Új hozzászólás Aktív témák

  • #40731136

    törölt tag

    Sziasztok!

    Van egy Gigabyte egerem, ami fél éves létére duplakattintásos hibával rendelkezik. Korábban egy nagy vita árán sikerült (már garanciaidőn túl) kicseréltetnem az ugyanilyen típusú korábbi egeret egy típusazonos darabra (előzmény: [link] és [link]), ami most szintén produkálja ezt a hibát. Tehát nyilvánvalóan típushibáról van szó, ami az egész sorozatot érinti.
    Azonban mikor ki lett cserélve, semmilyen nyoma nem volt ennek papíron, csak a kis blokkom van meg a még korábbi egerem vásárlásáról, több mint 2 évvel ezelőttről. Így már arra gari nincs papíron, a cserével ez a gari újraindul, ám a cseréről ugyebár nincs papírom.
    Mindemellett a boltos felháborító hozzáállása miatt nem szívélyesen köszöntünk el egymástól. Így a boltos jóindulatából adódó csere esélye konvergál a 0 felé.
    Van még rá valami módom, hogy kapjak egy másik típusú egeret, vagy ott buktam el a dolgot, hogy a korábbi cserének nincsen nyoma, innentől kezdve a boltos nem köteles semmit csinálni?
    Esetleg a Gigabyte-nak ha írok egy levelet, hogy az egész szériájuk hibás, van-e rá lehetőség, hogy adnak egy másik típust?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák