Hirdetés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Dark Souls sorozat
- Wuthering Waves
- Elden Ring
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz Outlander #3450 üzenetére
Értsd már meg, hogy a te válaszod nem valós! USD>EUR váltás nem történik.
Azért kérdezek, mert nem vagyok benne biztos, de egy olyan logikát nem fogadok el, ami totál képtelenség.
A végén valószínűleg kipróbálom a dolgot, csak még nincs EU raktáron az a Chuwi amit én szeretnék.Az erőltetésről meg annyit, hogy találkoztam már párszor a hozzászólásoddal egy bizonyos topikban és te vagy az, aki akkor is ragaszkodik az igazához, ha nincs igaza. (Most lehet szemet forgatni. )
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
Megkérdeztem az Erste bankot, hogy rövidre zárjuk a meddő vitát.
Részben volt csak igazam. Az Erste VISA kártyák EUR alapúak, nem USD alapúak.
Azonban (legalábbis az Erste banknál biztosan) a VISA váltja saját árfolyamán az összeget és real>euro>forint konverziót csinál, majd az Erste felé már csak a forint összeget adja meg. (Az általam korábban linkelt kalkulátor valós összeget mutat.Tehát jó üzletnek tűnik brazil realban fizetni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
bugizozi
őstag
válasz bugizozi #2891 üzenetére
Sziasztok!
Letelt a határidő, írtam nekik, hogy nem kaptam meg a cuccot, kérem vissza a pénzt és ezt írták:
Refund in full on your Wallet (store credit)
We will refund you in full and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your item is 1usd = 5 points , 3usd=3*5 points => get 15 points etc).
Ezt a pénzt akkor csak a gearbestre kapom vissza és levásárolhatom, nem jön vissza a bankszámlámra?
Köszi!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Outlander
addikt
válasz bugizozi #3455 üzenetére
Ha walletra jött (már pedig azt írja) akkor azt csak ott tudod elhasználni, de szabadon... nem kapod meg a számládra/kártáydra.. .tehát ez ott marad náluk.
Ha pontokat kaptál, akkor azt meg a vásárlási érték 1/3-ig tudod beváltani... tehát egy 9$-os terméket 6-ért tudsz megvenni.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz wentworth #3458 üzenetére
Egy képes értékelésért, ha pl. benne vagy az első ötben, akkor adnak általában 30 pontot, ami majdnem 200 Ft-ot ér. Nem sok, de magyar oldalakon semmit sem adnak egy értékelésért. Megkértek rá, hogy értékeljem a GB-t a MyWOT, Sitejabber és a Trustpilot oldalakon, amiért megjutalmaztak 900 ponttal, amit majdem 20 USD, kb. 6000 Ft. Ugyan csak a következő vásárlás 1/3-ba számolható bele, de azért nem rossz. Amúgy a vásárlásokért is jár pont. Tehát 1 USD vásárlásért kapsz 1 pontot, ami rögtön 2% árengedménynek felel meg. Mindezeket amellett, hogy nagyon jó áraik vannak, szerintem ez több barátságos.
-
kuthim
tag
Sziasztok, ha egyszerre ket dolgot rendelek, akkor azt egy csomagban kuldik?
Es ilyenkor eleg egy trackinget venni hozza?
Van erre valakinek tapasztalata? -
hpsafl
tag
Igen, amit egyszerre rendelsz, az egy csomagban jön, kivéve ha az egyik kínai a másik meg us-s raktárból jön, mert ilyenkor meg sem engedi rendelni.
Arra vigyázz, hogy ha sok dolgot rendelsz egyszerre, akkor azt valószínűleg vámolják, de ha több részletben veszed, akkor az még vámérték alatt lehet.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
Igen, ez még vámmentes, trackingból meg bármikor elég egy. Ha a teljes árukészlettet megrendeled akkor is csak egy tracking lesz, bár mivel ez már bőven 40$felett lenne, így a nyomkövetés is ingyenes lenne
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Avicularia
veterán
Tickethez nem tudok beloggolni se firefox, se chrome, se opera alól, ez nevetséges
1.79 dolláros xiaomi led lámpával kapcsolatban már megy is a terelés, hogy kérdezzem meg a postán meg korrekt-e a címem
Ja elég korrekt, ha közben kaptam másik küldeményt tőlük, csak a TN-es volt. 2 hónapja rendeltem a lámpát szeptember 16.-án -
kirkri
addikt
válasz Outlander #3471 üzenetére
A nagy blődséget amit állítottál ezzel akarod igazolni?
Közben egy fórumtárs megírta privátban, hogy Gearbest-en nem járható út a BRL-ben történő vásárlás, mert végül dollárban könyvelnek, de másik kínai webshopban igen. Szóval az elképzelés működik és elég nagy összegeket lehet vele megspórolni egy jelentősebb vásárlásnál.Csak a vita kedvéért kérlek ne folytassuk az off-ot.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Outlander
addikt
Nem tudom, milyen vélt vagy valós sérelmet érzel irányomban... de biztos úgy van, mellesleg
Szóval ha zlotyiban csak 3000 ft lenne, akkor is a kiírt xx dollárnyi összegnek megfelelő forintot vonják le a számládról...
Lehet vele játszani, de ugyanott leszel.MInt kiderült így is van, akkor tehát blődliség ide vagy oda, nem tudsz rajta nyerni..
Ezt a brazilos témát meg a dual sim topikban kezdte el valaki, de érdekes mód, senki nem fizetett még így, se számla, se "heuréka jól jártam" semmi, valaki véletlenül rákattintott, meglátta, h más az összeg és ennyi.. azóta terjed a hülyeség.
Mellesleg egy egyszerű kérdést tettem fel, amit támadásnak véltél... csupán kíváncsi voltam, h akkor most már én is átváltsam-e arra és brazil reálban fizessek vagy se? De ezt már nem tudjuk meg...
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz Avicularia #3472 üzenetére
Elég bénán működik nálam firefox alatt. Beloginolok GB-re, majd ticket siteot megnyitom. Ott megjelenik valami cucc, írja, hogy loginol be, de soha sem sikerül neki. Az vizont bezárható, és alatta látszik a login felirat. Odabökök és már megy is.
-
Avicularia
veterán
válasz PiEm-14B #3476 üzenetére
Közben sikerült firefox alól is. A próbából fent lévő Vivaldi böngésző viszont csont nélkül beloggolt elsőre is
Ketten is írtak nekem GB-en kicsit meg is zavarodtam, hol van amit reggel írtam. Mindkettő Zilla és Ayden is azt kérdezgeti, hogy korrekt-e a címem, illetve nézzek utána a postán a cuccnak. Hogy egy TN nélküli küldeménynek? -
kirkri
addikt
válasz Outlander #3475 üzenetére
Félreértettem az előző hozzászólásod, elnézést kérek.
Mivel írták, hogy a kiírt árak csak tájékoztató jelleggel szerepelnek és dollár alapú az elszámolás így a kör bezárult. Nem azért, mert a kettős konverzióval nem járnál jobban, hanem azért, mert mindenképp dollárban számolnak.
Az, hogy más devizában fizetsz az járható út ahol van erre lehetőség.Itt sem teljesen fekete-fehér az ügy, gyanítom, hogy a Mastercard és a VISA elszámolás különbözik.
Leírom egy személyes példában, de ez itt már nagyon off.Vásároltam az angol Sportsdirect-en és forintot választottam fizetőeszköznek. Később egy magasabb összeg lett lekönyvelve, mint amit jóváhagytam a rendelés elküldésénél. Miután megreklamáltam a dolgot, küldött az Unicredit egy hivatalos válaszlevelet, hogy a Mastercard mindig abban a devizában végzi az elszámolást, ami annak az országának a hivatalos pénzneme, ahova adott eladó cége be van jegyezve. Ezért hiába vásároltam elvileg forintban, a következő konverzió történt: GBP>EUR>HUF. Azóta mindig inkább a VISA kártyámmal (Erste) vásárolok ott, és ha forint a végén fizetendő összeg, akkor mindig ugyanannyit fizetek, mint amit jóváhagytam. A számlán is sima forint vásárlás szerepel, nincs árfolyam feltüntetve.
Hogy ez az Unicredit, vagy a Mastercard hülyesége volt-e, azt úgysem fogom megtudni.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Outlander
addikt
A vásárlói képeket nézzétek meg, az asszem nyáron jött?!
-
Balion
senior tag
válasz Flashget #3474 üzenetére
Én is ma kaptam meg, pont a 3 munkanap legvégén...
És sikeresen rossz címre rendeltem valamit, amit visszamondtam, és visszakértem walletre a pénzt.
Tudom, hogy lehet címet változtatni, de így tisztábbnak érzem.
Egyébként nemrég előrendelhető volt a legújabb Piston. Kosárba tettem, leadtam a rendelést, de nem fizettem ki. A rendszer cancelezte a rendelést, de a felhasznált GB pontjaimat nem adta vissza. Érdemes megreklamálni? Pontokat refundolnak? -
Flashget
félisten
Még a 381 pontomat is engedte levonni így elég korrekt lett a bill. számla vége holland posta + TN együtt 25,45 dollár helyett lement 19.97-re maradt 10 dollár walleten.
Két kívánságom van. Karácsony előtt megjöjjön nem kell 1-2 hét alatt (nem is fog) és ne legyen már ez is sérült.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Wendelke
senior tag
"40$felett lenne, így a nyomkövetés is ingyenes lenne"
Mikor emelték fel 40 dollárra a ingyenes nyomkövetést?
Én is ma szembesültem ezzel, csak pakolgattam, hogy 25 dodó fölé menjek, emlékeim szerint afölött már ingyenes tracking volt, aztán csak megnéztem az oldalukon, hogy mennyitől is ingyenes.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Kozy10
tag
válasz krisztianAMG #3396 üzenetére
Szia,
Kupont találtam hozzá így $32.99
Ganzo G302B Multi Tool
nincs 30 alatt de közel van hozzákupon: MPGCM
[ Szerkesztve ]
-
sisu2
aktív tag
válasz Avicularia #3472 üzenetére
Ezt a kérdezd meg a postán stb. már én is megkaptam kétszer vagy háromszor is szep .7. rendelésemmel kapcsolatban de most már nem is válaszolnak.
A Holland postás cuccom hibátlanul megjött persze TN. fizetéssel. -
Avicularia
veterán
Ha nem válaszolnak, akkor majd paypal-hoz betolom. Van még úton 3 dolog tőlük, de akkor max többet nem vásárolok tőlük, ha ilyen a hozzáállásuk.
Holland postás TN-es csomagom szintén megjött. Úton van egy H3 Warboy fejlámpa, 11.02.-én volt az utolsó TN-es bejegyzés Kínából, azóta nem mutat semmit a TN. Elég furcsán viselkednek a GB-es TN-ek sajnos[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Ma megjött egy október 9. tn nélküli rendelés, már kezdtem aggódni...
Jelenleg már csak a nyeremény telefont várom, ami úton van a tn alapján...Max egy tokot veszek rá mert itt van egyedül olyan ami tetszik, ráadásul jó árban is, de idén már nem nagyon akarok semmit se kínából.
-
sisu2
aktív tag
válasz Avicularia #3490 üzenetére
Most várok még a héten aztán PP. jó ,hogy írtad ezt a lámpát nekem is jönni kellene egy lámpának már majdnem elfelejtettem .
Milyen TN, nem mutat gondolom a a Warboy nem sima postával jön. -
sisu2
aktív tag
válasz Avicularia #3495 üzenetére
Nekem az elején volt a CN és China Post Unregistered :azokat csak addig lehetett követni amíg az országon belül volt a csomag vagyis Kínán.
-
Avicularia
veterán
Nekem ott egyáltalán nem mutat semmit.
Trackitonline.ru-n tudom követni, de 11.02 óta semmi bejegyzés. Biztos lebeg a levegőben valahol. Az a baj, hogy BG-ról 6 csomag, GB-ről 4 csomag, Aliról 3 csomag van függőben és jövő hét csütörtökön megyek 2 hétre Thaiföldre, az alatt nem tudom átvenni a csomagokat. -
mrrr74
aktív tag
Az október 28-án rendelt Nitecore i2 és 2db 16850-es akku ma megérkezett. Ugyan volt rá TN, de sehol nem látszott. Két külön csomag volt, feladáskor fotózva.
A töltő és az akkuk is gyárinak tűnnek.
A november 3-i BG-s elemtartó doboz is ma érkezett meg - TN nélkül. Elég nagy, de nem kukkantott bele senki.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest