Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Szerintem jobban járnál egy új clevo notival akár 15, akár 17 hüvelykes notit keresel. Az ilyen egybehűtéses, forrasztott CPU-s és GPU-s notikat a gari lejárta után nem éri meg javíttatni ha elromlik benne valamelyik fontos részegység az alaplapon. Ráadásul még az ára is magas, ha csak a hardvert nézzük.
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #8296 üzenetére
Laptop menjen az erősítőbe, onnan a kép meg a TV-re. A hangot leszedi az erősítő, a kép meg megy tovább a TV-re.
Ha hdmi-ről küldöd a hangot, akkor fényévekkel jobb minőséget kapsz, mintha egy usb-s cuccal vacakolnál.******
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #8312 üzenetére
Az a jó a hdmi-ben, hogy nem az alaplapit használja, hanem a vga mellé pakoltat, ami minden szempontból megfelelő szerintem.
-
wanted5
őstag
válasz balazs_pro #10719 üzenetére
csak egy tipp: tv-re kikötve ne akarj játszani
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
echterion
nagyúr
válasz balazs_pro #10719 üzenetére
Ha csak TV-re kötve használod, minek kell laptop? Vagy cibálni is fogod? Ha normális TV-re rakod, akkor nem lesz gondod a késleltetéssel, nekem legalábbis nincs gondom az 51-es Samu plazmámmal. És szarul, pixelesen se néz ki, nem kell ettől tartani. Persze, aki verseny szinten nyomja a battlefittyet, annak biztos ez egy szar megoldás, de ez a réteg oly vékony, hogy nem is látszik igazán.
-
bandras54
aktív tag
válasz balazs_pro #10723 üzenetére
Sima led, semmi extra. Szerencsére nem érzékeny a szemem (agyam) az ilyesmire. Bár jobban belegondolva...lehet ezért olyan rossz a stat -om minden játékban? általában fps-t szoktam, néha war Thunder.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest