Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy vásároltam még januárba egy tollkabátot pesten, egyik bevásárlóközpontba. Most nem akarok mondani boltot, mert nem lényeges a bolt neve, lényeg hogy a kabát 25 000 ft volt, tehát nem olcsó. Pár nap használat után észrevettem hogy a felsőm amiben éppen vagyok tollas.

    Kicsi tollak, nagyobb tollak. Na most 2 hét múlva visszavittem a kabátot hogy megkérdezzem hogy ez mi akar lenni. És akkor mondja a csaj hogy ez normálisnak mondható. És hogyha kimosatom akkor jó lehet. Elmentem tisztítóba megkérdezni hogy szerintük hatásos lenne-e ha kimosatnám, és azt mondták hogy nem. Ilyen szar a kabát belül.. Nincs a toll benne még egy külön kis "zsák"-ba.

    A héten visszavittem a kabátot, beküldik a kermihez kivizsgáltatni. Valaki megtudná esetleg mondani hogy pontosan a boltok hova küldik be a termékeket kivizsgálásra? Illetve mi a véleményetek a történetről, szerintetek van rá esélyem hogy a kermi jóváhagyja nekem a cserét, mert tényleg hullik belőle a toll. Ezt fényképpel is tudom bizonyítani, illetve amikor visszavittem 2 hét múlva a kabátot, a csajnak is mutattam hogy az éppen rajtam levő felső tiszta toll volt..

    Illetve megkérdeztem hogy mi történik abban az esetben ha jóváhagyják a cserét, azt mondták hogy levásárolhatom az összeget, de a pénzt nem kapom vissza. Ez valójában így van? Tehát nincs rá mód hogy kérjem a pénzem vissza?

    Köszönöm :R

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák