Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Belga postával rendeltem Gearbestről. A TN szám alapján ezt az információt kapom. Mit jelent? Merre jár?
Célország
Származási ország - Nyomkövetés időigénye: 316 mp2017-10-19 08:27
Belgium, bpost has received the item2017-10-16 10:11
Item is announced / bpost received the informationMagyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
ha3fis
tag
Nincs valami jó kis kupon erre a Megogo BOX-ra, hogy esetleg tréfálkozás nélkül megjöhessen?
-
KamuMazsola
őstag
Akkor sincs benne sehol olyan, hogy fizessen még 30 dollárt. Felajanlották, hogy újra küldik és visszaadnak 30$-t, a másik pontja az első levélnek a részleges visszatérítés, amit most nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni, mert ez csak üzleti fogás, ha úgy tetszik próbálkozás.
A fórumtárs meg telefonálásról hablatyolt, meg hogy neki kell ráfizetni.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
FingR86
őstag
válasz KamuMazsola #20755 üzenetére
meg a DPD-vel telefonáltak és ők mondták a 30$-t
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz KamuMazsola #20755 üzenetére
hádde benne van hogy fizessen. a másik ticketbe. amit kettővel korábban vágott be. olyan tarantínós utánérzésem van az idősíkok váltogatásával: most ki csinált mit és mikor?
"1) Resend the item upon repaying 30USD.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 30USD via PayPal.">> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
leninvaros
újonc
Sziasztok!
Szeptember 14-én rendeltem egy Xiaomi Mi Max 2-t eu expressz - el. 16-àn értesítettek hogy feladták.4 hétig semmi info, csak annyi hogy DPD Uk. Az ö oldalukon is csak annyi volt, hogy tudnak a csomagról--úton van hozzájuk. Október 12-én végre a DPD oldalàn azt írták hogy 16-án szállítják. 16-án ki is hozták. Szállítási idö pont 1 hónap volt. -
FingR86
őstag
válasz leninvaros #20758 üzenetére
a sok negatív tapasztalat után végre szivárognak a "pozitívak" is
-
vandor01
őstag
yuuupeee... ma nyomta kezembe a postas a furibee Q95-ot
Sep 25 en EU expresszel rendelt aztan LVS-el elkuldve Okt 9-en
Oktober 19-en megerkezve trefamentesen....
nem tudom hogy csinaljak de ide belgiumba ez a legjobb
jott mar 250ejros tablet 7th napra! reggel 6kor landolt a repcsi
es 11h kor kezembe az erossen trefara hajlamos cucc mentesen!
LVS1376360001725350 .... olyan mintha be se nezne a trefasokhoz!
az Eu express arat visszkertem valetra sooot mar el is tapsoltam![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Heavyrain
őstag
Egy megrendelt termékhez a Gearbest által megadott estimated delivery-t hol lehet megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Heavyrain #20761 üzenetére
60 napot szoktak mondani, ha ennyi idő alatt nem jön meg, akkor lehet reklamálni.
egyébként meg vonatkozó infó az átlagos szállításról[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kispalsz
tag
Lenne pár kérdésem:
1) Ha csak 1 terméket rendelek, és a termék 22 EUR nál több, de sikerül kuponnal vagy pontokkal levinnem az árát úgy, hogy a szállítással együtt a végösszeg 22 EUR alatt maradjon, akkor biztosan nem kell tréfálkozni? Ehhez gondolom EUR-ban kell megjeleníteni az árakat és EUR-ban fizetni paypallal. Pont lenne egy ilyen termék, amit szeretenék megvenni. A rendelést, amit bekérhetnek ilyenkor rajta van, hogy mennyi volt eredetileg a termék, csak kaptam rá pár cent kedvezményt....? Ugye a paypal-os tranzakciónál látszódik, hogy 22EUR alatt van a történet, de ha további adatokat kérnek, akkor a rendelésből meg az látszódna, hogy a rendelt termék meg 22 EUR felett van?
2) Hogy nézik a 22 EUR-t, ha forintban fizetek paypal-lal. A vásárláskori árfolyamot veszik figyelembe vagy azt az árfolyamot, amikor ténylegesen tréfálkoznának és bekérnek adatokat, hetekkel később amikor hazánkba kerül. Érdemest ezt a lehetőséget használni?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
Sziaszok!
Belgium registered és a nyomkövetés itt áll:
2017-10-04 03:16 Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
2017-10-04 00:34 Parcel is handled
2017-10-03 07:46 Departure to country of destination
2017-09-22 13:00 Arrival at export hub
2017-09-21 10:02 Item is ready for transport
2017-09-21 09:02 Item is announced / bpost received the informationSzerintetek?
Köszönöm
Picture me Rollin' by 2pac
-
Habsteve
tag
válasz leninvaros #20758 üzenetére
én már naon türelmetlenül várom
2017-09-13 23:10:00 Customer data received Southall
2017-09-19 10:50:00 Customer data received Southall[ Szerkesztve ]
-
Huha81
tag
Mit sikerult Luxembourg registered uton rendelnetek? Kb 20 dolgot neztem mar meg, ami erdekelne, hogy kiprobaljam en is, de semmire sem adja be. Lehet, hogy helyieknek ez nem opcio?
-
vandor01
őstag
válasz Huha81 #20770 üzenetére
ha helyi azaz kinai lennek en se rendelnek Luxenburgon, keresztul
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Huha81 #20772 üzenetére
ne csodalkozz semmin..... orankent megy a varialas.... arak/lehetosegek stb
az is lehet vmi bug miatt valamennyi ideig nem elerheto... etc
holnap reggel meg ott lesz
vagy APPbol meg mukodik asztalin mar nem vagy forditva....
lehet luxi-t fizetsz azt LVS kapsz vagy swedet fizetsz es NL-t kapsz!
ahhhh... ezek ilyenek[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
vandor01
őstag
válasz Silent77 #20774 üzenetére
igen persze ugyvan de mindegy is mivel adjak fel erre akartam kihegyezni a dolgot... mert a lenyeg, hogy megkapjuk a "dragasagot" v
-
lolchief70
aktív tag
Hali!
Akkor leírom velem mi történt.
2017 szeptember 25-én rendeltem egy media box-ot, abban a hiszemben, hogy Eu express gyors és tréfa mentes lesz. A csomagot október 4-én keszítették elő ekkor kaptam NL post trackinget.
Reklamaltam, mivel nem ilyen postával kértem eredetileg. Sűrű elnézéseket kaptam a válaszukban illetve azt írták, hogy nem volt lehetőség Eu expressre hiába azzal rendeltem, majd felajánlottak 100 pontot az eset miatt. Október 12-én a csomag már úton volt, 14-én megérkezett a célországba. Tegnap pedig teljesen meglepődve vettem át a királyi postától (tréfa mentes, szép állapotban). A TN nem jelezte előre, hogy kézbesítik.
Eu express-t ezek alapján nem tudom, hogy ajánlhatom-e, de az NL posta és a Gearbest párosa nálam jól vizsgázott.😀😀😀😀 -
hunaqua
addikt
válasz lolchief70 #20778 üzenetére
Az a tapasztalat,hogy media box-ok nagyobbik része 25-30 usd. Erre a kategóriára meg sz@rik nagy általánosságban a Nav.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Vertigo18
addikt
válasz lolchief70 #20778 üzenetére
Azért erre ne alapozzon senki, ettől még megfoghatják a határon, de köszi, hogy megosztottad az infot!
Veled együtt örülünk mi is!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Attysh83
csendes tag
Szept. 16-án rendelt , majd 19-én Southall EU Express nagy értékű csomagom végre Southall-ból Hub3-Bham,we have your parcel and it's on its way to our depot állapotra változott.
Innen lehet 3-4 nap, de 1 hét is? (DPD)[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 6->Pocophone F1->POCO F2 Pro
-
Lengar
újonc
Nekem szept 29 óta még mindig Southall, sose jön meg
-
-
hedvi
újonc
az viszont érdekes hogy GB oldalon nem látszik a tracking
-
BuildP
újonc
Sziasztok!
Előzmény (2017.10.10-én írtam ide):
A lényeg:
- 2017.09.14-én rendeltem Gearbesttől Eu Express Tabletet + tok
- 2017.09.15-én jött SMS DPD-től, hogy majd jön csomagom 2-5 munkanap
- 2017.09.18-án váltott a Gearbesten Shipped Out-ra a cucc
DPD.hu DPD.co.uk mind változatlan: 2017-09-15 09:10:00Customer data received SouthallSzintén zenész 2-ik Rendelés:
- 2017.09.20 Rendelés leadva Eu Express
- 2017.09.22. jött SMS DPD-től, hogy majd jön csomagom 2-5 munkanap
- 2017.09.25-án váltott a gearbesten Shipped Out-ra a cucc
- 2017.09.22 17:40:00Customer data received Southall (dpd.hu, dpd.co.uk)
- 2017.10.10 Elküldve ide
- 2017.10.13 Meghozta a DPD futár!A 2017.09.14-én rendelt Eu express cucc azóta sincs sehol (Tablet + Tok).
A Ti tanácsotokra türelmes voltam, gondoltam most hétvégén kezdek majd el patáliázni nekik (ticket stb) Erre fel a mai napon meg kapok egy emailt, hogy:"Dear XXXX YYYYY,
Thank you for placing your order with gearbest.
We have reshipped your order out and here is the new shipping information
The delivery information
customers: XXXX YYYYY, shipping address: XXXXXXXXX , city: XXXXXXX state: XXXXX zip_code: XXXX, country: HU, phone: 36-XXXXXXXXX
Reference number: LVS1376360001XXXXXX,shipping method: BEAM,
tracking site: http://track.bpostchina.com/ shipping date: October 20, 2017 06:08:39,estimated time: 15-20 business days,
sku*quantity:209165201 * 1 ,remaining items
sku*quantity:208107001 * 1 , Teclast 98 Octa CoreWe apologize for any inconvenience, thank you for your patience and kind support.
Best Regards,
Support Center"Most akkor mi van? Rendeltem 2017.09.14-én Eu Expressel egy Tabletet meg tokot hozzá, 2017.09.18-án adták meg a DPD-s nyomkövetőszámot, amin figyelve a mai napig: 2017-09-15 09:10:00Customer data received Southall
Erre fel most "újraküldik" valami Belga postával de CSAK a Tokot, mert ahogy kiveszem a Tablet még hátra van:
"remaining items
sku*quantity:208107001 * 1 , Teclast 98 Octa Core Android 6.0 4G Phablet"Tanácsok? Eddig nem pampogtam nekik se Ticket se semmi, főleg hogy a másik Eu Express meg megjött közben, de most hirtelen nem vagyok képbe? Megjön még a Tablet tréfamentesen (már bocs, de tokot le..rom).....
Eleve arról csak annyit írnak, hogy remaining items"......szal nem is küldték újra a tréfamentesség legfőbb okát.... Közben felfedeztem, hogy van Ticketem, pedig nem írtam eddig. 2017.10.14-én jól nem vettem észre eddig.....
WRMAXXXXXXXX Return For Exchange WXXXXXXX 10/14/2017 11:42:46
Semmi nem derül ki számomra belőle,az emailben több infó volt...... Refund nem jött a tablet árával paypalra stb.
Várjak, hátha újrafeladják a Tabletet is? Pampogjak? Egyéb tanács?Közben 16 db kisebb csomag zökkenő mentesen megjött innen holland postával.....Bocs, hogy hosszú lett!
-
Vertigo18
addikt
Akkor válaszolnék, ha már többen kérdeztétek ugyanazt...
Rendeltem június körül egy JJRC H31-es drónt, ami olyan 50$ körül mozog alapból. "Ákcijóban" volt 32 dodó, amit Gb wallettal, majd pontokkal letornáztam 20 dollár alá. "Természetesen" megkaptam a papírt a vámeljárásról. Első körben a Gb. bizonylatot ("számlát?") küldtem be igazolásképpen, de azt nem fogadták el, így maradt a Paypal bizonylat. Azon 20 dollár alatti fizetési érték volt, így arra a levelemre már nem is válaszoltak, hanem egyszerűen továbbküldték a címemre, egyszer csak hozta a kézbesítő.
Hozzáteszem, nem volt egyszerű, valahogy úgy éreztem az egész vámeljárás során, hogy nem nagyon akarnak hinni nekem (mondjuk érthető, hiszen egy elég nagy dobozról és elég értékes drónról van szó), kértek képernyőmentést a Gearbest oldaláról is, ahol látszik a címem, meg az azonosító és annak kellett egyeznie a Paypal számlával. Jah, és olyan 2-3 naponta válaszoltak egy levélre, ez volt a legidegesítőbb.
A lényeg viszont, hogy végül elfogadták a lepontozott árat...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
retesz147
addikt
EU Express mozgolódás, hogy legyen pozitív is:
9.18-án rendelt Xiaomi porszívó Eu Expressel:
9.20-án feladott.
9.20-10.19 között Southall.
10.20 éjjel: Hub 3 - Bham, We have your parcel and it's on its way to our depot és még további 4 bejegyzés.Ma éjjel megmozdult, tart UK-ból hazánkba!!
Xiaomi 13 eu dev...
-
grimm2015
senior tag
válasz retesz147 #20795 üzenetére
A szállítás nekem is pozitív volt, a csomag is kívülről sértetlen volt, azonban belülről voltak bajok, és még azóta sem válaszoltak... (250dollár biztosítás is volt kötve)
Persze ez nem az eu express hibája szerintem, mert még le is volt sütve nejlonnal.
Battlenet: Grimm#22690
-
kusz
csendes tag
Ma megjott az orico merevlemezhazam, es a gearbestes kinai baratom volt annyira kedves, hogy kuldott melle ingyen egy eredeti azsiai szunyogot is lefoliazva
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest