Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
-
Vagany
őstag
-
Ciccuka
veterán
Van valami jó kuponotok?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
nimfas
addikt
Ezt válaszolták a kérdésre hogy miért kéne zárnom a PayPal-os claim-et, ha ez az egyetlen védelmem?
Dear Gabor,
Thanks for your reply.
Because you have opened a case, your order is abnormal now and we can not operate it.
We need to deal with it.
Would you close the case first?
When you close it and inform us, we will refund you immediately.
We hope that you've found the answer useful, you're always welcome to contact us for more information.
Best regards
Eunice
gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
Mindenki azt javasolja ne zárják le. So WTF?
PayPal-on mennyi a döntési idő? -
Vagany
őstag
válasz thefreeman #2806 üzenetére
A legolcsóbbal, "Flat Rate Shipping" 6.56$.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Avicularia #2812 üzenetére
PayPal 180 napig véd.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
Flashget
félisten
válasz Avicularia #2812 üzenetére
Legutóbbi rendelésem után küldték emailben:
Issues with this transaction?
You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Újabb jó hír a GB-ről.
Ma átvettem a rendelt tabletet amit 24-én dél körül rendeltem.. 26-án hétfőn jelent meg a DHL-en a track száma, 27-én este Bp-n volt.Realme GT Master Edition
-
sicc33
aktív tag
Én egy ilyet rendelek karácsonyra a gyerkőcöknek: [link]
Remélem még nem csúsztam le a játékról.
A GB wallet-re megérkezett az összeg amivel tartoztak. + 200 pontot adtak. Így már kellemesebb a közérzetem.
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
Én szerdán rendeltem a legolcsobb Flat Rate Shipping-et választottam. Ma kaptam track számot ami szerint magyar postával jön. Én Romániába rendeltem vajon itt is a GLS fogja kihozni vagy ezt a sima posta fogja kézbesíteni?
-
Outlander
addikt
-
Snoop27
őstag
válasz thefreeman #2820 üzenetére
A postarol fogsz kapni egy ertesitest, hogy megerkezett a csomagod, es te fog kelleni elmenj erte.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Outlander
addikt
Jött ma 2 csomag..
Október 6 és egy 9 rendelés, Kínából, tn nélkül..Csak h legyen ilyen is..
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok!
gearbest nem válaszol a levelemre, melyben visszafizetést igényeltem (közben nyitva a paypal claim). mit lehet ilyenkor tenni?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
nimfas
addikt
válasz neil_mullen #2828 üzenetére
vársz ahogy én is....
-
neil_mullen
aktív tag
arra hogy válaszoljon a gb, vagy arra hogy lezárodjon a claim és a paypal döntsön?
mindezt azért kérdezem mert a claimben van egy ilyen mondat: Please review the information and let us know how you would like to proceed, de nem látok semmilyen felületet ahol tudnék válaszolni...
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
nimfas
addikt
válasz neil_mullen #2830 üzenetére
egy képernyőkép sokat segítene
-
nimfas
addikt
válasz neil_mullen #2832 üzenetére
Enyém jelenleg ugyanitt áll, sajnos várni kell.
2 opciót ajánl fel:
1, vagy megoldódott a probléma és töröld a Claim-et,
2, megjött a cucc, de nem azt kaptad amit vártál.
x, mivel egyik sem jó, így várni kell.
Ha törlöd a Claim-et megszűnik a védelmed, másikat nem tudsz nyitni!
-
hpsafl
tag
válasz neil_mullen #2828 üzenetére
Vagy írj nekem privátot!
Jelenleg 56 játékos van, és sicc33 az utolsó, de holnap éjfélig még lehet jelentkezni.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
erik365
senior tag
Én is jelenkezem a játékra!
Úgy döntöttem meglepem magam egy Olight S1 Batonnal, nagyon tetszik, hogy még az S10R-emtől is kisebb és több lument tud.
1.4 T-jet M32
-
tibcsi0407
félisten
Na, nekem ma újra is küldték a telefont. Megkaptam a követési számot. Royal mail UK-ből.
Ha átvettem a csomagot, akkor kijelenthetem hivatalosan is, hogy nem szélhámosok, csak egyszerűen tudni kell velük jól kommunikálni.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
-
Troy.
addikt
Egy CREE XPE Q5 600 Flashlight-al lepném meg a családtagomat karácsonyra.
Már megrendeltem ~45 napja de még nem érkezett meg.
Van egy ilyen lámpám, és első használatnál nagyon meglepett a fényereje (megelégedésemre) így rendeltem mégegyet. 2600mAh-ás akkumulátorral használom, jól működik..
-
Flashget
félisten
válasz neil_mullen #2840 üzenetére
Szerintem elég egyértelműen neked írta, hogy tudjon segíteni.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Flashget #2818 üzenetére
annyit fűznék hozzá, hogy teljesen épen, hiánymentesen és az első 1 óra alapján hibátlan tabletet kaptam a GB-től.
Persze, hogy nem sérült meg mert így volt csomagolva:
DHL zacsi - nagy fehér kínai zacsi - gyerekkor slágere a "pukkanos" védőzacsi - szürke szinű jellegzetes kinai büdös zacsi - gyári papír doboz.Tudom sokan így csinálják, de hátha vannak első rendelők is.
Mindig készítsenek a kicsomagolásról felvételt pl. mobillal, ha ne adj isten gond lenne a mobillal, tabbal, órával stb. hogy bizonyítani lehessen már sérülten érkezett.Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Üdv, lenne egy olyan kérdésem, ha előrendeléssel veszek valamit akkor azt Kínából postázzák vagy lehet kérni hogy EU raktárról?
-
jodzsy
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #2845 üzenetére
Sima AA ceruza akkuval használja szerintem.
"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni.”(Weöres S.)
-
V-I-D-A
aktív tag
-
bul07
nagyúr
-
Troy.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.