Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz Outlander #3475 üzenetére
Félreértettem az előző hozzászólásod, elnézést kérek.
Mivel írták, hogy a kiírt árak csak tájékoztató jelleggel szerepelnek és dollár alapú az elszámolás így a kör bezárult. Nem azért, mert a kettős konverzióval nem járnál jobban, hanem azért, mert mindenképp dollárban számolnak.
Az, hogy más devizában fizetsz az járható út ahol van erre lehetőség.Itt sem teljesen fekete-fehér az ügy, gyanítom, hogy a Mastercard és a VISA elszámolás különbözik.
Leírom egy személyes példában, de ez itt már nagyon off.Vásároltam az angol Sportsdirect-en és forintot választottam fizetőeszköznek. Később egy magasabb összeg lett lekönyvelve, mint amit jóváhagytam a rendelés elküldésénél. Miután megreklamáltam a dolgot, küldött az Unicredit egy hivatalos válaszlevelet, hogy a Mastercard mindig abban a devizában végzi az elszámolást, ami annak az országának a hivatalos pénzneme, ahova adott eladó cége be van jegyezve. Ezért hiába vásároltam elvileg forintban, a következő konverzió történt: GBP>EUR>HUF. Azóta mindig inkább a VISA kártyámmal (Erste) vásárolok ott, és ha forint a végén fizetendő összeg, akkor mindig ugyanannyit fizetek, mint amit jóváhagytam. A számlán is sima forint vásárlás szerepel, nincs árfolyam feltüntetve.
Hogy ez az Unicredit, vagy a Mastercard hülyesége volt-e, azt úgysem fogom megtudni.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning