Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, most vettem észre, hogy a GB-s rendelésemnél rosszul lett a cím megadva. Az irányítószám Kerepesé, de a városként Budapest szerepel valamilyen okból. Az egyik csomag már elindult (belga postával), a másik még nem. A másodikra kaptam egy ticketet (kíváncsi leszek elindul-e addig, míg válaszolnak rá , de az elsőnél melyik lépés az, ahol szerintetek a magyar postának lehetne jelezni, hogy ne küldjék vissza, mert a címzett ismeretlen? Tudok a címen valahogy módosítani azután, hogy feladták?
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, bocsánat, de újra belga posta. Elküldte a csomagomat a Gearbest, van is rá belgás TN, de az a baj, hogy a feladás után vettem észre, hogy a cím nem stimmel. Az irányítószám jó, de a város nem, az még egy előző címből maradt ott valahogy (szerintem a hülye Chrome-os automatikus kitöltés miatt). Fel tudom venni bármelyik céggel a kapcsolatot, hogy hová hozzák ki? Belga postánál akárhogy túrtam az oldalt, csak telefonszám volt, a magyar posta meg nem tudja követni a kamu TN miatt. Van ugyan rajta egy telefonszám, amin elérnek, de gondolom ilyesmivel nem szoktak szórakozni, inkább visszaküldik, hogy hibás a címzés. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne csinálni?
-
rokarudi
aktív tag
Próbáltam ma kifizetni egy drónt a gearbesten paypal-lel, de valamiért állandóan visszadob a fizetési oldalon. A bank először küld egy sms-t, hogy sikeres fizetés, aztán visszavonja és az sms-ben szerepel egy ilyen: "REVERSAL FOR LATE/UNSOL RESPONSE**LU". Jó sokszor próbáltam, de semmi. Aztán megpróbáltam fizetni a Hobbykingen és ott sem működött. Furcsa, mert legutóbb tegnapelőtt használtam a Paypal-t pont a GB-n, és semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest