őstag
válasz Motion_Blur #3713 üzenetére
Ha van még garija, akkor meg.
-
Silencer83
addikt
én az Inno-ról lebeszélnélek, nekem csak rossz tapasztalataim voltak a vga-ikkal, remélem ezzel senki Inno tulajt nem sértem meg , de inkább egy-két plussz ezres és egy másik gyártótól vegyél! bár igazából ahogy tudom csak a hűtésükben , ill a hozzájuk adott szoftverkörítésben térnek el 1mástól / a hűtést ahogy ismerlek úgyis cseréled / , MSI nagyon jó választás / bár drágább a sok cd miatt /, Club3d is fasza ,Aopen-je van spanom és qrva jó....! ha van az Innora gar, akkor talán...
[Szerkesztve] -
horvathkri
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő: Abit kx7 333 -as alaplapom van, és tudni szeretném, hogy működne -e benn az INNO3D 6600GT.Az AGP Slotom 4X max, 1.5 V feszültségen, ezt sajna nem tom állítani.Ha van vki, akinek hasonlók az alaplapja paraméterei, az legyenszíves írni, mert így bizonytalanra nem merek GT-t venni.Köszikee!
-
Bobbacsi
veterán
válasz horvathkri #3716 üzenetére
(#3576) Bobbacsi
-
Face8814
őstag
Nem egy ''übertuning'' példány. Feltéve ha ez a max, amit tud. Egyébként mennyi idős? Szét volt e hajtva az előző tulajnál? Gyári hűtővel tuningolta, vagy volt rajta Zalman?
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz Silencer83 #3715 üzenetére
''Club3d is fasza''
esetleg hova sorolnád a karit?
csakmert ilyet vettem de még nem tudtam kipróbálni"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
hawk3ye_
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy a 3D Mark tesztet milyen beállításokkal csináljátok? #1. hsz-ben nem találtam, 3000+ hozzászólást meg nem szeretnék elolvasni. -
Face8814
őstag
válasz Silencer83 #3715 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az Aopennel kapcsolatban jelen topik 57, illetve 60-as hsz-eit. Lehet hogy nem minden kártyánál van jelen ez a probléma, de már többen is írtak ilyen tapasztalatokat.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
hawk3ye_
csendes tag
Kösz
RivaTuner nem engedi 900-ra visszavenni az 1000-ről. Vsync kikapcsolva, teljesítményre állítva.
Arra lennék még kíváncsi, hogy mennyi AA, AF, stb.., melyik tesztek vannak kijelölve. -
Face8814
őstag
válasz Motion_Blur #3728 üzenetére
''Előző tulaj hát.....khmm...kb. annyira tuningolós, mint én''
Juj!
Egyébként mennyi idős a kari?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Silencer83
addikt
válasz Mr.Skyline #3722 üzenetére
sztem jól választottál, nekem mindíg is szimpi volt a CLub3d , elég impozáns a megjelenése, bár valakinek ez nem jelent semmit!
-
-
hawk3ye_
csendes tag
válasz Bobbacsi #3733 üzenetére
Ahá, így már értem, hogy miért kell visszavenni 900-ra. Hogy fer legyen a többi kártyához képest a tesztnél. De ha nem kell visszavenni, akkor mégse értem... Nem kapok eleve több pontot a 900-as kártyákhoz képest? Vagy azok az olcsóbbak, és a drágábbak ezt a pluszt adják?
-
Face8814
őstag
válasz Motion_Blur #3734 üzenetére
Akkor tuti hogy nem venném meg. Ha esetleg hozzáadja a Zalmikat, akkor igen. De így 31k-ért 6 hónaposan...!
Erre biztos sokan mondanák hogy: ''..de ott a gari..''!
Na igen, csak kérdés az hogy hol vette. Mennyire ''garanciabarát'' az adott áruház, és ha neagy isten mégis elromlik a kártya akkor mennyi időn belül tudnak újjat hozni. Feltéve ha beismerik a garanciális problémát.
Illetve még valami. Nem tudom hogy mennyi gari van az Innokra. Ha 1 év, akkor ismét egy érv a vételi szándék ellen.
Kb 3-4 hónapja van az egyik havernak is AGP-s 6600GT-je, Gigabyte tipusú, amit akkor vett 39k-ért. Most már egy picivel szerintem az is olcsóbb. 3 év gari, ''szűz'' kártya + 8, talán kevesebb ezresért. Elgondolkodtató szerintem.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
mimóza
tag
Szevasztok!
Érdekes dolgot tapasztaltam az új 81.89-es driverral: feltelepítve az összes létező ikon a windózban átállt randomszerű kiválasztásra... ahány windóz felállás, annyiféle ikonvariáció. Olyan ikonokat is láttam, amilyeneket azelőtt még soha... Gyorsan vissza is raktam a 81.85-öset. -
Flashget
félisten
válasz Face8814 #3737 üzenetére
Gigabyte rulez
MSI-nél 125 fok a maglassulási küszöb?...lehet hogy az AOEIII megizzasztotta annyira a gyári hűtéssel a kareszt mert lefagyott? Visszább kellett venni a felbontásból és már nem fagyott...de már mindegy mert ma zalmit megveszik hozzá.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Motion_Blur #3742 üzenetére
szerintem Leadtek vagy Gigabyte...vagy ha valakinek nem számít a gari inno+zalmi egyből.
MSI nem éri meg a pénzt..telepakolják CD-vel és semmi értelmük..a VIVO funkció meg tök fölösleges annál akinek van tunere vagy digi kártyája.Realme GT Master Edition
-
Móci
addikt
válasz Motion_Blur #3747 üzenetére
Jah, a gyári megy rajta... Még nem húztam meg, talán majd ma...
Hááát... Sztem kb. ugyanaz, bár én csak haver gépében láttam/hallottam Inno-t.
Alapban 50 fokos, vagy pár fokkal alatta.
Nemsokára tervezek rá egy VF700-at, de a szerelésnél úgy tudom, h van mit mókulni, hiszen a membordák úgy tudom nehezen mennek fel rá. A HSI-t is lefedi a zalman?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...