Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Frozen #92958 üzenetére

    Most még nem lehet teljesen kihasználni, majd később, talán jövőre. A sebessége meg mindegy mert a CPU-val együtt produkál, lesz majd 65fps helyett 60 és hasonló egyazon konfignál....sosem tudjuk meg, de ram-on nem érdemes spórolni annak aki komolyan veszi a költekezéseit, inkább a méretre fordítson többet ha muszáj mint a drágább és kisebb méretű erősebbre. Nekem eddig sose volt ram problémám egy játéknál sem, sem most sem a múltban. Olyan hogy röccenés vagy bármi ami háttértár vagy ram hiányra vezethető vissza soha akármilyen is volt.
    Láthatod nem mindenkit érdekel a leggyorsabb VGA teljesítmény, az esztétikum, a márka, és egyéb amire vágyik, akkor meg mire fel a leggyorsabb ram kiadás? Tök felesleges hisz milyen gyors nem fogjuk észrevenni, de ha elfogyott azt igen.
    Mondjuk az igaz ha már tudnám legkorábban mikor fogok tőle megválni, értem ezt új laptop alatt, úgy egy fillért nem tudnék rá költeni. :U

    Volt fentebb egy kis lista az már többet használ mint 16GB megfelelő beállítással. [link]
    Úgy írják meg a programokat hogy akinek több van az használhassa.
    Ja most eszembe jutott még a Microsoft Fight Simulator is szépen bekér ha tud......jobb az elején erre gondolni.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák