Hirdetés
Aktív témák
-
HunChaos
aktív tag
78.01-es driverrel:
03>>>9198
05>>>3838(Bobbácsi?!
[Szerkesztve] -
Rosep
senior tag
Bobbacsi felteszel engem is? Napokon belül lesznek teszteredmények.
Tápom: 350W, driver: 81.95 -
RDDVL
csendes tag
hello mindenki az a kérdésem lenne hogy cod 2 be átlag 70 fps em van kb directx 7 es graffal minden maxon és asszem 1024*768 as felbontásba.
Ezzel a konfiggal :Abit nf7-s2g Amd sempron 2800+ 2*512ddr 400mhz inno3d 6600gt agp
de inkább kevesebb fps em szokott lenni 50 körül és miért?
[Szerkesztve] -
RDDVL
csendes tag
Az lehet baj hogy 300W os tápom van?
-
RDDVL
csendes tag
Na akkor konkrétan mit kéne csinálnom vagy mi lehet a probléma gondolom sok lehet de valami konkrétat mondjatok pls
-
Niczo
senior tag
HELP! Fagy a gépem! Asus 6600GT AGP-s kártyám van, friss driverrel. A Rivatunerben néztem a hőmérsékletet, terhelve 84-88 fok. Ekkor a gép merevre fagy, Reset. A hűtő a gyári réz a jó hangos ventivel. Már új winxp is megvolt, mindent megnéztem már. 2D-ben nem fagy. Esetleg valami ötlet hogy mi lehet a gond?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
A táp 2 hónapos Chieftec 420W-os dupla ventis. A közel 90 fok terhelve normális?
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
A rendszerinfo ilyet ír ki. Sok USB-s eszközöm van, lehet az egyikkel összeakad?
IRQ 16 NVIDIA GeForce 6600 GT
IRQ 16 Intel(R) 82801EB USB Universal Host Controller - 24D2
IRQ 16 Intel(R) 82801EB USB Universal Host Controller - 24DEHa nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
válasz Flashget #4579 üzenetére
Olvastam régebbi hozzászólásokban, hogy Zalman VF700 AlCu hűtőt javasoltatok.
Megnéztem az ebolton, van teljes réz verzió is egy ezressel drágábban.
Melyiket érdemes venni, ha mindenképpen cserélni kell?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Niczo
senior tag
Gondoltam a memóriákra is, de a Memtest több mint 2 órán át futott, 7 pass 0 error.
Az új vinyóm SATA csatolós. Ez befolyásolhat stabilitást?
A smart funkció szerint ezis rendben van.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!
Hát ha Zalmi VF700 AlCu-t veszel akkor is jó a Cu-hoz képest sőt még sporoltál is egy kis zsét. Amúgy a kettő között úgy 4-5C-fok van. Azaz nem számottevő a hőmérséklet különbség. Ez biztosan le fogja hűteni a kártyádat. De mindkettő nagyon jó.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #4589 üzenetére
Na tessék beelöztelek. Gyorsabb voltam nálad.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Niczo
senior tag
Köszi a segitséget. Szerintetek akkor tuti hogy tulmelegszik a kártya?
-
-
Flashget
félisten
válasz LeslieG Jr. #4591 üzenetére
csak azon vigyorgok, hogy hárman, 3 különböző értéket irtunk az alcu és cu különbségre
[Szerkesztve]Realme GT Master Edition
-
Bobbacsi
veterán
A Rivatunerben néztem a hőmérsékletet, terhelve 84-88 fok. Ekkor a gép merevre fagy,
Azért én ebben nem vagyok olyan biztos Ezt a hömérsékletet még gyári hütönek is el kellene vinnie ( de ne legyen igazam ) Ha úgy mérted hogy játék közben monitoroztad a höfokot ,és ez volt a max ? -
Niczo
senior tag
Azt elfelejtettem megirni, hogy a fagyások előtt nincsenek képhibák, hanem egyszerűen lefagy. Volt egy régi Ati 8500-as kártyám az szemetelt, ki is cserélték mert a memória volt hibás rajta. De ebben az esetben nincs képhiba. A gép a Ctrl+Alt+Del-re sem reagál, csak a Reset segít.
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Flashget #4594 üzenetére
Azon én is vigyorogtam . Na jó én nagyon max értékeket írtam. Ezek a hőmérsékletek egy nem annyira szellözött házba gondoltam. Amúgy meg amit mi hárman írtunk egy átlagot lehet számolni. Azaz 3C-fokban maradjunk
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Niczo
senior tag
válasz Flashget #4597 üzenetére
Ismét itt vagyok, csak kellett egy Reset. Kipróbáltam ezt a HDR-es progit, most konkrétan 86 fokon fagyott le. Most akkor tulmelegszik?
A driverében csak 127 fokra van beáálítva a lekapcsolás.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs