Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
No... elindult közben a csomagom úgy fest, my ordersnél Shipping method: BEEXPHQ. Nyitottam egy ticketet, hogy ugyan küldjék már vissza a közel 11dodót, amit az EU Expressért fizettem, erre jön a válasz, hogy 4.35öt tudnak visszaadni... ugyan azt a terméket most megrendelve ingyenes a Belgium registered... hát nem vagyok boldog. (és valószínűleg még áfát is kell fizessek)
-
bul07
nagyúr
Én nem hagynám annyiba írj még nekik
Írd meg hogy annál a cuccnál mennyi a regisztrál küldés és hogy azt vonják le a többit meg vissza[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pvt.peter
őstag
Xiasztok
Tud vki olyan Xiaomi kütyüt ami wifi erősítőként működik?
A helyzet a köv:
Az egyik szobában levő wifi router erőssége gyakran nem elég arra, hogy a 2 -vel arrébb levő szobában normális sebességgel lehessen netezni. Gyakran be sem tölt semmit se.Van erre vmi kütyü ami gyakorlatilag felerősíti akár a 2 szobával arrébb levő wifinek a jelét?
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pn4hvq
senior tag
Kaptam a Gearbest-től levelet:
"Subject: Invitation Promotion from Gearbest.com...
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again."
Mivel korábban olvastam, hogy értékelni kell az oldalukat, szeretnék részt venni ebben, azonban mikor elküldeném az A-t válasznak, akkor egy 404-es hibaüzenetet kapok. Másik böngészőből ugyanez.
Találkozott ilyennel valaki és tud rá megoldást? -
DEGU83
tag
válasz kispalsz #20013 üzenetére
Én is akkor rendeltem, sajnos ugyan így állok. Kicsit felháborítónak tartom ezt az egészet. Tinydealéktől már rendeltem EU expresszel, szintén DPD (Franciaország felé) 5 ből 5 rendelésnél kevesebb mint két hét alatt megérkezett. Szerintem itt valami simlis dolog van a GB.-nél. Ha egyszer egyszer előfordulna, hogy lassan ér ide oké, de ahogy olvasom a topicot elég gyakori. Érdekesség, hogy pont azon a nap rendeltem egy telefon tokot az aliról standard shippingel és előbb megérkezett mint az EU express. Részemről többet nem kísérletezek ezzel a GB-.nél. De jellemzően náluk az EU raktárról vásárlás is sokkal lassabb mint pl. a TD.-nél 3 nap alatt megérkezik.
-
veterán
válasz DEGU83 #20060 üzenetére
Eddig egyszer fordult elő, meg talán a 15-ei körüli feladásokat is megfogták vámon.
30 express rendelésből eddig kettő lassú, belefér. Sokan félreértik a neve miatt, nem azért van, mert gyors, hanem mert tréfa nélküli.
Eu raktárból 3-5 nap ha van rögtön raktáron.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
FingR86
őstag
válasz pvt.peter #20056 üzenetére
esetleg még ilyen is van, biztosan komolyabb mint a stick.
Original Xiaomi Pro 300M 2.4G WiFi Amplifier with 2 Antenna -
retesz147
addikt
válasz Silent77 #20064 üzenetére
Eu raktárból (UK) rendeltem 2 hete robotporszívót vasárnap reggel, csütörtök délben hozta DPD. Ez sztem nem lassú, ahogy Silent mondja, készletek miatt lehet lassú, ha EU-ból rendeled. Ha messzi földről, ott meg ugye most problémák merültek fel.
Más:
snipr,dish17 és vandor01 ezekben az esetekben rendelés után kaptatok DPD-től smst (szokásos 2-5 munkanaposat, ami persze több)? Én 09.18-án rendeltem Eu ex-el mesziföldről, kaptam sms-t.
Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen esetben tuti DPD hozza, vagy van sajnos esély arra, hogy átkerül és megtréfásodik?Xiaomi 13 eu dev...
-
qqzs
őstag
a 26ikan rendelt eu expreszes rendelesem elindult eu expresszel (dpduk) ugy hogy ket dolog ami jon az mostmar nem rendelheto eu expresszel
Eladó: GTS450
-
Nemoka1987
csendes tag
Nekem ma érkezett meg az euexpressel rendelt telefonom, aug 29.-en adtak fel, kb 6 het volt a szallitas
-
PainKiller13
őstag
Augusztus közepén rendelt EU EXpress csomagjaim tegnap és ma értek célba, nyomkövetés szerint semmit nem mozdultak, gearbest szerint sem.
-
veterán
válasz Nemoka1987 #20068 üzenetére
Igen az a konténer volt vámos.
PainKiller13: Mi volt a southall dátum?
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
snipr
aktív tag
Ez történt, még nyitva a ticket... kértem, hogy ugyan magyarázzák már el, hogy hol buktam el a több mint hat dolcsit az alkalmazott ingyenes szállítás és a kifizetett 11dolcsis DPD közt. Erre még nem jött válasz (bár szkeptikus vagyok, biztos lesz rá olyan indokuk, ami még generál néhány üzenetváltást)
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy a GB-s rendelésemnél rosszul lett a cím megadva. Az irányítószám Kerepesé, de a városként Budapest szerepel valamilyen okból. Az egyik csomag már elindult (belga postával), a másik még nem. A másodikra kaptam egy ticketet (kíváncsi leszek elindul-e addig, míg válaszolnak rá , de az elsőnél melyik lépés az, ahol szerintetek a magyar postának lehetne jelezni, hogy ne küldjék vissza, mert a címzett ismeretlen? Tudok a címen valahogy módosítani azután, hogy feladták?
-
snipr
aktív tag
válasz retesz147 #20066 üzenetére
Nekem nem jutott el a DPD-ig, egy hónapot állt a csomag packed állapotban, majd jött a ticket, hogy bocs de nem tudják mégsem DPD-vel küldeni, máshogy fogják és majd visszakapom a különbözetet... most épp a "különbözet" mértékét nem látom miért annyi, amennyi (de legalább a cucc már úton).
-
espista
senior tag
Sziasztok! Chuwi Ilife X5 robotporszívót nem tud valaki EU-s raktárból?
Romani ite domum!
-
vandor01
őstag
en is nyitottam a tiketet....
" koszonom hogy postaztatok a rendelesem... az ingyenes posta es a DPD dija kozti kulonbseget x fontot kerem tegyetek a GB valetra.... nem vagyok boldog mert lehet hogy a vegen adot is kell fizetnem"
van egy masik amit meg nem inditottak el:
"latom az EU express igen limitalt kerem a termekemet belga postaval kuldjetek az EU expresz dijat kerem a GB waletra rakni"na 2 eggyutt tobb mint 10 font... meg a vegen elfelejtezkednek rola
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Wallenberg
senior tag
Sziasztok.
Ma adtak fel nekem egy csomagot nemzetközi ajánlottként Kínából holland postával.
A gondom az, hogy hiába ütöm be a tracking számot a holland posta oldalán, azt írja ki, hogy a keresett szám nem található.
Ez miért van?
Lehet, hogy nem került még be a csomag a rendszerbe?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz Wallenberg #20077 üzenetére
ha ma adták fel, akkor még nem adták fel
-
retesz147
addikt
válasz Wallenberg #20077 üzenetére
Igen... Várj pár napot... Jövő hét közepén-végén próbálkozz...
Xiaomi 13 eu dev...
-
KamuMazsola
őstag
Srácok erre a Xiaomi bluetooth headsetre nincs valakinek kuponja amit megosztana? Ebay-en van két dollárral olcsóbban, de nem bízom az eredetiségében, innen meg eddig még eredeti xiaomi termékeket kaptam.
M@Db0Y: Köszi! Sajnos: This Code does not exist. Please check again.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
M@Db0Y
senior tag
válasz KamuMazsola #20082 üzenetére
63d5f8fe6c
13% OFF. De pontozással többet tudsz spórolni ha van annyi pontod.
szerk: ja saját kupont nem lehet megosztani sry
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
válasz Wallenberg #20080 üzenetére
én arra gondoltam, hogy kikértek TN számot, de az még nem garancia, h az fizikailag már szállítás alatt van.
lehet majd valójában csak jövő héten indítják útjára. -
veterán
Szétnézek.
-
sepsi0
őstag
12.24$
RAFAELCONSUMER -
qqzs
őstag
Lehet nem esett le itt a nepnek amit irtam mert nem hallom az udvrivalgast
Feladtak ma egy euexpress csomagot raadasul ugy hogy olyan is van benne amire mar nem el az euexpressz szallitas. De az eleje a lenyeg hogy megint latom azt a szep ot betut hogy dpduk. Mukodik az euexpressz nem csak elmeleti szinten!
Juhej!
Majd irok ha megjott a sms isEladó: GTS450
-
slezakimi
senior tag
Szeptember 14.-i EU Express rendelés megmozdult.
2 új bejegyzés, jelenleg Hinckley.""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
RobinHD
tag
Szeptember 13.ai rendelés, melyet 20.an adtak fel, az este nekem is megmozdult.
HinckleyPrivátra illik válaszolni! :)
-
veterán
Ha egy megindult valószínű a többi is elfog. Idő mire a konténert kipakolják, és bekerül a Dpd rendszerébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest