Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz hunaqua #19796 üzenetére
Remélem nem fogunk mellé, de nem hiszem!
880Mhz-es 2 magos proci
128MB ROM
256MB DDR3-1200-as(!) RAM
A/B/G/N/AC (2.4Ghz + 5Ghz) wifi
Gigabites WAN+LAN portok
USB 3.0(!) port
4db 6dBi-s antennaMég a gyári speckó is azt írja, hogy: "WiFi Distance: 100m" De ha csak mindennek a fele igaz, akkor is vadállat cucc!
A fórumbejegyzések alapján a kiváló teljesítmény és ár/érték arány miatt annyira népszerű modell lesz, hogy tuti rá fognak feküdni a firmware-fejlesztők! Jó lenne a vámon is átcsúszna, de ha nem, akkor is mindennel együtt nagyjából 12.000,- forintból megvan egy remek router!
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
numera007
tag
Nekem egy éve van Xiaomi AC routerem ennek az elődje. Két hónapja mondta be az unalmast 5GHz-s része. Most éppen nem bízom benne. Legyen szerencsétek. A kicsi 2 antennás gond nélkül megy AC-ban.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz AcCEsS #19805 üzenetére
Nagyon köszönöm az ajánlást !
Várom!
Biztosan fent fog akadni, mert nagy a doboz.Viszont a 30 usd.-s cuccokat utána el szokták engedni..
numera007
7700 huf.- volt, annyiért szerintem nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Silent77 #19812 üzenetére
atis1224:
Ezzel a szállítási opcióval nem lesz más költséged de a Kínai ünnep miatt kell egy kis idő, hogy megérkezzen hozzádEU Express szállítási lehetőség a GearBest áruházban érdemes elolvasni
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
ktamas76
csendes tag
A wallet-en levő pénz az addig ott marad amíg el nem költöm, vagy lejár valamikor?
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz nyisziati #19823 üzenetére
Alin meg szokták oldani, mert ott munkanapokban van megadva a postázási idő, és az ünnepeket nem veszi munkanapnak. Szóval ha alin olyat rendeltél pénteken, amit mondjuk 5 munkanap postázni, akkor ott most nem ketyeg az óra, hanem az ünnep utáni időpontot látsz postázási határidőként.
-
qqzs
őstag
Olyan irjon akinek azota indult el euexpressel csomagja amiota multheten eltunt egy csomo termektol. Elotte ket nappal rendelt cuccaim sem indultak meg el. Az hogy elerheto az oldalon nehany termeknel csak valami bug meg szerintem. Meg vicc ahogy mukodik. 130dollaros air purufier megy eu expresszel de ha melle raksz egy 2dollaros kutyut mar nem
Eladó: GTS450
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ez a gearbest oldalon ajánlott áfa mentes küldési mód valóban száz százalékos-e?
Avagy Voltak-e itt olyanok, akiknek meggyűlt vele a baja?
Én egy Xiaomi Drone 4K /DJI Phantom/Spark az, amin erősen gondolkodom.
És ha már akadt el vámosok előtt ilyen, akkor jobban átgondolom inkább.Köszönöm
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
adamfriday
senior tag
Eu Express csomagom sztorija röviden:
Szept. 14-én feladták, 26-án elindult Angliából, 29-én megkaptam. -
cidalain
veterán
válasz adamfriday #19829 üzenetére
mákos! 15-ei feladás, még sehol semmi
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
SzJoco_
csendes tag
Ennyi idő alatt Kínából elért Hollandiába...
Tud valaki valamit a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ-ban történő eseményekről? Egy 21$-os cuccot miért nem tudnak továbbítani belföldi szállításra 5 nap alatt? Vagy ez a normális?Célország - Gyorsítótár Idő: 2017-10-02 07:03
2017-09-28 03:29 Processed in the destination country
2017-09-26 13:00 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
2017-09-25 18:24 NLAMSE(Netherlands (, Item sent abroad
Származási ország - Gyorsítótár Idő: 2017-10-02 07:09
2017-09-28 03:29 The item has been processed in the country of destination
2017-09-27 08:50 The item has arrived in the country of destination
2017-09-26 12:22 The item is on transport to the country of destination
2017-09-25 18:25 The item is processed at the PostNL sorting center
2017-09-25 18:25 The item is at the PostNL sorting center
2017-09-21 02:00 The item is pre-advised[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz adamfriday #19829 üzenetére
Nem értem egyeseknek megindul másoknak meg nem
Nálam még mindig
14.09.2017 00:38 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD.Nem tudom meddig várok még, nem normális hogy 18napja meg se moccan, míg másoknak meg már meg is jött
Jól beégtem ezzel
Még várok, várunk, de szerintem a jövőhét közepéig nem moccan meg akkor megy a levél hogy refund, amúgy is most felesleges lenne írni(#19832) SzJoco_
A tiéd legalább mozog a rendszerben
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aytukabozs
addikt
válasz SzJoco_ #19832 üzenetére
Parancsolj.
Ugyan ez tavalyi video, de ugyanez folyik idėn is Ferihegyen, max. egy kicsit még roszabb lett[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
SzJoco_
csendes tag
Igaz, legalább mozog. Örültem, mint majom a farkának, hogy hamar ideért az országba, és hogy tényleg megkapom már múlt héten. Aztán szerdán reggel már itt volt, mondom szuper, este átadják belföldire, és akkor péntekre már meg is jöhet. Aztán csak csütörtök hajnalban csippantották le. Mondom magamban, nem baj, akkor majd átadják csütörtökön, és akkor hétfőn akár meg is kaphatom.... Aztán eltelt a csütörtök, semmi. Aztán a péntek is. Hétvégén meg nem dolgoznak (Miért is nem? - költői kérdés) Aztán még most sem történt semmi.....
Érdemes szerintetek érdeklődnöm náluk, vagy hagyjam még, amíg belföldire nem vált? Lehet vámolni akarják, mert akciósan vettem 19,9$-ért + posta, de most olyan 56$ körül megy. Ezen tanakodnak?
-
SzJoco_
csendes tag
válasz Nemoka1987 #19837 üzenetére
Nem tudom, hogy hogy bírod...
-
UHHH
senior tag
Ez a videó is aktuell lesz hamarosan: Hol vannak a tavaly rendelt csomagjaim?!
-
qqzs
őstag
Visszaneztem, aug 28ikan tuntek el az szoljon majd akinek mondjuk au26ota rendelt eu expressz csomagja elindult. Valaki irta lejjebb hogy mar le is levelezte az euexpresszel rendelt csomagot nem tudtak ugy feladni. Nekem ket csdomag van igy rendelve es meg nem valaszoltak hogy mi lesz mar
-
Halkakas
tag
válasz vegyszer #19828 üzenetére
Szia,
messze nem biztos, hogy vámmentes lesz, még az sem biztos, hogy EU Express lesz a szállítási mód, hiába azt kérted.
Saját tapasztalat: EU Express rendelés, másnap jön értesítés, h feladták, bekerült a DPD rendszerében, SMS jött a DPD-től, hogy 2-5 munkanap múlva megkapom a csomagot. Pár nap múlva jött egy újabb értesítés a Gearbest-től, hogy megint fel lett adva a csomag, ezúttal más tracking number-rel, szintén DPD adatbázisába bekerült. Gondoltam szuper, csak megindul valamikor....
Két hétre a rendeléstől jön egy újabb értesítő, hogy DHL-el fel lett adva Hong Kongból, másnap DHL SMS az adatbekérésről, mivel vám elé állítják.Gearbest-nek írtam, hogy akkor hogyisvanez, meg nem erről volt szó, de egyelőre csak buzgón vonogatják a vállukat, és mossák kezeiket, idézgetik az üzletszabályzatot.
Szóval ne vegyél rá mérget, hogy vámmentes lesz a rendelésed, még ha engedi is kiválasztani az EU Express-t.
-
grimm2015
senior tag
Nem tudom ,hogy erre gondolsz-e, ezt múlthét pénteken kaptam.
(Előtte 1héttel rendeltem, ott írta, hogy csütörtöktől szombatig lesz feladás)[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
qqzs
őstag
válasz Halkakas #19841 üzenetére
Valoszinu ugy volt ez ahogy gondoltuk paran. Eddig kontenerszamra jott be az euba uk-an keresztul a geptorloronygy vagy hasonlo aztan a multkor angol vamosok beleneztek egy kontenerbe. Par millio vamot/afat kifizettek, benyeltek aztan finish euexpressz
Nekem ma jon meg a masodik beragadt (es ahogy nezem utolso) euexpressz cuccom
Es ezentul nem kene ajanlagatna masnak se...Eladó: GTS450
-
hunaqua
addikt
Ez az EUexpressz elindult az elején Franciaország felé,ott is elege lett a hatóságnak.Ezután jött Anglia felé,most lett ott Off. Vagy vége,vagy most jön spanyol vagy portugál vagy észt vagy stb.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz hunaqua #19845 üzenetére
Erre van valami bizonyíték vagy csak a szokásos, egymás által, félinfók és tippek alapján gerjesztett pánikhangulat, ami onnan indult ki, hogy vámolás alá fogtak egy konténert (a sok közül)?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
Tényleg belehetne fejezni a találgatásokat.
Leírtam, hogy ünnep van, nincs emberünk aki biztosat tudna mondani.
Amint megtudunk valamit azonnal jelezve lesz a társaságnak.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
hunaqua
addikt
válasz CactuS #19846 üzenetére
"vámolás alá fogtak egy konténert (a sok közül)"
Miért,nem kell vámolás alá venni az EU-n kívüli konténereket?
-
qqzs
őstag
válasz Silent77 #19848 üzenetére
NeAmi t en ideztem a custumer service valasza volt. egy masik tagnak meg azt irtak hogy hiaby azza rendelt nem tudjak ugy kuldeni , refund lett, most meg megint irt valaki hogy euexpresz helyett dhl hozza. ezek mar eleg konkret infok. foleg ahhoz hoyg ne ajangassuk tovabb ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest